Επισκευή

Ihr Partner für alle Servicefälle

Ο δικός σας συνεργάτης για άμεση εξυπηρέτηση

Όταν αγοράζετε μια συσκευή Miele, διαλέγετε διαχρονικότητα και την καλύτερη ποιότητα. Ωστόσο, αν χρειαστείτε κάποια βοήθεια, το τμήμα τεχνικής εξυπηρέτησης της Miele βρίσκεται άμεσα και αξιόπιστα δίπλα σας.


Οι τεχνικοί της Miele και οι επιλεγμένοι εξουσιοδοτημένοι συνεργάτες τεχνικής εξυπηρέτησης καλύπτουν όλη τη χώρα και μπορούν να βρίσκονται στο σπίτι σας μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.

Αίτηση επισκευής

Σας προσφέρουμε εκτενή τεχνική εξυπηρέτηση με την συνηθισμένη ποιότητα Miele σε περίπτωση που εντοπίσετε ελάττωμα σε κάποια από τις Miele συσκευές σας.

Μπορείτε να κλείσετε ραντεβού με κάποιον τεχνικό μας για επισκευή μέσω διαδικτύου στο www.miele.gr ή μέσω τηλεφώνου στο 801 222 4444.

Μάθετε περισσότερα...

Υπηρεσία ανταλλακτικών

Όταν χρησιμοποιείτε γνήσια εξαρτήματα Miele εξασφαλίζετε ότι οι Miele συσκευές σας θα συνεχίσουν να σας παρέχουν το επίπεδο υπηρεσιών που περιμένετε από αυτές. Συνιστούμε οι επισκευές να γίνονται μόνο από τεχνικό της Miele ή από έναν εξουσιοδοτημένο τεχνικό αντιπρόσωπο.

Τμήμα τεχνικής εξυπηρέτησης

Το τμήμα τεχνικής εξυπηρέτησης για τις οικιακές συσκευές Miele ήρθε πρώτο στην κατηγορία του το 2011 για 17η φορά στη σειρά.

Μάθετε περισσότερα...