• Δωρεάν παράδοση για παραγγελίες άνω των 30 ευρώ

Φούρνοι ατμού και συνδυαστικοί φούρνοι ατμού

Ο φούρνος ατμού είναι μια λύση για όλες τις ανάγκες και το ιδανικό συμπλήρωμα για τον φούρνο και τις εστίες σας. Είτε ετοιμάζετε ξεχωριστά συνοδευτικά ή ένα πλήρες γεύμα, ο φούρνος ατμού μπορεί να ανταποκριθεί σε όλα αυτά και ακόμα περισσότερα.

Φούρνοι ατμού

Ο φούρνος ατμού εξασφαλίζει ότι όλα τα γεύματα ετοιμάζονται με υγιεινό τρόπο. Είναι λογικό το μαγείρεμα στον ατμό να γίνεται όλο και πιο δημοφιλές. Το φαγητό μαγειρεύεται ιδιαίτερα ήπια στον ατμό. Ο καυτός ατμός ρέει απευθείας επάνω στο φαγητό και το μαγειρεύει, περιβάλλοντάς το από παντού. Το φυσικό άρωμα του φαγητού γίνεται πιο έντονο και το χρώμα και οι βιταμίνες διατηρούνται.

Συνδυαστικοί φούρνοι ατμού

Ο συνδυαστικός φούρνος ατμού εκπληρώνει όλες τις μαγειρικές απαιτήσεις σας. Ως φούρνος ατμού με πλήρεις δυνατότητες, προσφέρει όλα τα οφέλη ενός αυτόνομου φούρνου ατμού. Επιπλέον, διαθέτει την ευρεία γκάμα τρόπων λειτουργίας ενός παραδοσιακού φούρνου. Έτσι επιτυγχάνεται ομοιόμορφο ψήσιμο και τέλειο αποτέλεσμα.

Φούρνοι ατμού με μικροκύματα

Αυτή η συσκευή εγγυάται την υγιεινή και γρήγορη παρασκευή φαγητών. Μαγείρεμα στον ατμό αλλά και σε κανονικό φούρνο και ζέσταμα φαγητού σε μία μόνο εντοιχισμένη συσκευή ύψους 45 cm. Φούρνος ατμού με πλήρεις λειτουργίες για ήπιο μαγείρεμα και ταυτόχρονα φούρνος μικροκυμάτων με πλήρεις λειτουργίες για παρασκευή νόστιμων μαρμελάδων γρήγορα και εύκολα.

    • Διατηρούμε το δικαίωμα πραγματοποίησης τεχνικών αλλαγών. Δεν φέρουμε ευθύνη για την ακρίβεια των παρεχόμενων πληροφοριών.