• Δωρεάν παράδοση για παραγγελίες άνω των 30 ευρώ

Μεγέθη ανοίγματος εντοιχισμού και συσκευής

Ταιριάζει σε (σχεδόν) κάθε άνοιγμα εντοιχισμού

Για μικρά ανοίγματα εντοιχισμού

Ο ιδανικός τρόπος χρήσης των μικρών ανοιγμάτων εντοιχισμού: με ύψος μόλις 35 cm, η συσκευή εφαρμόζει άψογα σε επιμήκη ή επιτοίχια ντουλάπια.Οι συσκευές SideControl με θάλαμο φούρνου 17 λίτρων είναι η τέλεια λύση για κουζίνες με περιορισμένο χώρο. Παρά τις μικρές τους διαστάσεις, αυτές οι συσκευές είναι ισχυρές και μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να ζεσταίνουν τα φαγητά και τα ποτά ή να ετοιμάζουν γρήγορα σνακ μεταξύ των γευμάτων. Ο περιστρεφόμενος δίσκος διαμέτρου 28 cm μπορεί να χωρέσει ένα πιάτο ή αρκετά μικρά αντικείμενα, όπως φλιτζάνια.

Διάφοροι συνδυασμοί

Επιλέξτε έναν συνδυασμό συσκευών σύμφωνα με τις ανάγκες σας: οι συσκευές TopControl συνδυάζονται με άλλες εντοιχιζόμενες συσκευές Miele, όπως οι καφετιέρες ή οι φούρνοι ατμού.Ο μεγάλος θάλαμος φούρνου από ανοξείδωτο χάλυβα προσφέρει άπλετο χώρο για το μαγείρεμα μεγαλύτερων ποσοτήτων φαγητού – για παράδειγμα, ολόκληρα κοτόπουλα ή σουφλέ. Ο περιστρεφόμενος δίσκος διαμέτρου 40 cm έχει σχεδιαστεί για άνετη, ευέλικτη χρήση και μπορεί να χωρέσει ταυτόχρονα πολλά δοχεία, φλιτζάνια ή πιάτα. Όλα αυτά τα χαρακτηριστικά κάνουν τον φούρνο μικροκυμάτων σας έναν αξιόπιστο σύμμαχο στην προετοιμασία φαγητού σε μεγαλύτερες ποσότητες.

Ανεξάρτητη χρήση 

Δεν διατίθεται κατάλληλο άνοιγμα εντοιχισμού; Τότε, η ιδανική λύση είναι μια συσκευή πάγκου την οποία μπορείτε να τοποθετήσετε οπουδήποτε πάνω στον πάγκο εργασίας. Ο θάλαμος φούρνου 26 λίτρων με περιστρεφόμενο δίσκος διαμέτρου 32 cm μπορεί να χωρέσει πιάτα, μπολ ή αρκετά μικρά αντικείμενα. 

Τα χαρακτηριστικά εξαρτώνται από το μοντέλο. Οι εικόνες αποτελούν μόνο παραδείγματα και εξυπηρετούν επεξηγηματικούς σκοπούς

    • Διατηρούμε το δικαίωμα πραγματοποίησης τεχνικών αλλαγών. Δεν φέρουμε ευθύνη για την ακρίβεια των παρεχόμενων πληροφοριών.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας