Miele Generation 7000

Η τεχνολογία είναι τόσο διαισθητική που αναδεικνύει τη δημιουργικότητά σας.
Αυτό σημαίνει ποιότητα μπροστά από την εποχή της.

Τα νέα προϊόντα ορίζουν με τρόπο μοναδικό την έννοια της πρωτοποριακής τεχνολογίας αιχμής. Φανταστείτε έναν φούρνο που μπορεί να μαγειρέψει χωρίς τη χρήση θερμότητας, φανταστείτε συσκευές που αναγνωρίζουν τις κινήσεις σας και αντιδρούν αναλόγως, φανταστείτε τεχνολογία περισσότερο συνδεδεμένη από ποτέ.

«Μπορείτε να μαγειρέψετε ταυτόχρονα διαφορετικά συστατικά και μπορείτε να τα στήσετε στο πιάτο όλα μαζί, έτοιμα την ίδια στιγμή.»

Gaggan Anand, ιδιοκτήτης του κορυφαίου εστιατορίου της Ασίας για την περίοδο 2015-2018

Φούρνος Dialog

  

Παγκόσμια πρωτιά στον κόσμο της γαστρονομίας. Ο φούρνος Dialog ανατρέπει ό,τι γνωρίζατε για τη μαγειρική και θα δημιουργήσει νέες δυνατότητες στην κουζίνα.

 

Τεχνολογία M Chef

Ένας ολοκαίνουριος τρόπος μαγειρέματος

Η τεχνολογία M Chef στον φούρνο Dialog χρησιμοποιεί ηλεκτρομαγνητικά κύματα που μετρώνται σε μονάδες Gourmet για το μαγείρεμα του φαγητού με μεγαλύτερη ακρίβεια από ποτέ.

Ξεκλειδώστε πρωτότυπους συνδυασμούς

Φανταστείτε να δημιουργείτε το ακατόρθωτο

Οι νέες δυνατότητες είναι απεριόριστες. Ψάρι μαγειρεμένο στον πάγο, χωρίς ο πάγος να λιώνει. Μισό φιλέτο σολομού μαγειρεμένο και το άλλο μισό ωμό, για το τέλειο σασίμι. Κάθε δημιουργία που μπορείτε να φανταστείτε είναι πλέον δυνατή χάρη στην πρωτοποριακή τεχνολογία.

Συνδυαστικοί φούρνοι ατμού

  

Με τον έξυπνο συνδυασμό ενός φούρνου υψηλής τεχνολογίας και ενός φούρνου ατμού, το μαγείρεμα στον ατμό, στο γκριλ και το ψήσιμο είναι εφικτά με τέλεια αποτελέσματα κάθε φορά.

 

Ατμός, γκριλ, ψήσιμο και πολλά άλλα – όλα με έναν μόνο φούρνο

Σφραγίστε τη γεύση

Συνδυάστε έναν πρωτοποριακό φούρνο με τον πιο ισχυρό φούρνο ατμού Miele και δημιουργήστε εύκολα και γρήγορα γεύματα εξίσου νόστιμα και θρεπτικά. Η τεχνολογία DualSteam «σφραγίζει» περισσότερα θρεπτικά συστατικά, βιταμίνες και γεύση σε όλα τα φαγητά σας.

Σφραγίζει τη γεύση

DualSteam

Χάρη στην ισχύ της τεχνολογίας DualSteam, σφραγίζονται περισσότερα θρεπτικά συστατικά, βιταμίνες και γεύση. Με τις ακριβείς ρυθμίσεις θερμότητας, ο συνδυαστικός φούρνος ατμού είναι ιδανικός επίσης για μαγείρεμα sous-vide.

Φούρνοι

  

Με τις πρωτοποριακές τεχνολογίες και τις ολοκληρωμένες λειτουργίες του φούρνου, το μαγείρεμα αποκτά ένα νέο επίπεδο ακριβείας και ευκολίας.

 

FoodView

Τώρα μπορείτε να ελέγχετε το πιάτο που δημιουργείτε, όπου και αν βρίσκεστε

Η συσκευή σας προσφέρει μια μοναδική λειτουργία! Ενσωματωμένη κάμερα που τραβά μια φωτογραφία υψηλής ανάλυσης κάθε λεπτό για να μπορείτε να βλέπετε την πρόοδο του πιάτου σας στο κινητό σας τηλέφωνο.

Καινοτομία TasteControl

Τέλος στο υπερβολικό ψήσιμο

Το υπερβολικό ψήσιμο δεν θα σας απασχολήσει ποτέ πια. Η τεχνολογία TasteControl κρυώνει γρήγορα τον φούρνο στο τέλος του μαγειρέματος και σας προσφέρει πιάτα τέλεια μαγειρεμένα κάθε φορά.

