Χέρια ξεδιπλώνουν πετσέτες επάνω σε ένα κρεβάτι.

Συνιστώμενες λύσεις για ξενοδοχεία και ξενώνες

Αρχική σελίδαΚλάδοιΦιλοξενίαΞενοδοχεία και ξενώνεςΠροτάσεις προϊόντων για ξενοδοχεία και ξενώνες
Ποικιλία πλυντηρίων πιάτων διάφορων τύπων: με σύστημα φρέσκου νερού, τύπου καμπάνα και με σύστημα tank

Λύσεις τεχνολογίας πλυντηρίων πιάτων για ξενοδοχεία και ξενώνες

Στα ξενοδοχεία και τα εστιατόρια δίνεται εξαιρετική σημασία στα πεντακάθαρα σκεύη και ποτήρια, όπως και στα καθαρά και αστραφτερά μαχαιροπίρουνα. Επιπλέον, είναι αναγκαίο να τηρούνται τα αυστηρότερα πρότυπα υγιεινής αλλά και οικονομίας. Η Miele Professional προσφέρει το κατάλληλο πλυντήριο πιάτων για κάθε ανάγκη και για κάθε ποσότητα σκευών.

Μια γυναίκα σιδερώνει ένα πουκάμισο χρησιμοποιώντας το σύστημα σιδερώματος Miele με ατμό. Στο φόντο υπάρχει ένα γκρίζο πλυντήριο και ένα στεγνωτήριο.

Λύσεις τεχνολογίας φροντίδας ιματισμού για ξενοδοχεία και ξενώνες

Οι εργασίες που πρέπει να διεκπεραιώσει μια εσωτερική μονάδα φροντίδας ιματισμού είναι τόσο ποικιλόμορφες όσο και οι επισκέπτες της επιχείρησης: κάθε είδος ιματισμού από την κουζίνα, το σπα, το εστιατόριο αλλά και τα συνεργεία επιστασίας έχει δικές του ανάγκες καθαρισμού και φροντίδας. Διαθέτουμε μια ευρεία γκάμα συσκευών και εξαρτημάτων, που μπορούν να προσαρμοστούν στις οικονομικές ανάγκες της δικής σας επιχείρησης. Αποκτήστε πλήρη έλεγχο των προγραμμάτων και ροών εργασίας, για να είστε βέβαιοι ότι ο ιματισμός θα είναι ξανά έτοιμος για χρήση σε σύντομο χρόνο.

Ψηφιακές λύσεις για ιδανική υποστήριξη

Δύο ενήλικα άτομα συζητούν σε μια αίθουσα πλυντηρίων που λειτουργούν μέσω της εφαρμογής appWash.

appWash

Η ψηφιακή λύση για self-service laundries

Με την εφαρμογή appWash μπορείτε να ψηφιοποιήσετε το self-service laundry σας και να μειώσετε τα έξοδα καθημερινής λειτουργίας. Εμείς σας προτείνουμε: Μεγαλύτερη διαφάνεια. Λιγότερο κόπο.

Μεγαλύτερη διαφάνεια: Μέσω της ψηφιακής επισκόπησης μπορείτε να βλέπετε τι συμβαίνει μέσα στο self-service laundry σας από οπουδήποτε, ανά πάσα στιγμή.

Λιγότερος κόπος: Δεν θα χρειαστεί ποτέ ξανά να εκδώσετε κάρτες πελατών ή μάρκες, να εισπράξετε μετρητά ή να χάσετε εισπράξεις λόγω κλοπής.

Μάθετε περισσότερα σχετικά με το ολοκληρωμένο σύστημά μας γι' αυτόν τον κλάδο

Οι πελάτες σε ξενοδοχεία και εστιατόρια δεν θεωρούν αυτονόητη μόνο την άριστη εξυπηρέτηση, αλλά και τον υγιεινό καθαρισμό και φύλαξη του ιματισμού. Η Miele Professional ανέπτυξε ένα ολοκληρωμένο σύστημα λύσεων για ξενοδοχεία και εστιατόρια, βασισμένη στην εμπειρία πολλών ετών.