Για την πιο απολαυστική εμπειρία

Ιδιαίτερα πολύπλευρο
Η μαύρη έκδοση, One for all της Miele έχει δυνατή γεύση και μια διακριτική φρουτώδη νότα – για μια μοναδική γευστική εμπειρία. Με το ισορροπημένο του άρωμα, το χαρμάνι One for all – από 100% κόκκους arabica – είναι ιδιαίτερα ευέλικτο: είναι ιδανικό για έναν γευστικό café crema ή espresso, ή για οποιοδήποτε είδος καφέ με γάλα.
Έντονη απόλαυση
Η κρέμα ενός καλού café crema αφήνει το άρωμα να αναδυθεί πλήρως και προσφέρει την τέλεια επίστρωση. Με το ελαφρύ και ισορροπημένο του άρωμα, το χαρμάνι Café Crema προσφέρει την τέλεια εμπειρία καφέ – με μια νότα φρούτων και λουλουδιών που ολοκληρώνει όμοργα τη γεύση. Η μαύρη έκδοση της Miele, Café Crema παρασκευάζεται από 100% κόκκους καφέ arabica.
Μια νέα προσέγγιση ενός κλασικού
Η μαύρη έκδοση της Miele, Espresso είναι η ιδανική επιλογή για έναν κλασικό σύντομο καφέ. Το χαρμάνι έχει ιδιαίτερα έντονη γεύση με νότες μπαχαρικών και σοκολάτας, για να φτιάχνετε έντονους και εξαιρετικά αρωματικούς espresso – ο τέλειος τρόπος για να ολοκληρώσετε ένα υπέροχο γεύμα. Αυτό το ξεχωριστο χαρμάνι παρασκευάζεται από κόκκους καφέ robusta και arabica υψηλής ποιότητας.
*.
αρ. πιστ. Miele DE-NW-001-25390-BD Αριθμοί ως παραδείγματα που δείχνουν τα οφέλη του προϊόντος