Δικτυωμένες οικιακές συσκευές

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με "Δικτυωμένες οικιακές συσκευές"

Δικτύωση συσκευών με το Miele@home

Ελευθερία στο σπίτι

«Ελευθερία; Για μένα η ελευθερία είναι συνώνυμη με την ποιότητα ζωής. Μπορώ να απολαύσω πλήρη ελευθερία όταν τα έχω όλα υπό έλεγχο.»*

Μάθετε περισσότερα για το «Δικτύωση συσκευών με το Miele@home»
Εφαρμογή Miele@mobile

Δεν μπορείτε να είστε παντού ταυτόχρονα;

Τώρα μπορείτε! Κάνετε πάντα ό,τι καλύτερο και σας αρέσει να τα έχετε όλα υπό έλεγχο. Για να σας βοηθήσουμε να βεβαιωθείτε ότι όλα λειτουργούν καλά στο σπίτι, υπάρχει η εφαρμογή Miele@mobile. Σας επιτρέπει, για παράδειγμα, να ελέγχετε την κατάσταση των συσκευών σας και να ενημερώνεστε όταν το πρόγραμμα πλύσης έχει ολοκληρωθεί. Ακόμα και όταν είστε πολυάσχολοι φροντίζοντας άλλα πράγματα.*

Μάθετε περισσότερα για το «Εφαρμογή Miele@mobile»
Εφαρμογή Miele@mobile – MobileControl

Αυθόρμητο πάρτυ μέσα σε μία ώρα;

Οι όμορφες στιγμές πρέπει να αξιοποιούνται, όταν προκύπτουν. Για να σας βοηθήσουμε να απολαύσετε αυτές τις στιγμές, δημιουργήσαμε για εσάς το MobileControl. Ακόμα και όταν είστε εκτός σπιτιού, έχετε τον έλεγχο στο χέρι σας με τον χειρισμό από φορητή συσκευή. Για παράδειγμα, μπορείτε να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία SuperCool στο ψυγείο σας για να χαμηλώσει τη θερμοκρασία πριν επιστρέψετε στο σπίτι με τα ψώνια σας. Με τις νέες συσκευές μαγειρέματος, υπάρχει η δυνατότητα να τροποποιήσετε παραμέτρους, όπως η θερμοκρασία και η διάρκεια των σχετικών λειτουργιών ενώ τα προγράμματα λειτουργούν.

Μάθετε περισσότερα για το «Εφαρμογή Miele@mobile – MobileControl»
Εφαρμογή Miele@Mobile – Παρακολούθηση φαγητού

Με δυνατότητα δικτύωσης για περισσότερη άνεση

Σε τι κατάσταση είναι το ψωμί στον φούρνο; Η κάμερα στον θάλαμο φούρνου σας δείχνει τι συμβαίνει – όπου κι αν βρίσκεστε.

Μάθετε περισσότερα για το «Εφαρμογή Miele@Mobile – Παρακολούθηση φαγητού»
Εφαρμογή Miele@mobile – Συνταγές

Ξυπνάει αναμνήσεις των διακοπών σας;

Το μαγείρεμα είναι εύκολο με τη σωστή συνταγή. Μαγειρική και ζαχαροπλαστική για όλους – εύκολα και απλά με τη λειτουργία συνταγών μέσω της εφαρμογής Miele@mobile. Θέλετε να δημιουργήσετε ένα πιάτο έκπληξη; Χρειάζεστε μόνο ένα smartphone ή tablet και έχετε τη σωστή συνταγή και μια λίστα αγορών άμεσα στη διάθεσή σας. Με την εφαρμογή αυτή η δημιουργία γευστικών πιάτων είναι πραγματικά πανεύκολη, ακόμα και αν μαγειρεύετε μόνο περιστασιακά.

Μάθετε περισσότερα για το «Εφαρμογή Miele@mobile – Συνταγές»
Εφαρμογή Miele@mobile – ShopConn@ct

Πρακτικές online παραγγελιών για καθημερ. ανάγκες;

Έτσι θα έχετε περισσότερο χρόνο εκτός διαδικτύου για ειδικές περιστάσεις. Δεν θα πρέπει να ανησυχείτε για ασήμαντα πράγματα, όπως για το εάν έχετε αρκετές ταμπλέτες ή το νέο PowerDisk για το πλυντήριο πιάτων σας. Η νέα λειτουργία Stock θα σας ενημερώσει όταν εξαντλούνται τα αποθέματα ταμπλετών, λαμπρυντικού ή αλατιού. Και με το ShopConn@ct, μπορείτε εύκολα να τα παραγγείλετε όλα μέσω διαδικτύου, χρησιμοποιώντας το smartphone ή το tablet σας.

