• Δωρεάν παράδοση για παραγγελίες άνω των 30 ευρώ

Συστήματα ελέγχου

Ένα απλό άγγιγμα

M Touch

Η απόλυτη κομψότητα σε συνδυασμό με την απόλυτη άνεση. Η πρωτοποριακή οθόνη αφής προσφέρει ασυναγώνιστη αισθητική και άνεση: ελέγξτε γρήγορα και εύκολα τις συσκευές σας αγγίζοντας ή σαρώνοντας την οθόνη. Πολλές λειτουργίες επιλέγονται με ένα μόνο άγγιγμα του δακτύλου. Το κείμενο και τα σύμβολα είναι ευκρινώς ορατά. Νέο: τα χρώματα μπορούν να αλλάξουν σε μια ελαφριά έκδοση – κάτι που είναι ιδανικό εάν χρησιμοποιείτε μια λευκή συσκευή. 

Οθόνη M Touch S

Εκλεπτυσμένη εμφάνιση και λειτουργία. Η καταξιωμένη τεχνολογία M Touch διατίθεται επίσης με την πιο μικρή οθόνη – ενώ παρέχονται όλες οι λειτουργίες. 

DirectSensor 

Άμεση επιλογή και ευκρινής οθόνη τεσσάρων γραμμών. Με τα πλήκτρα αφής υπάρχουν επιλογές, όπως η λειτουργία άμεσης επιλογής. Άλλες επιλογές και ρυθμίσεις διατίθενται μέσω της οθόνης καθαρού κειμένου τεσσάρων γραμμών. 

DirectSensor S 

Άμεση επιλογή και ευκρινής οθόνη μίας γραμμής. Με τα πλήκτρα αφής υπάρχουν επιλογές, όπως η λειτουργία άμεσης επιλογής. Άλλες επιλογές και ρυθμίσεις διατίθενται μέσω της οθόνης καθαρού κειμένου μονής γραμμής.

EasyControl

Γρήγορο και άνετο. Σε αυτήν την περίπτωση, ο χειρισμός της συσκευής γίνεται μέσω δύο πτυσσόμενων περιστρεφόμενων χειριστηρίων και οι πληροφορίες κατάστασης όπως η θερμοκρασία και οι ρυθμίσεις χρόνου εμφανίζονται σε μεγάλη οθόνη υγρών κρυστάλλων 7 τμημάτων.

Τα χαρακτηριστικά εξαρτώνται από το μοντέλο. Οι εικόνες αποτελούν μόνο παραδείγματα και εξυπηρετούν επεξηγηματικούς σκοπούς

    • Διατηρούμε το δικαίωμα πραγματοποίησης τεχνικών αλλαγών. Δεν φέρουμε ευθύνη για την ακρίβεια των παρεχόμενων πληροφοριών.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας