ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ 360PRO

ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ MIELE ΓΙΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ Θα είμαστε δίπλα σας σε κάθε βήμα του σχεδιασμού ενός έργου νέας κατασκευής ή ανακαίνισης: από τις οικονομικές μελέτες σκοπιμότητας, τον σχεδιασμό στο σημείο, την ένταξη των υπεργολάβων, ακόμα και την εγκατάσταση και τη συντήρηση.

Η Miele Professional ανέπτυξε ένα ολοκληρωμένο σύστημα για ξενοδοχεία και εστιατόρια βασισμένη στην εμπειρία πολλών ετών. Χάρη σε αυτήν την προσέγγιση, το 70% των ξενοδοχείων με εσωτερικό σύστημα φροντίδας ιματισμού (εσωτερική πλύση) είναι πιο ικανοποιημένα σε σχέση με το παρελθόν. Απαλλάσσονται από την ανάγκη παραλαβής του ιματισμού και ποιοτικών ελέγχων, έχουν άμεσο έλεγχο της ποιότητας και της διαδικασίας πλύσης, και τέλος δεν εξαρτώνται από εξωτερικούς συνεργάτες.
 

 

Hauseigene Wäscherei

Εσωτερική εγκατάσταση laundry

Τα καθαρά κλινοσκεπάσματα, τα κατάλευκα τραπεζομάντηλα και οι μαλακές πετσέτες μπάνιου είναι παράγοντες που προκαλούν ιδιαίτερη αίσθηση στους επισκέπτες των ξενοδοχείων. Οι συστηματικές λύσεις της Miele είναι ιδανικά διαμορφωμένες για να ανταποκρίνονται στις ξεχωριστές ανάγκες των ξενοδόχων και να διασφαλίζουν κορυφαία και απαλή φροντίδα του ιματισμού.

Τα άψογα πλυμένα λευκά είδη είναι το πιο δυνατό χαρτί ενός ξενοδοχείου. Σε συνδυασμό με την αίσθηση των απαλών, φρεσκοπλυμένων υφασμάτων, ο βαθύς και σωστός καθαρισμός παίζει επίσης σημαντικό ρόλο. Συχνά, οι επενδύσεις για τη φροντίδα του ιματισμού καταναλώνουν ένα μεγάλο μέρος του προϋπολογισμού του ξενοδοχείου. Ωστόσο, είναι ακόμα πιο σημαντικό το γεγονός ότι ο ιματισμός του ξενοδοχείου αντέχει στον χρόνο και αντανακλά τα πρότυπα φιλοξενίας τα οποία πρεσβεύει το ξενοδοχείο.

Οι συσκευές φροντίδας ιματισμού της Miele αντιπροσωπεύουν την επαγγελματική λύση για τη φροντίδα του ιματισμού στις εσωτερικές εγκαταστάσεις laundry ενός ξενοδοχείου. Από μικρές εγκαταστάσεις για τον καθαρισμό και την απολύμανση πετσετών έως ολοκληρωμένες λύσεις που καλύπτουν όλο το φάσμα των ειδών ιματισμού· χρησιμοποιήστε τα επαγγελματικά πλυντήρια ρούχων, τα στεγνωτήρια και τα σιδερωτήρια της Miele για να απολαμβάνετε μέγιστη υποστήριξη κατά τη διάρκεια της εργάσιμης ημέρας.

Wellness & Spa

Ευεξία και Spa

Σάουνα, αίθουσες μασάζ, αερόμπικ μέσα στο νερό – οι επισκέπτες των spa αποζητούν χαλάρωση. Σε αυτήν την περίπτωση, τα απαλά και μαλακά μπουρνούζια παίζουν σημαντικό ρόλο και η Miele Professional εγγυάται τις υψηλότερες προδιαγραφές.

Οι επισκέπτες των spa νιώθουν αμέσως αν η πετσέτα που τους δίνεται είναι κατασκευασμένη από υλικά υψηλής ποιότητας, αν είναι απαλή και αν μυρίζει όμορφα. Προκειμένου να ανταποκριθεί στον σημαντικό αυτό ρόλο, ο ιματισμός πρέπει να πλένεται με επαγγελματικό τρόπο.

