• Δωρεάν παράδοση για παραγγελίες άνω των 30 ευρώ

Καινοτομία

Τεχνολογία M Chef – ορίζει τα πρότυπα

Τεχνολογία M Chef – ορίζει τα πρότυπα 

Η τελειότητα δεν περιγράφεται – πρέπει να τη βιώσετε. Η πρωτοποριακή τεχνολογία M Chef που χρησιμοποιείται στον φούρνο Miele Dialog ανοίγει νέους ορίζοντες σε μια εντελώς νέα διάσταση παρασκευής φαγητoύ. Με τη βοήθεια αισθητήρων, η συσκευή «επικοινωνεί» συνεχώς με το φαγητό. Αυτό σημαίνει ότι ο φούρνος Dialog μπορεί ταυτόχρονα να μαγειρεύει διάφορα φαγητά – όπως κρέας, ψάρι ή ψωμί – με τέλεια αποτελέσματα. Επιπλέον, η επαναστατική τεχνολογία M Chef καθιστά δυνατή για πρώτη φορά τη δημιουργία πιάτων όπως μοσχαρίσιο φιλέτο καλυμμένο με κηρήθρα. Ολόκληρο το κρέας μαγειρεύεται ταυτόχρονα, και όχι από έξω προς τα μέσα όπως σε άλλες συμβατικές μεθόδους μαγειρέματος. Με αυτήν την ήπια μέθοδο μαγειρέματος η επικάλυψη κηρήθρας δεν λιώνει και το μοσχαρίσιο φιλέτο γίνεται μαλακό και ζουμερό.

Τα χαρακτηριστικά εξαρτώνται από το μοντέλο. Οι εικόνες αποτελούν μόνο παραδείγματα και εξυπηρετούν επεξηγηματικούς σκοπούς

    • Διατηρούμε το δικαίωμα πραγματοποίησης τεχνικών αλλαγών. Δεν φέρουμε ευθύνη για την ακρίβεια των παρεχόμενων πληροφοριών.