Γνωρίστε τα πιο δημοφιλή προϊόντα μας UltraPhase

  

Γνωρίστε τα πιο δημοφιλή προϊόντα μας UltraPhase

Ανακαλύψτε το UltraPhase της Miele: το πιο αποτελεσματικό αλλά και εύκολο στη χρήση απορρυπαντικό ρούχων μας

Χρησιμοποιώντας το απορρυπαντικό ρούχων UltraPhase, έχετε ήδη κάνει ένα σημαντικό βήμα προς μια εξαιρετικά αποτελεσματική εμπειρία πλυσίματος, που σέβεται το περιβάλλον. Το UltraPhase έχει σχεδιαστεί αποκλειστικά για πλυντήρια ρούχων TwinDos, και κάνει βέλτιστη χρήση του συστήματος αυτόματης δοσομέτρησης και των δοσομετρικών αντλιών, με αποτέλεσμα όχι μόνο τα βέλτιστα αποτελέσματα πλύσης, αλλά και μια καθαρή συσκευή που ανταποκρίνεται στις προδιαγραφές υγιεινής.*

Διαισθητικό

Καθαρά και χωρίς κόπο

Σχεδιασμένο ειδικά για να κάνει τη ζωή σας πιο εύκολη και για να επωφεληθείτε τα μέγιστα από το σύστημα TwinDos®. Μόλις τοποθετηθεί στις θήκες του, κάθε ουσία UltraPhase προστίθεται αυτόματα στον κύκλο πλύσης από το δικό του δοχείο, κάνοντας την κάθε πλύση μια καθαρή και εύκολη εμπειρία.

Αποτελεσματικό

30% λιγότερο απορρυπαντικό**

Τα UltraPhase 1 & 2 προστίθενται ακριβώς την κατάλληλη στιγμή το καθένα και ακριβώς στη σωστή ποσότητα. Έτσι, αφαιρούν τους λεκέδες, διατηρούν τα χρώματα, ενώ παράλληλα σας εξοικονομούν απορρυπαντικό.

Οικολογικό

Με αγάπη για το περιβάλλον

Το UltraPhase είναι αποδοτικό από τους 30°C και πάνω, καθώς οι χαμηλότερες θερμοκρασίες είναι πιο φιλικές προς το περιβάλλον.

Δείτε το σύστημα TwinDos® στην πράξη

UltraPhase

Αστραφτερά λευκά

Προστασία των χρωμάτων των ρούχων ή αστραφτερά λευκά: η νέα σύνθεση στο άρωμα Aqua της Miele τα κάνει όλα.
 

UltraPhase Sensitive

Περιποιηθείτε την επιδερμίδα σας

Αφαιρεί τέλεια τους λεκέδες και προστατεύει τα χρωματιστά ακόμα και σε χαμηλές θερμοκρασίες. Τα συστατικά είναι ιδιαίτερα ωφέλιμα για ευαίσθητες επιδερμίδες, καθώς δεν περιέχουν αρωματικά ή χρωστικές.

UltraPhase Refresh Elixir

Για μια δραστήρια ζωή

Εκτός από την ήπια αλλά αποτελεσματική αφαίρεση των λεκέδων, η ειδική σύνθεση καθαρίζει τα υφάσματα σε βάθος. Αυτό εξασφαλίζει ότι τα ρούχα σας θα είναι μυρωδάτα σαν μόλις να τα αερίσατε στον καθαρό αέρα.

TwinDos® & UltraPhase

Σχεδιασμένα το ένα για το άλλο

Σας ενθουσίασε η σειρά των απορρυπαντικών ρούχων UltraPhase, αλλά δεν έχετε πλυντήριο ρούχων TwinDos® ακόμα; Ανακαλύψτε πώς το σύστημα αυτόματης δοσομέτρησης μπορεί να σας εξοικονομήσει έως και 30% απορρυπαντικού σε σχέση με τη χειροκίνητη δοσομέτρηση, προσθέτοντας ακριβώς τη σωστή ποσότητα την κατάλληλη στιγμή.

Γνωρίστε τις πιο δημοφιλείς συσκευές μας TwinDos®

  • Διατηρούμε το δικαίωμα να κάνουμε τεχνικές αλλαγές. Δεν φέρουμε ευθύνη για την ακρίβεια των παρεχόμενων πληροφοριών.

 

* Έχει δοκιμαστεί από το Πανεπιστήμιο Albstadt-Sigmaringen και έλαβε τη διάκριση του χρυσού σήματος από το Ινστιτούτο Ολιστικής Υγιεινής και Ιολογίας (InFluenc_H). Ισχύει για όλα τα μοντέλα με TwinDossup® και PowerWash στο πρόγραμμα «Υγιεινή–Βαμβακερά 60°C» με την επιλογή AllergoWash. Περιγραφή της σχετικής μεθοδολογίας μπορείτε να βρείτε στον παρακάτω σύνδεσμο: https://www.miele.com/wa-c

** Σε σύγκριση με τη χειροκίνητη δοσομέτρηση

Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας