• Δωρεάν παράδοση για παραγγελίες άνω των 30 ευρώ

Φούρνοι μικροκυμάτων

Η τεχνολογία των συσκευών της κουζίνας σας θα πρέπει να είναι τόσο προσωπική όσο και ο τρόπος ζωής σας. Αυτό μπορεί να επιτευχθεί με τους φούρνους μικροκυμάτων της Miele. Η γκάμα φούρνων μικροκυμάτων Miele αποτελείται από ποικιλία μοντέλων που μπορούν να ικανοποιήσουν το ευρύτερο φάσμα απαιτήσεων.

Τύποι κατασκευής

Ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις σας

Η κουζίνα σας είναι μια τόσο προσωπική υπόθεση όσο είστε και εσείς. Οι συσκευές σας είναι κατάλληλες για τον χώρο σας και για τον δικό σας τρόπο μαγειρέματος. Οι φούρνοι μικροκυμάτων Miele διατίθενται σε διάφορα μοντέλα – έτσι μπορείτε να εξοπλίσετε την κουζίνα σας τέλεια, ανάλογα με την προσωπική σας προτίμηση.

Μεταβείτε στα προϊόντα

Λειτουργίες

Η ιδανική προσθήκη για την κουζίνα σας

Ανακαλύψτε τα γαστρονομικά θαύματα που μπορούν να συμβούν με έναν φούρνο μικροκυμάτων – εκτός από την προθέρμανση και την απόψυξη. Θα εκπλαγείτε από τη μεγάλη γκάμα διαθέσιμων επιλογών που παρέχουν οι φούρνοι μικροκυμάτων Miele.

Μεταβείτε στα προϊόντα

Μεγέθη ανοίγματος εντοιχισμού και συσκευής

Ταιριάζει σε (σχεδόν) κάθε άνοιγμα εντοιχισμού

Είτε σχεδιάζετε τη διαρρύθμιση μιας νέας κουζίνας είτε τοποθετείτε μια παλιά συσκευή σε μια υπάρχουσα κουζίνα, οι εντοιχιζόμενοι φούρνοι μικροκυμάτων Miele ενσωματώνονται σε όλα τα συνήθη ανοίγματα εντοιχισμού. Θα είστε πάντα σε θέση να αξιοποιείτε με βέλτιστο τρόπο τον διαθέσιμο χώρο: οι διάφορες συσκευές έχουν θαλάμους φούρνου διαφορετικού μεγέθους και περιστρέφονται ώστε να ταιριάζουν.

Μεταβείτε στα προϊόντα

Εμφάνιση περισσότερων

Κλείσιμο

    • Διατηρούμε το δικαίωμα πραγματοποίησης τεχνικών αλλαγών. Δεν φέρουμε ευθύνη για την ακρίβεια των παρεχόμενων πληροφοριών.