Επαγωγικές εστίες

  

Με ακριβείς ρυθμίσεις θερμότητας και τεχνολογία έξυπνης αναγνώρισης σκεύους, οι διαισθητικές επαγωγικές εστίες παρέχουν τον καλύτερο γαστρονομικό χώρο εργασίας όπου είστε ελεύθεροι να ακολουθήσετε τη δημιουργικότητά σας.

 

Πρωτοποριακή ευελιξία

Έξυπνη αναγνώριση σκεύους

Όποτε μετακινείτε το σκεύος επάνω στην εσία, οι ρυθμίσεις θερμότητας μεταφέρονται αυτόματα στο νέο σημείο χάρη στην τεχνολογία έξυπνης αναγνώρισης σκεύους.

Επαγωγή πλήρους επιφάνειας

Ελευθερία κινήσεων

Χάρη στην επαγωγή πλήρους επιφάνειας μπορείτε να μετακινείτε τα σκεύη ελεύθερα οπουδήποτε, σε ολόκληρη την επιφάνεια μαγειρέματος.

Επαγωγικές εστίες με ενσωματωμένο απορροφητήρα TwoInOne

  

Η νέα Miele TwoInOne μεταφέρει την εξαγωγή υδρατμών από πάνω προς τα κάτω. Διατηρήστε την ευχάριστη ατμόσφαιρα του χώρου σας χωρίς οσμές, ενώ απολαμβάνετε το πάθος σας για τη μαγειρική.

 

PowerFlex XL

Η ισχύς συναντά τη δυνατότητα

Επιτύχετε πιο γρήγορο βρασμό χάρη στην εντυπωσιακή ισχύ μαγειρέματος με το PowerFlex XL. Απολαύστε πιο μεγάλες ζώνες μαγειρέματος για έως και 4 μεγάλα σκεύη και τηγάνια.

Μοναδική εξαγωγή υδρατμών

Άμεση ισχύς, άμεσος έλεγχος

Nέα TwoInOne από τη Miele – οι πιο ισχυρές επαγωγικές εστίες με ενσωματωμένο απορροφητήρα.

Συσκευές ψύξης

   

Οι συσκευές ψύξης K 7000 διατηρούν τα τρόφιμά σας τόσο φρέσκα όσο σας τα χάρισε η φύση.
Είναι τόσο απλό: Η βάση για κάθε δημιουργία στην κουζίνα είναι η σωστή συντήρηση των τροφίμων.

 

Διατήρηση της φυσικής γεύσης

PerfectFresh Active

Με τη χρήση ενεργής υγρασίας, το PerfectFresh Active διατηρεί τα τρόφιμα φρέσκα και τραγανά για έως και 5 φορές περισσότερο.

Καινοτομία ψύξης

DynaCool

Η τέλεια θερμοκρασία σε κάθε επίπεδο. Η λειτουργία δυναμικής ψύξης DynaCool διατηρεί ομοιόμορφη θερμοκρασία σε ολόκληρο το εσωτερικό.

Εύκολη, διαισθητική και πρωτοποριακή χρήση – ανακαλύψτε την πλήρη σειρά προϊόντων.

Εύρεση σημείων πώλησης

          

          

Οι δεξιότητες και το όραμα συναντούν τα άψογα μέσα

Γνωρίστε πέντε ειδικούς στο είδος τους που ανεβάζουν τη δημιουργικότητα σε νέα επίπεδα μέσα από τις επαναστατικές μας τεχνολογίες. Ανακαλύψτε την παρουσίαση και την προσφορά τους, αντλώντας έμπνευση από τέσσερα τοπία.

Οι ειδικοί μας

Dalad Kambhu

Κοσμογυρισμένη και γνωστή σε όλον τον κόσμο. Γεννήθηκε στο Τέξας, μεγάλωσε στην Ταϊλάνδη και είναι ιδιοκτήτρια εστιατορίων στη Νέα Υόρκη και το Βερολίνο. Η γαστρονομική υπογραφή της βραβευμένης με αστέρι Michelin σεφ Dalad Kambhu είναι τόσο μοναδική όσο και η ιστορία της ζωής της. Μοιράζεται μαζί μας πώς το TwoInOne τη βοηθάει να αναδείξει τη δημιουργικότητά της.

Azuma Makoto

Ο παγκοσμίου φήμης δημιουργός ανθοσυνθέσεων από την Ιαπωνία ενέπνευσε τους σεφ μας να απογειώσουν τη δημιουργικότητά τους.

Helena Rizzo

Η εξαιρετικά ταλαντούχα σεφ από τη Βραζιλία «βλέπει» ιστορίες σε όλα τα διαφορετικά συστατικά και υλικά που ανακαλύπτει.

Kyle Connaughton

Ένας σεφ βραβευμένος με τρία αστέρια Michelin, υπεύθυνος για τη φροντίδα των υλικών του, από την προέλευσή τους έως την τελική παρουσίαση των πιάτων.