Παρουσιάζουμε το Miele PowerDisk

Ένα προηγμένο και εξαιρετικά αποτελεσματικό απορρυπαντικό για αυτόματο πλυντήριο πιάτων

Προσφέροντας την κορυφαία ποιότητα και την εμπειρία που περιμένατε από εμάς, για ανώτερα αποτελέσματα καθαρισμού.

Ανακαλύψτε το PowerDisk, ένα αυτόματο απορρυπαντικό πλυντηρίου πιάτων που δουλεύει για εσάς

GS CL 4001 P
PowerDisk όλα σε 1, 400 g
Απορρυπαντικό πλυντηρίου πιάτων για βέλτιστο καθαρισμό με AutoDos
Εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης 1 - 3 εργάσιμες ημέρες
Εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης 1 - 3 εργάσιμες ημέρες
13,90 €
GS SETD6
PowerDisk όλα σε 1. Σετ των 6 S
απορρυπαντικό πλυντηρίων πιάτων με AutoDos. Τιμή με έκπτωση για σετ αναλώσιμων.
Εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης 1 - 3 εργάσιμες ημέρες
Εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης 1 - 3 εργάσιμες ημέρες
69,90 €

Τι είναι ακριβώς το αυτόματο απορρυπαντικό πλυντηρίου πιάτων; Κυρίως, πώς σας κάνει τη ζωή πιο εύκολη;

Δοσομετρώντας αυτόματα τη σωστή ποσότητα απορρυπαντικού ακριβώς τη σωστή στιγμή, το PowerDisk εξασφαλίζει ότι θα ξεκλειδώσετε τις πραγματικές δυνατότητες του πλυντηρίου πιάτων σας AutoDos. Μόλις τοποθετηθεί, αναλαμβάνει αυτό, προσφέροντάς σας απλούστατα την ευκαιρία να απολαμβάνετε μια εξαιρετικά αποτελεσματική και φιλική προς το περιβάλλον εμπειρία πλυντηρίου πιάτων.

Οικολογική αποδοτικότητα

Το PowerDisk υποστηρίζει όλα τα προγράμματα, συμπεριλαμβανομένου του QuickPowerWash. Σε αντίθεση με τις ταμπλέτες πλυντηρίου πιάτων, προστίθεται ακριβώς την κατάλληλη στιγμή και ακριβώς στη σωστή ποσότητα. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα τα πιάτα σας να αστράφτουν από καθαριότητα, και όλα αυτά με σεβασμό στο περιβάλλον, παραλείποντας την πρόπλυση και τη δεύτερη πλύση.

Τόσο καθαρά όσο φαίνονται

Χάρη στην τεχνική ενεργού οξυγόνου, οι κρύσταλλοι σκόνης του PowerDisk όχι μόνο κάνουν τα πιάτα σας να αστράφτουν από καθαριότητα, αλλά τα απολυμαίνουν επίσης,εξοντώνοντας μικρόβια και βακτήρια από ξεραμένα υπολείμματα φαγητού, για ένα πραγματικά υγιεινό αποτέλεσμα.

Ρύθμισέ το, ξέχασέ το

Μόλις τοποθετήσετε το απορρυπαντικό PowerDisk, αυτό περιστρέφεται αυτόματα και προσθέτει απορρυπαντικό στον κύκλο πλύσης όταν χρειάζεται. Αυτός ο ισχυρός συνδυασμός επιτρέπει στη συσκευή να λειτουργεί αυτόνομα για περίπου έναν μήνα (ή 20 κύκλους) προτού χρειαστεί να αντικαταστήσετε το δοχείο, καθιστώντας το ένα βολικό στη χρήση, καθαρό και αποδοτικό σύστημα.

Πώς λειτουργούν τα αυτόματα απορρυπαντικά πλυντηρίων πιάτων;

Dynamic duo

PowerDisk

Αποτελεσματικότητα και ευκολία

Το αυθεντικό απορρυπαντικό πλυντηρίου πιάτων της Miele βασίζεται στους αποκλειστικούς μας κρυστάλλους σκόνης για αποδοτικότητα και υγιεινή καθαριότητα κατά το πλύσιμο των πιάτων σας. Είναι σχεδιασμένο για να βελτιώνει την αποδοτικότητα του πλυντηρίου πιάτων σας AutoDos, εξασφαλίζοντας πιο αποτελεσματικά λαμπερά, καθαρά πιάτα.

PowerDisk Eco

Ακόμα πιο βιώσιμο

Χρησιμοποιώντας την ίδια τεχνική αυτόματης δοσομέτρησης, το PowerDisk ECO είναι βιοδιασπώμενο, με δοχείο κατασκευασμένο από 100% ανακυκλωμένο πλαστικό και χωρίς μικροπλαστικά. Χρησιμοποιεί πολλά συστατικά φυτικής προέλευσης και κρυστάλλους οικολογικής σκόνης χωρίς αρωματικά ή χρωστικές, για μια πλήρως βιώσιμη εμπειρία πλυσίματος των πιάτων.

Σε τέλειο συγχρονισμό

Πλυντήρια πιάτων Miele G7000 με PowerDisk

Η σειρά G7000 αποτελεί πραγματικό φαινόμενο σχεδιασμού και μηχανικής. Σε συνδυασμό με το αυτόματο σύστημα δοσομέτρησης PowerDisk της Miele, αυτοί οι δύο τέλεια συγχρονισμένοι συνέταιροι στο πλύσιμο των πιάτων γνωρίζουν ακριβώς τι χρειάζονται τα πιάτα σας και πότε, και προσθέτουν αυτόματα τη σωστή ποσότητα απορρυπαντικού στο νερό βάσει του επιλεγμένου προγράμματος και της θερμοκρασίας.

Ανακαλύψτε τα καινούρια μας πλυντήρια πιάτων με την τεχνολογία AutoDos

  • Διατηρούμε το δικαίωμα να κάνουμε τεχνικές αλλαγές. Δεν φέρουμε ευθύνη για την ακρίβεια των παρεχόμενων πληροφοριών.