Δικτυωμένες οικιακές συσκευές

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με "Δικτυωμένες οικιακές συσκευές"

Δικτύωση συσκευών με το Miele@home

Η ελευθερία στο σπίτι σας

"Τι σημαίνει ελευθερία; Για μένα η ελευθερία είναι συνώνυμη με την ποιότητα ζωής. Μπορώ να απολαύσω πλήρη ελευθερία όταν τα έχω όλα υπό έλεγχο."*

Μάθετε περισσότερα για το «Δικτύωση συσκευών με το Miele@home»
Λειτουργία φωνητικού ελέγχου

Τα πάντα με μια ματιά – χωρίς smartphone;

Ρωτήστε την Alexa. Κρατήστε τα χέρια σας ελεύθερα για τα πιο σημαντικά πράγματα της καθημερινότητας. Δεν χρειάζεται καν να κρατάτε το smartphone σας και μπορείτε να ελέγξετε τις συσκευές σας με τη λειτουργία φωνητικού ελέγχου: με το Amazon Echo και το Alexa Voice Service, μπορείτε να ελέγχετε την κατάτασταση των συσκευών σας ή να ζητήσετε πληροφορίες, όπως ποιο είναι το κατάλληλο πρόγραμμα πλύσης, μένοντας συγκεντρωμένοι στις δουλείες σας.

Μάθετε περισσότερα για το «Λειτουργία φωνητικού ελέγχου»
Εφαρμογή Miele@mobile

Δεν μπορείτε να είστε παντού ταυτόχρονα;

Εσείς και μόνο εσείς! Κάνετε πάντα ό,τι καλύτερο μπορείτε και σας αρέσει να έχετε τα πράγματα υπό έλεγχο. Η εφαρμογή Miele@mobile είναι διαθέσιμη ώστε να είστε σίγουροι ότι όλα είναι καλά στο σπίτι όσο λείπετε. Σας επιτρέπει να παρακολουθείτε την κατάσταση των συσκευών σας και σας αποστέλλει ειδοποιήσεις, για παράδειγμα όταν το πρόγραμμα πλύσης έχει τελειώσει. Ακόμα και αν έχετε πιο σημαντικές αποστολές να ολοκληρώσετε τη συγκεκριμένη στιγμή. *

Μάθετε περισσότερα για το «Εφαρμογή Miele@mobile»
MobileControl

Αυθόρμητο πάρτυ μέσα σε μία ώρα;

Το ψυγείο άρχισε ήδη να ψύχεται! Οι ιδανικές ευκαιρίες δεν παρουσιάζονται πάντα τον κατάλληλο χρόνο. Γι' αυτό έχουμε αναπτύξει το MobileControl, ώστε να μπορείτε να τις απολαμβάνετε αμέσως. Ακόμα και όταν είστε εκτός σπιτιού, έχετε τον έλεγχο στο χέρι σας με τον χειρισμό από φορητή συσκευή. Με το Super cool, μπορείτε να προετοιμάσετε το ψυγείο σας για τις φρέσκιες λιχουδιές που φέρνετε σπίτι σε λίγο, για να τις απολαύσετε με τους φίλους σας.*

Μάθετε περισσότερα για το «MobileControl»
Εφαρμογή Miele@mobile – Συνταγές

Ξυπνάει αναμνήσεις των διακοπών σας;

Μέγιστη ευκολία με τη σωστή συνταγή. Μαγειρική και ζαχαροπλαστική για όλους – εύκολα και απλά με τη λειτουργία συνταγών μέσω της εφαρμογής Miele@mobile. Θέλετε να δημιουργήσετε ένα πιάτο έκπληξη; Χρειάζεστε μόνο ένα smartphone ή tablet και έχετε τη σωστή συνταγή και μια λίστα αγορών άμεσα στη διάθεσή σας. Με την εφαρμογή αυτή η δημιουργία γευστικών πιάτων είναι πραγματικά πανεύκολη, ακόμα και αν μαγειρεύετε μόνο περιστασιακά.

Μάθετε περισσότερα για το «Εφαρμογή Miele@mobile – Συνταγές»
Υπηρεσία φαγητού

Σας λείπει κάτι για τη νέα συνταγή;

Γιατί να μη μαγειρέψετε κάτι που πραγματικά θέλετε να φάτε – χωρίς να χρειαστεί να βγείτε έξω να το αγοράσετε. Εάν νιώσετε έμπνευση από μια συνταγή της εφαρμογής Miele@mobile, μπορείτε να παραγγείλετε γρήγορα και εύκολα τα σωστά συστατικά: ένας σύνδεσμος εντός της εφαρμογής σας επιτρέπει να παραγγείλετε απευθείας φαγητό online χρησιμοποιώντας την υπηρεσία φαγητού και θα σας παραδοθεί εύκολα στο σπίτι σας. Η άνεση είναι μόνο λίγα κλικ μακριά – εξοικονομώντας χρόνο και χωρίς να χρειάζεστε σακούλες.