Ένα καλό μασάζ δεν μπορεί να μην περιλαμβάνει τη χρήση θερμαντικού λαδιού μασάζ με ευχάριστο άρωμα. Στη σάουνα, οι πετσέτες απλώνονται κάτω για λόγους υγιεινής. Για την αφαίρεση των ρύπων χωρίς λεκέδες και για να έχει το ύφασμα τη μαλακή αρχική του υφή, τα πλυντήρια ρούχων Miele Professional προσφέρουν εξατομικευμένες λύσεις.

Οι διασυνδέσεις χρήστη που επιτρέπουν τον εξατομικευμένο προγραμματισμό και το κανονικό πακέτο προγραμμάτων «Hotel» είναι ειδικά σχεδιασμένα για απαιτητικούς κύκλους πλύσης.

Gebäudereinigung

Επιχειρήσεις καθαρισμού

Για τον αποτελεσματικό καθαρισμό των διαδρόμων, των χώρων υποδοχής και των δωματίων, τα υλικά πρέπει να είναι πάντα διαθέσιμα και σε άριστη κατάσταση. Τα προγράμματα πλύσης Mopstar της Miele έχουν σχεδιαστεί ειδικά για τον καθαρισμό-απολύμανση των σφουγγαρόπανων, των πανιών καθαρισμού, των ρούχων εργασίας και άλλων τύπων υφασμάτων.

Πραγματοποιούν το πλύσιμο και τη φροντίδα των πανιών εργασίας σε μία μόνο διαδικασία με απορρυπαντικά καθαρισμού ή απολύμανσης, προσφέροντας σημαντική εξοικονόμηση χρόνου και ταχύτερη διαδικασία καθαρισμού. Αυτό το πρωτοποριακό πρόγραμμα πλύσης χωρίζεται σε τρία διακριτά στάδια: στην έναρξη του προγράμματος, τα υφάσματα «αποστραγγίζονται» με μια πατενταρισμένη διαδικασία για την αφαίρεση της έντονης βρωμιάς και του βρώμικου νερού.

Στον κύκλο πλύσης και απολύμανσης που ακολουθεί, τα υφάσματα διαβρέχονται πλήρως και ενδελεχώς. Μετά την πλύση και το στύψιμο, το φορτίο προετοιμάζεται αυτόματα χρησιμοποιώντας τα απαιτούμενα καθαριστικά πατώματος ή το απολυμαντικό επιφανειών.

Τα σφουγγαρόπανα και τα πανιά καθαρισμού είναι έτοιμα προς χρήση και μπορούν να χρησιμοποιηθούν αμέσως ή να αποθηκευτούν στο καρότσι καθαρισμού.

Self Service Wäscherei

Self-Service

Πολλά ξενοδοχεία προσφέρουν στους επισκέπτες τους τη δυνατότητα να πλύνουν τα ρούχα τους στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου. Οι χρήστες εμπιστεύονται την ικανότητα των πλυντηρίων self-service ώστε να έχουν αστραφτερά καθαρά ρούχα. Μια γρήγορη και αξιόπιστη λύση παρέχεται από τη σειρά Little Giants της Miele.

Τα πλυντήρια ρούχων που είναι διαθέσιμα προς χρήση στους πελάτες ενός ξενοδοχείου πρέπει να προσφέρουν κορυφαία απόδοση, μεγάλο εύρος προγραμμάτων και μια απλή διασύνδεση χρήστη. Οι συσκευές φροντίδας ιματισμού της Miele Professional είναι ειδικά σχεδιασμένες για να ανταποκρίνονται σε αυτές τις προκλήσεις. Η ενσωματωμένη οθόνη παρέχει την εύκολη επιλογή πολλαπλών ρυθμίσεων και προγραμμάτων πλύσης.