Μάθετε περισσότερα για το «Εφαρμογή Miele@mobile – ShopConn@ct»
Εφαρμογή Miele@mobile – Βοηθός της Miele

Τα άπλυτα είναι βουνό;

Μπορείτε να τα καταφέρετε με λίγη έξυπνη βοήθεια. Κάποιες καταστάσεις στη ζωή είναι καλύτερα να αφήνονται στους επαγγελματίες – για παράδειγμα, όταν θέλετε να επιτύχετε την τέλεια φροντίδα των ρούχων. Ο διαδραστικός βοηθός της Miele συστήνει το καταλληλότερο πρόγραμμα πλύσης για τα ρούχα σας. Χρωματιστά ή λευκά, βαμβακερά ή μεταξωτά, πολύ ή λίγο λερωμένα– με τον βοηθό της Miele τα ρούχα σας είναι πάντα τέλεια πλυμένα.*

Μάθετε περισσότερα για το «Εφαρμογή Miele@mobile – Βοηθός της Miele»
Εφαρμογή Miele Scout RX2

Δεν έχετε χρόνο για τα σημαντικά πράγματα στη ζωή;

Η ρομποτική ηλεκτρική σκούπα Miele εξοικονομεί χρόνο προς όφελός σας. Η νέα ρομποτική ηλεκτρική σκούπα Scout RX2 της Miele με MobileControl φροντίζει το σπίτι σας ακόμα και όταν λείπετε. Όπου κι αν βρίσκεστε, το πάτωμά σας είναι πάντα καθαρό.

Μάθετε περισσότερα για το «Εφαρμογή Miele Scout RX2»
SuperVision

Έχετε κόσμο στην κουζίνα σας;

Και εξακολουθείτε να γνωρίζετε σε τι κατάσταση είναι τα ρούχα σας. Απολαύστε τις στιγμές που ζείτε – ιδιαίτερα όταν έχετε την παρέα καλών φίλων στην κουζίνα σας. Επωφεληθείτε από την άνεση που σας προσφέρει η δικτύωση συσκευών: με το SuperVision οι καταστάσεις των συσκευών σας είναι πάντοτε διαθέσιμες χωρίς να χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε το smartphone σας – εμφανίζονται απλώς πολύ διακριτικά στην οθόνη των συσκευών της κουζίνας σας*.

Μάθετε περισσότερα για το «SuperVision»
Έξυπνο σπίτι

Είναι το έξυπνο σπίτι μου πραγματικά έξυπνο;

Όχι έως ότου ο απορροφητήρας μπορέσει να «επικοινωνήσει» με τον φωτισμό του καθιστικού. Ένα έξυπνο σπίτι είναι έξυπνο μόνο εάν όλα τα εξαρτήματα είναι συμβατά μεταξύ τους. Και το τέλειο επίπεδο άνεσης επιτυγχάνεται μόνο όταν όλα μπορούν να ελέγχονται κεντρικά. Με τις επιλογές του εξελιγμένου βοηθού, οι οικιακές συσκευές Miele με δυνατότητα δικτύωσης μπορούν να ενταχθούν σε ένα υπάρχον έξυπνο σπίτι. Έτσι, μπορείτε να απολαύσετε την αποδοτικότητα και την άνεση ενός ολιστικού οικιακού δικτύου.

Μάθετε περισσότερα για το «Έξυπνο σπίτι»
SmartStart

Η λιακάδα σας φτιάχνει τη διάθεση;

Ενεργοποιεί μόνο του το στεγνωτήριο! Αξιοποιήστε στο μέγιστο την ενέργεια ενός ηλιόλουστου απογεύματος. Στον κήπο με την οικογένειά σας – αλλά και για έναν βιώσιμο τρόπο χρήσης του ηλεκτρικού ρεύματος. Με το SmartStart, οι οικιακές συσκευές σας χρησιμοποιούν αυτόματα το ηλεκτρικό ρεύμα, όταν η τιμή του είναι πιο οικονομική.*

Μάθετε περισσότερα για το «SmartStart»
WiFiConn@ct

Πώς να αξιοποιήσω όλα τα οφέλη του Miele@home;

Ο κόσμος της δικτύωσης συσκευών δεν είναι πολύ μακριά – με το σύστημα Miele@home είναι εύκολο και άνετο. Η δικτύωση των διάφορων συσκευών Miele γίνεται με το WiFiConn@ct, το οποίο επιτρέπει απευθείας σύνδεση με τον δρομολογητή WiFi στο σπίτι σας. Στη συνέχεια, μπορείτε να παρακολουθείτε και να χειρίζεστε* τις δικτυωμένες συσκευές σας άνετα από το smartphone ή το tablet σας χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Miele@mobile.

Μάθετε περισσότερα για το «WiFiConn@ct» ανάλογα με τη συσκευή και το μοντέλο
Συχνές ερωτήσεις

Τα πάντα σχετικά με τη δικτύωση

Έχετε απορίες για το οικιακό δίκτυο της Miele; Έχουμε παραθέσει τις απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις στον παρακάτω σύνδεσμο.

Μάθετε περισσότερα για το «Συχνές ερωτήσεις»

Εξαρτήματα

Miele Original Zubehör
Γνήσια αξεσουάρ Προς ηλεκτρονικό κατάστημα Όλα τα εξαρτήματα σε μία ματιά