Μάθετε περισσότερα για το «Υπηρεσία φαγητού»
ShopConn@ct

Πρακτικές online αγορές για καθημερινές ανάγκες;

Έτσι θα έχετε περισσότερο χρόνο εκτός διαδικτύου για ειδικές περιστάσεις! Δεν θα πρέπει να ανησυχείτε για ασήμαντα πράγματα, όπως για το εάν έχετε αρκετές ταμπλέτες. Βασιστείτε απλά στη συσκευή της Miele: το πλυντήριο πιάτων θα σας ενημερώσει όταν πρέπει να αγοράσετε ταμπλέτες, λαμπρυντικό ή αλάτι. Και με το ShopConn@ct, μπορείτε εύκολα να τα παραγγείλετε όλα μέσω διαδικτύου, χρησιμοποιώντας το smartphone ή το tablet σας.*

Μάθετε περισσότερα για το «ShopConn@ct»
Ο διαδραστικός βοηθός της Miele

Τα άπλυτα είναι βουνό;

Μπορείτε να τα καταφέρετε με λίγη έξυπνη βοήθεια. Σε κάποιες περιπτώσεις είναι καλό να βασίζεστε σε επαγγελματική βοήθεια - για παράδειγμα όσον αφορά στην τέλεια φροντίδα των ρούχων. Ο διαδραστικός βοηθός της Miele θα συστήσει το καταλληλότερο πρόγραμμα πλύσης. Χρωματιστά ή λευκά, βαμβακερά ή μεταξωτά, πολύ ή λίγο λερωμένα - με τον βοηθό της Miele επιτυγχάνετε πάντα τέλεια καθαρά ρούχα.

Μάθετε περισσότερα για το «Ο διαδραστικός βοηθός της Miele»
Εφαρμογή Scout RX2

Δεν έχετε χρόνο για τα σημαντικά πράγματα στη ζωή;

Η νέα ρομποτική ηλεκτρική σκούπα Scout RX2 της Miele με MobileControl φροντίζει το σπίτι σας ακόμα και όταν λείπετε. Όπου κι αν βρίσκεστε, το πάτωμά σας είναι πάντα καθαρό.

Μάθετε περισσότερα για το «Εφαρμογή Scout RX2»
SuperVision

Έχετε κόσμο στην κουζίνα;

Και γνωρίζετε σε τι κατάσταση είναι τα ρούχα σας. Απλά απολαύστε τις στιγμές που ζείτε - ιδιαίτερα όταν έχετε καλή παρέα στην κουζίνα σας. Μπορείτε να επωφεληθείτε από την άνεση των δικτυωμένων οικιακών συσκευών κυριολεκτικά με ένα πέρασμα: με το SuperVision, μπορείτε να δείτε την κατάσταση των συσκευών σας χωρίς να χρειαστεί να δείτε το smartphone σας - εντελώς διακριτικά στην οθόνη των συσκευών κουζίνας σας*.

Μάθετε περισσότερα για το «SuperVision»
SmartStart

Το φως του ήλιου φτιάχνει τη διάθεση;

Και το ηλεκτρικό ρεύμα για το στεγνωτήριό σας! Αξιοποιήστε στο μέγιστο την ενέργεια ενός ηλιόλουστου απογεύματος. Στον κήπο με την οικογένειά σας - αλλά και για τη βιώσιμη διαχείριση του ηλεκτρικού ρεύματος. Με το SmartStart, οι οικιακές συσκευές σας χρησιμοποιούν αυτόματα το ηλεκτρικό ρεύμα, όταν η τιμή του είναι πιο λογική.*

Μάθετε περισσότερα για το «SmartStart»
Έξυπνο σπίτι

Είναι το έξυπνο σπίτι μου πραγματικά έξυπνο;

Όχι έως ότου ο απορροφητήρας συνεννοηθεί και με τα φώτα του σπιτιού σας. Ένα έξυπνο σπίτι δεν είναι έξυπνο έως ότου γίνουν συμβατά όλα τα εξαρτήματα. Και η άνεση που επιθυμείτε δεν υπάρχει έως ότου όλα μπορούν να ελέγχονται κεντρικά. Οι συσκευές της Miele με δυνατότητα δικτύωσης μπορούν να ενσωματωθούν σε ένα υπάρχον έξυπνο σπίτι με καλοσχεδιασμένες λύσεις συνεργατών, επιτρέποντάς σας να απολαύσετε την αποτελεσματικότητα και την άνεση ενός συνολικού οικιακού δικτύου.

Μάθετε περισσότερα για το «Έξυπνο σπίτι»
WiFiConn@ct

Θέλετε να αξιοποιήσετε όλα τα οφέλη του Miele@home;

Η είσοδός σας στον κόσμο της δικτύωσης οικιακών συσκευών γίνεται χωρίς κόπο - το σύστημα Miele@home είναι εύκολο και άνετο. Οι ξεχωριστές οικιακές συσκευές της Miele δικτυώνονται μέσω WiFiConn@ct - με άλλα λόγια, συνδέονται απευθείας στον δρομολογητή WiFi του σπιτιού σας. Εφόσον συνδεθούν, μπορείτε να παρακολουθείτε και να χειρίζεστε* τις δικτυωμένες συσκευές σας άνετα από το smartphone ή το tablet σας μέσω της εφαρμογής Miele@mobile.

Μάθετε περισσότερα για το «WiFiConn@ct» ανάλογα με τη συσκευή και το μοντέλο
Συχνές ερωτήσεις

Τα πάντα σχετικά με τη δικτύωση

Έχετε απορίες για το οικιακό δίκτυο της Miele; Έχουμε παραθέσει τις απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις στον παρακάτω σύνδεσμο.

Μάθετε περισσότερα για το «Συχνές ερωτήσεις»

Εξαρτήματα

Γνήσια αξεσουάρ Προς ηλεκτρονικό κατάστημα Όλα τα εξαρτήματα σε μία ματιά