• Δωρεάν παράδοση για παραγγελίες άνω των 30 ευρώ

Απλότητα

Λιγ. χρόν. στην κουζ., περ. χρόν. για τους καλεσμ.

Έξυπνη και πρωτοποριακή λειτουργία 

Ο φούρνος Miele Dialog με τις μοναδικές λειτουργίες του θέτει τα πρότυπα στην κουζίνα και με την πρωτοποριακή τεχνολογία του κερδίζει τους χρήστες – με την προαιρετική επιλογή ελέγχου της συσκευής μέσω smartphone. Με το MobileControl μπορείτε να στείλετε ρυθμίσεις συνταγών απευθείας στον φούρνο Miele Dialog και να παρακολουθείτε τη διαδικασία μαγειρέματος διαρκώς. 

Εξελιγμένα μενού M Chef 

Τώρα, μπορείτε να δημιουργήσετε με ευκολία σύνθετα μενού που αποτελούνται από πολλά συστατικά. Χάρη στο μενού M Chef, μπορείτε να αφιερωθείτε αποκλειστικά στους καλεσμένους σας, γνωρίζοντας με βεβαιότητα ότι τα πιάτα σας θα είναι επιτυχημένα. Ο φούρνος Dialog της Miele παρακολουθεί πάντα την παρασκευή ώστε όλα τα φαγητά να μαγειρευτούν άψογα την ίδια στιγμή. Απολαύστε εκλεπτυσμένα πιάτα όπως σολομό πάνω σε σέσκουλα, ή φρεσκοψημένα μπριός – μαγειρεμένα άψογα την ίδια στιγμή.

Απλότητα σημαίνει τελειότητα 

Απελευθερώστε τη γαστρονομική φαντασία σας – χωρίς να φοβάστε να μαγειρέψετε ακόμα και δύσκολα πιάτα. Με τον φούρνο Miele Dialog, ακόμα και ένα αφράτο σουφλέ μεταμορφώνεται σε μια πραγματικά υπέροχη εμπειρία. Τώρα μπορείτε να δημιουργήσετε στη δική σας κουζίνα όλα αυτά τα πιάτα που θαυμάζατε με δέος μέχρι τώρα. Αν θέλετε, μπορείτε να ζητήσετε από τον φούρνο Dialog να σας καθοδηγήσει στα πάντα με τέλεια αποτελέσματα – και για τα σουφλέ, δεν θα χρειαστείτε ούτε μπεν μαρί. 

Τα χαρακτηριστικά εξαρτώνται από το μοντέλο. Οι εικόνες αποτελούν μόνο παραδείγματα και εξυπηρετούν επεξηγηματικούς σκοπούς

    • Διατηρούμε το δικαίωμα πραγματοποίησης τεχνικών αλλαγών. Δεν φέρουμε ευθύνη για την ακρίβεια των παρεχόμενων πληροφοριών.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας