Χέρια ξεδιπλώνουν πετσέτες επάνω σε ένα κρεβάτι.

Λύσεις για ξενοδοχεία και ξενώνες

Αρχική σελίδαΚλάδοιΦιλοξενίαΞενοδοχεία και ξενώνες

Το ολοκληρωμένο σύστημα Miele Professional για ξενοδοχεία και ξενώνες

Οι πελάτες σε ξενοδοχεία και εστιατόρια δεν θεωρούν αυτονόητη μόνο την άριστη εξυπηρέτηση, αλλά και τον υγιεινό καθαρισμό και φύλαξη του ιματισμού. Η Miele Professional ανέπτυξε ένα ολοκληρωμένο σύστημα λύσεων για ξενοδοχεία και εστιατόρια, βασισμένη στην εμπειρία πολλών ετών. Χάρη σε αυτήν την προσέγγιση, το 70% των ξενοδοχείων με εσωτερική πλύση δηλώνει μεγαλύτερη ικανοποίηση τώρα σε σχέση με το παρελθόν. Το όφελός τους είναι ότι απαλλάσσονται από την ανάγκη παραλαβής αγαθών και ποιοτικών ελέγχων, έχουν άμεσο έλεγχο της ποιότητας του ιματισμού τους και της διαδικασίας πλύσης, και τέλος δεν εξαρτώνται από τρίτους.

Βρείτε την τέλεια λύση

Το σύστημα Miele Professional 360PRO

Εσωτερική πλύση

Η επανεπεξεργασία ιματισμού που αυξάνεται λόγω καθημερινής χρήσης έχει πολλά και αδιαμφησβήτητα οφέλη – και (πρακτικά) κανένα μειονέκτημα!

Ευεξία & spa

Από μπουρνούζια έως πετσέτες για τη σάουνα: οι πετσέτες μπάνιου πρέπει να είναι πάντα απαλές και να μυρίζουν όμορφα.

Συνεργεία καθαρισμού

Ποιες είναι οι απαιτήσεις του σύγχρονου επαγγελματικού καθαρισμού για τον καθαρισμό εργαλείων όπως σφουγγαρίστρες, πανιά και άλλα υφάσματα, με στόχο το ποιοτικό αποτέλεσμα και την ευελιξία;

Πλύσιμο ρούχων self-service

Η φροντίδα των ρούχων σε ξενοδοχεία και ξενώνες είναι μια υπηρεσία που ικανοποιεί τις επιθυμίες των πελατών σας.

Bar και Εστιατόριο

Η άψογη καθαριότητα πρέπει να είναι προαπαιτούμενο στον κλάδο catering.

Service

Γνωρίζατε ότι το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της Miele λαμβάνει συνεχώς κορυφαίες βαθμολογίες για τις εξαιρετικές επιδόσεις του εδώ και πολλά χρόνια;

Ένας σερβιτόρος φέρνει μερικά μπέργκερ σε ένα τραπέζι. Φοράει μάσκα.

Απόλυτη ασφάλεια: Υγιεινή σε ξενοδοχεία και εστιατόρια

Η καθαριότητα είναι η λέξη-κλειδί στον χώρο των ξενοδοχείων και εστιατορίων. Η καθαριότητα και η υγιεινή είναι προαπαιτούμενα στα λινά είδη και τα επιτραπέζια σκεύη. Η υγιεινή επανεπεξεργασία βοηθά στην αποφυγή και αποτροπή μολύνσεων.

Συνιστώμενα προϊόντα

Με το σύστημά μας 360PRO, σας προσφέρουμε τη σωστή λύση για κάθε περίσταση. Βρείτε τα ιδανικά προϊόντα για χρήση σε ξενοδοχεία και εστιατόρια.

Τα έργα αναφοράς μας για ξενοδοχεία και ξενώνες

Μία αξέχαστη διαμονή – το Rocabella στη Σαντορίνη
Ξενοδοχείο Rackmers Hof
Ξενοδοχείο Ebner's Waldhof am See
Ξενοδοχείο Château de la Messardière
Χρειάζεστε εξατομικευμένες συμβουλές;

Οι σύμβουλοί μας, οι οποίοι δραστηριοποιούνται σε όλη τη χώρα, θα είναι δίπλα σας σε κάθε βήμα του σχεδιασμού ενός έργου νέας κατασκευής ή ανακαίνισης:
από τις οικονομικές μελέτες σκοπιμότητας, τον σχεδιασμό στο σημείο, την ένταξη των υπεργολάβων και ακόμα και την εγκατάσταση και τη συντήρηση.Η Miele Professional προσφέρει υποστήριξη κατασκευαστή ενιαίας προέλευσης.

Πολυμέσα και στοιχεία λήψης
Περιοδικό και ιστορίες
Ακολουθήστε μας