• Δωρεάν παράδοση για παραγγελίες άνω των 30 ευρώ

Μαγείρεμα στον ατμό με τη Miele

Απόλαυση χωρίς όρια

Το μαγείρεμα στον ατμό με το πέρασμα των χρόνων 

Από που προήλθε η ιδέα του μαγειρέματος στον ατμό; Έρχεται από την Κίνα, όπου το μαγείρεμα στον ατμό είναι η προτιμώμενη μέθοδος παρασκευής φαγητού για χιλιετίες: δοχεία φαγητού με διπλά τοιχώματα από μπαμπού, τα οποία περιείχαν διάφορα είδη τροφίμων, στοιβάζονταν το ένα πάνω στο άλλο. Έτσι το φαγητό μαγειρευόταν ήπια και υγιεινά. Τα οφέλη αυτής της εξειδικευμένης μεθόδου μαγειρέματος ήταν, ωστόσο, υποτιμημένα για πολλά χρόνια στη Δύση. Η Miele βασίστηκε στην αυθεντική παράδοση του μαγειρέματος στον ατμό και πρόσθεσε πρωτοποριακές ιδέες και τεχνολογίες. Ο φούρνος ατμού της Miele φέρνει αυτήν την υπέροχη μέθοδο μαγειρέματος στην κουζίνα σας, ολοκληρωμένη με πολλά πλεονεκτήματα. Απολαύστε εύκολο, υγιεινό μαγείρεμα και εκπληκτικές γεύσεις.

Εξαιρετική εμπειρογνωμοσύνη 

Το φθινόπωρο του 2016, η Miele συμπλήρωσε την παραγωγή ενός εκατομμυρίου φούρνων ατμού. Αυτός ο αριθμός αντικατοπτρίζει μια ιστορία επιτυχίας, καθώς μόλις 20 χρόνια πριν οι οικιακοί φούρνοι ατμού ήταν κάτι σπάνιο στην κουζίνα. Η Miele ήταν εκείνη που έκανε την επαναστατική τομή σε αυτό το προϊόν και εξακολουθεί να είναι η εταιρεία η οποία διαθέτει σήμερα τη μεγαλύτερη συλλογή φούρνων ατμού και συνδυαστικών προϊόντων. 

Τα χαρακτηριστικά εξαρτώνται από το μοντέλο. Οι εικόνες αποτελούν μόνο παραδείγματα και εξυπηρετούν επεξηγηματικούς σκοπούς

    • Διατηρούμε το δικαίωμα πραγματοποίησης τεχνικών αλλαγών. Δεν φέρουμε ευθύνη για την ακρίβεια των παρεχόμενων πληροφοριών.