• Δωρεάν παράδοση για παραγγελίες άνω των 30 ευρώ

Aura 4.0 Ambient 

Κομψό και με έξυπνα χειριστήρια 

Aura 4.0 Ambient 

Αυτός ο πρωτοποριακός απορροφητήρας ανακύκλωσης εξάγει και φιλτράρει τις οσμές, και επιπλέον διαθέτει πλήθος νέων λειτουργιών. Χάρη στη λειτουργία αφαίρεσης υγρασίας HumidityBalance, ο Aura 4.0 Ambient αφαιρεί την υγρασία κατά τη διάρκεια του μαγειρέματος. Ένας ενσωματωμένος αισθητήρας μετρά τον αέρα του χώρου και υπολογίζει την κατάλληλη στιγμή για την αποδέσμευση της υγρασίας που έχει συλλεχθεί στο φίλτρο. Με αυτόν τον τρόπο απολαμβάνετε πάντα ιδανικές συνθήκες χώρου. Επιπλέον, η αποκλειστική λειτουργία AmbientFragrance διασφαλίζει μια ευχάριστη φρεσκάδα στον χώρο, χωρίς να επηρεάζεται από το μαγείρεμα. Σύμφωνα με τις προσωπικές σας προτιμήσεις, μπορείτε να επιλέξετε από μια ποικιλία αρωμάτων που απελευθερώνονται διακριτικά στον χώρο. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τον Aura 4.0 Ambient για να δημιουργήσετε ατμοσφαιρικό φωτισμό: χάρη στο MyAmbientLight, μπορείτε να προσαρμόσετε τα χρώματα φωτισμού όπως επιθυμείτε. Ο Aura 4.0 Ambient είναι ο πρώτος απορροφητήρας της Miele ο οποίος λειτουργεί με χρήση έξυπνου ελέγχου αποκλειστικά μέσω της εφαρμογής της Miele. Απαιτείται εστία με δυνατότητα σύνδεσης στο Miele@home. 

Έξυπνος έλεγχος αποκλειστικά μέσω εφαρμογής Miele

Τέλεια σύνδεση: με το Con@ctivity, ο απορροφητήρας και η εστία επικοινωνούν. Για να μπορέσετε να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία αυτή, θα χρειαστείτε μια εστία με δυνατότητα σύνδεσης στο Miele@home. Μέσω της εφαρμογής της Miele μπορείτε επίσης να κάνετε ρυθμίσεις για τις επιλογές MyAmbientLight, HumidityBalance και AmbientFragrance. Και το καλύτερο από όλα: το Con@ctivity και η εφαρμογή της Miele μπορούν να χρησιμοποιηθούν ταυτόχρονα ή μεμονωμένα. Σε περίπτωση σφάλματος, μπορείτε να επιλέξετε τις βασικές λειτουργίες μέσω των «κρυφών» πλήκτρων αφής.

Εξατομικευμένα χρώματα φωτισμού 

Δημιουργήστε μοναδικό, ατμοσφαιρικό φωτισμό στην κουζίνα σας με το MyAmbientLight. Μέσω της εφαρμογής Miele μπορείτε να προσαρμόσετε εύκολα το χρώμα του φωτισμού σύμφωνα με τη διάθεση και την ατμόσφαιρα που θέλετε να δημιουργήσετε. Το MyAmbientLight διαθέτει δυνατότητα αυξομείωσης της έντασης φωτισμού για διάφορα επίπεδα φωτεινότητας. Ο μοναδικός, ατμοσφαιρικός φωτισμός σίγουρα θα εντυπωσιάσει τους πάντες.

Αποκλειστικά αρώματα 

Πάρτε μια βαθιά ανάσα και χαλαρώστε: ο απορροφητήρας ανακύκλωσης δεν μειώνει απλά τις οσμές της κουζίνας· πλέον δρα ως αποσμητικό χώρου, ώστε να αναπνέετε εύκολα ανεξάρτητα από τη μέθοδο μαγειρέματος που ακολουθείτε. Επιλέξτε από την ποικιλία αρωμάτων σύμφωνα με την προσωπική σας προτίμηση. Το φιαλίδιο αρώματος τοποθετείται στο πάνω μέρος του απορροφητήρα και αντικαθίσταται εύκολα. Μπορείτε να προσαρμόσετε τους χρόνους χορήγησης και παρεμβάσεων μέσω της εφαρμογής της Miele. 

Μοναδική λειτουργία αφαίρεσης υγρασίας 

Η λειτουργία HumidityBalance διασφαλίζει την απορρόφηση όλης της υγρασίας που παράγεται κατά το μαγείρεμα από το ειδικό φίλτρο. Ένας ενσωματωμένος αισθητήρας μετρά τον αέρα του χώρου και υπολογίζει την κατάλληλη στιγμή για την αποδέσμευση της υγρασίας που έχει συλλεχθεί στο φίλτρο – ώστε να απολαμβάνετε τέλειες συνθήκες χώρου ανά πάσα στιγμή. Μπορείτε να χειριστείτε αυτή τη λειτουργία μέσω της εφαρμογής Miele.

Τα χαρακτηριστικά εξαρτώνται από το μοντέλο. Οι εικόνες αποτελούν μόνο παραδείγματα και εξυπηρετούν επεξηγηματικούς σκοπούς

    • Διατηρούμε το δικαίωμα πραγματοποίησης τεχνικών αλλαγών. Δεν φέρουμε ευθύνη για την ακρίβεια των παρεχόμενων πληροφοριών.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας