• Δωρεάν παράδοση για παραγγελίες άνω των 30 ευρώ

Εξαρτήματα φούρνων

Οι φούρνοι Miele παρέχονται με διάφορα εξαρτήματα. Τα πρόσθετα εξαρτήματα σας επιτρέπουν να κάνετε καλύτερη χρήση της συσκευής σας και των διαφόρων τρόπων λειτουργίας.

Εξαρτήματα για ψήσιμο και μαγείρεμα στον ατμό

Για άριστα αποτελέσματα

Προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη σειρά γνήσιων εξαρτημάτων της Miele, για να πετυχαίνετε άριστα αποτελέσματα κάθε φορά με τις συσκευές κουζίνας της Miele. Έχουν αναπτυχθεί ειδικά για τις συσκευές κουζίνας της Miele. Έτσι μπορείτε να προσαρμόζετε τις συσκευές σας ανάλογα με τις προσωπικές σας απαιτήσεις και ανάγκες εφαρμογών, αξιοποιώντας όλες τις δυνατότητες της συσκευής σας Miele στο έπακρο.

Μεταβείτε στα προϊόντα

Εμφάνιση περισσότερων

Κλείσιμο

Γνήσια ρηχά ταψιά και ταψιά γενικής χρήσης Miele

Κατάλληλο για κάθε απαίτηση

Για να βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να αρχίσετε να προετοιμάζετε πεντανόστιμα πιάτα αμέσως, οι κουζίνες Miele, οι φούρνοι Dialog και οι συνδυαστικοί φούρνοι ατμού διαθέτουν διάφορα εξαρτήματα. Για να σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε στο έπακρο τον θάλαμο φούρνου με διαφορετικές λειτουργίες στη συσκευή σας, η Miele παρέχει επίσης ρηχά ταψιά και ταψιά γενικής χρήσης – προσαρμοσμένα στον σκοπό για τον οποίο κάθε φορά προορίζονται.

Μεταβείτε στα προϊόντα

Εμφάνιση περισσότερων

Κλείσιμο

Γνήσιες συρμάτινες σχάρες Miele

Για ψήσιμο στο γκριλ και τον φούρνο

Αξιοποιήστε περισσότερο την κουζίνα, τον φούρνο, τον φούρνο Dialog ή τον συνδυαστικό φούρνο ατμού της Miele με επιπλέον σχάρες ψησίματος της Miele. Σας βοηθούν να αξιοποιήσετε τον φούρνο σας ακόμα καλύτερα και να ψήνετε γλυκά και φαγητά σε διάφορα επίπεδα του φούρνου ταυτόχρονα, προσφέροντάς σας μεγαλύτερη ευελιξία όταν μαγειρεύετε.

Μεταβείτε στα προϊόντα

Εμφάνιση περισσότερων

Κλείσιμο

Γνήσια ένθετα για ψήσιμο σε φούρνο και γκριλ Miele

Για νοστιμότατες σάλτσες

Ένα επιτυχημένο ψήσιμο δεν είναι ολοκληρωμένο χωρίς μια νοστιμότατη σάλτσα – με τα ένθετα της Miele για ψήσιμο στον φούρνο και στο γκριλ, είναι εύκολο να κρατήσετε τους ζωμούς του κρέατος για να τη φτιάξετε. Τα ένθετα τοποθετούνται στα αντίστοιχα ταψιά γενικής χρήσης της Miele κατά το ψήσιμο ή το γκριλ.

Μεταβείτε στα προϊόντα

Εμφάνιση περισσότερων

Κλείσιμο

Γάστρα Gourmet

Μεγάλη ευελιξία

Είτε προετοιμάζετε γευστικές πατάτες ογκρατέν είτε θέλετε να ψήσετε ένα κότσι μέχρι να γίνει τραγανό εξωτερικά, τα πάντα είναι δυνατά με τις γάστρες Gourmet της Miele. Τις παρέχουμε για τις κουζίνες, τους φούρνους, τους φούρνους Dialog και τους συνδυαστικούς φούρνους ατμού μας – πάντα προσαρμοσμένες ακριβώς στις διαστάσεις της συσκευής.

Μεταβείτε στα προϊόντα

Εμφάνιση περισσότερων

Κλείσιμο

    • Διατηρούμε το δικαίωμα πραγματοποίησης τεχνικών αλλαγών. Δεν φέρουμε ευθύνη για την ακρίβεια των παρεχόμενων πληροφοριών.