Ξενοδοχεία, Ξενώνες, Κατάλυμα με πρωϊνό

HOTEL 360°

Hotel

Η προσέγγιση της Miele Professional για τον ξενοδοχειακό κλάδο και τον κλάδο της γαστρονομίας

Στο παρακάτω link θα λάβετε μια ιδέα για τις λύσεις που προτείνουμε στους κλάδους των ξενοδοχείων και εστιατορίων. Λύσεις που ονομάζουμε Σύστημα 360°.

Μάθετε περισσότερα εδώ!

Παραπομπές

Ένας θρύλος στην Πύλη του Βρανδεμβούργου

Το ξενοδοχείο Adlon προσφέρει κορυφαία ποιότητα, τόσο στον εξοπλισμό όσο και στις υπηρεσίες του. Τα τέλεια σχεδιασμένα και διακοσμημένα δωμάτια και οι κοινόχρηστοι χώροι είναι εξίσου σημαντικά με τις επαγγελματικές υπηρεσίες σε 24ωρη βάση και την παροχή προσωπικού μπάτλερ κατ' απαίτηση. Στον γαστριμαργικό τομέα, το ξενοδοχείο ξεχωρίζει από τα εξαιρετικά πρωινά και σπιτικά επιδόρπια έως τις γαστρονομικές δημιουργίες του εστιατορίου Lorenz Adlon.

Μάθετε περισσότερα για το "Ένας θρύλος στην Πύλη του Βρανδεμβούργου"

Απόλαυση κάτω από τον ήλιο του νότου

Καθαρή ευεξία σε μυστικιστική ατμόσφαιρα. Όχι πολύ παλιά, αρκετοί κάτοικοι του Σαιν Τροπέ πίστευαν ότι εδώ υπήρχαν φαντάσματα. Όταν πέθανε ο τελευταίος ιδιοκτήτης και το τρενάκι που μετέφερε τους καλεσμένους του σπιτιού μέσα από το κοντινό πευκοδάσος έκανε το τελευταίο του ταξίδι, η πολυτελής ζωή στο μικρό Château de la Messardière, στον λόφο πάνω από το χωριό, σταδιακά σταμάτησε.

Μάθετε περισσότερα για το "Απόλαυση κάτω από τον ήλιο του νότου"

Σκηνικό που κόβει την ανάσα

Ο προσωπικός σας κόσμος διακοπών: Η πολυτελής αίσθηση της προσωπικής φροντίδας και μια μεγάλη γκάμα υπηρεσιών σάς περιμένουν στο Ebner's Waldhof. Το ξενοδοχείο προσφέρει σχεδόν απεριόριστη ποικιλία δραστηριοτήτων ελεύθερου χρόνου, με ιδιόκτητο χώρο εξάσκησης γκολφ και σχολή γκολφ, παραλία για λουόμενους, γρασίδι και ταράτσα για ηλιοθεραπεία, καθώς και ένα ελκυστικό σπα για θεραπείες ευεξίας, ομορφιάς και υγείας.

Μάθετε περισσότερα για το "Σκηνικό που κόβει την ανάσα"