• Δωρεάν παράδοση για παραγγελίες άνω των 30 ευρώ

Άριστη απόδοση

Τελειότητα

Η ποιότητα είναι η καλύτερη συνταγή 

Όταν ένα άριστο προϊόν βασίζεται στα πλέον κορυφαία πρότυπα, το αποτέλεσμα εγγυάται αξεπέραστη ικανοποίηση. Στη Miele πιστεύουμε ότι το μαγείρεμα είναι υψηλή τέχνη. Με τον φούρνο Miele Dialog μπορείτε να απολαμβάνετε σπίτι σας, κάθε μέρα, ένα επίπεδο ποιότητας που συναντά κανείς σε βραβευμένες κορυφαίες κουζίνες. Η συμβατική θερμότητα διαπερνά το φαγητό αργά από έξω προς τα μέσα, ενώ ο φούρνος Miele Dialog διασφαλίζει ομοιόμορφο μαγείρεμα ολόκληρου του φαγητού από την αρχή. Έτσι, όλο το κρέας είναι ζουμερό και επίσης τα ψάρια και τα θαλασσινά διατηρούν εξαιρετική υφή. Και στην κατηγορία ψησίματος προσφέρονται δυνατότητες για εξαιρετικές δημιουργίες. Ό,τι και να θελήσετε να δημιουργήσετε, από απλό χωριάτικο ψωμί μέχρι εξεζητημένα κέικ – με τον φούρνο Miele Dialog το ζυμάρι φουσκώνει τέλεια, έχει άψογη υφή και κατά το ψήσιμο δημιουργείται κρούστα όπως ακριβώς τη θέλετε.

Τα χαρακτηριστικά εξαρτώνται από το μοντέλο. Οι εικόνες αποτελούν μόνο παραδείγματα και εξυπηρετούν επεξηγηματικούς σκοπούς

    • Διατηρούμε το δικαίωμα πραγματοποίησης τεχνικών αλλαγών. Δεν φέρουμε ευθύνη για την ακρίβεια των παρεχόμενων πληροφοριών.