Οι σύντομοι χρόνοι των προγραμμάτων, επιτρέπουν τη συχνή χρήση και αποτρέπουν τα μεγάλα διαστήματα αναμονής. Με τις συσκευές self-service της Miele, οι χρήστες μπορούν να είναι ευέλικτοι όσον αφορά τον χρόνο και μπορούν να απολαύσουν μια απλή προσέγγιση στη φροντίδα των ρούχων τους.

Μαζί με τα στεγνωτήρια της Miele Professional, οι συσκευές φροντίδας ιματισμού ανταποκρίνονται στα υψηλότερα πρότυπα, ενώ παράλληλα εξοικονομούν ενέργεια και πόρους.

Με τα συστήματα πληρωμής της Miele, κάθε διαδικασία πλύσης και στεγνώματος καταγράφεται και τιμολογείται ξεχωριστά.

Bar & Restauarant

Bar και Εστιατόριο

Στα ξενοδοχεία και τα εστιατόρια, δίνεται μεγάλη σημασία στα πεντακάθαρα σκεύη, τα αστραφτερά γυάλινα είδη και τα καθαρά μαχαιροπίρουνα. Επιπλέον, πρέπει να τηρούνται τα υψηλότερα πρότυπα οικονομίας και υγιεινής. Η ιδανική λύση είναι τα επαγγελματικά πλυντήρια πιάτων από τη Miele.

Οι απαιτήσεις σχετικά με τα πρότυπα καθαρισμού διαφέρουν σημαντικά, ανάλογα με το μέγεθος και τον βαθμό εξειδίκευσης ενός ξενοδοχείου. Ανεξάρτητα από την ποσότητα των σκευών που απαιτούν καθαρισμό ανά ημέρα ή ανά ώρα, η Miele προσφέρει πλυντήρια πιάτων υψηλής απόδοσης για γυάλινα σκεύη και μπιστρό, τα οποία διασφαλίζουν φορτία χωρίς λεκέδες σε ελάχιστο χρόνο.

Αυτό το σύστημα μπορεί να ενταχθεί στη ρουτίνα της καθημερινής σας εργασίας σύμφωνα με συγκεκριμένες επιθυμίες και απαιτήσεις. Τα πολλά κάνιστρα και οι βάσεις διασφαλίζουν τον ασφαλή και σωστό καθαρισμό διαφόρων φορτίων – ακόμα και των πιο μικροσκοπικών μαγειρικών σκευών.

Οι διαφορετικές βάσεις διευκολύνουν την εργονομική φόρτωση και εκφόρτωση, τη μείωση των επιπέδων της σωματικής κούρασης στη βιασύνη και ρουτίνα της καθημερινής εργασιακής πραγματικότητας. 

Service

Υπηρεσία service

Πιστή στην υπόσχεση «Immer Besser» (Πάντα Καλύτερα), η Miele διασφαλίζει υψηλά πρότυπα ποιότητας και παραγωγής, παράγοντες που είναι εξαιρετικά σημαντικοί για την εταιρεία. Αυτό αποδεικνύεται με σαφήνεια στο σύνολο της αλυσίδας διαδικασίας, από την παράδοση των προϊόντων μέχρι τη συντήρηση και την επισκευή συσκευών.

Το πανελλαδικό δίκτυο service της Miele με επαγγελματίες τεχνικούς service, αποδεικνύει ότι η βοήθεια παρέχεται γρήγορα και εύκολα. Ουσιαστικά, ξεκινάει από την παράδοση όπου η ομάδα ειδικών της Miele προσφέρει υποστήριξη στην εγκατάσταση των συσκευών.

Η τακτική συντήρηση, οι έλεγχοι καθώς και η επαγγελματική φροντίδα διασφαλίζουν επίσης μέγιστη ασφάλεια κατά τη λειτουργία. Χάρη στην ποιότητα των προϊόντων Miele, τα οποία «Κατασκευάζονται στη Γερμανία», οι πελάτες απολαμβάνουν εξαιρετικά μεγάλη διάρκεια ζωής και διαθεσιμότητα των ανταλλακτικών για έως και 15 χρόνια – ακόμα και αν η συσκευή δεν κατασκευάζεται πλέον.