• Δωρεάν παράδοση για παραγγελίες άνω των 30 ευρώ

Συνδυαστικοί φούρνοι ατμού Miele

Εξοικονόμηση χώρου και ευελιξία

Μαγείρεμα στον ατμό

Το μαγείρεμα στον ατμό είναι ένας από τους πιο υγιεινούς τρόπους παρασκευής φαγητού. Αλλά τι είναι αυτό που το κάνει τόσο υγιεινό; Το φαγητό μαγειρεύεται σε σχετικά χαμηλή θερμοκρασία – σε αντίθεση με τις συμβατικές μεθόδους όπου οι θερμοκρασίες είναι συχνά πολύ υψηλές, αυτό διασφαλίζει ότι διατηρούνται οι πολύτιμες βιταμίνες και τα μέταλλα. Ταυτόχρονα, το φαγητό που είναι μαγειρεμένο στον ατμό δεν έρχεται σε άμεση επαφή με το νερό κι έτσι διατηρεί την έντονη γεύση του. Τα πλεονεκτήματα του μαγειρέματος στον ατμό είναι επιστημονικά αποδεδειγμένα. Η περιεκτικότητα σε βιταμίνη C είναι ιδιαίτερα πιο υψηλή στο φαγητό που είναι μαγειρεμένο στον ατμό. Για παράδειγμα, όταν οι πιπεριές μαγειρεύονται σε φούρνο ατμού, περιέχουν τόσες βιταμίνες όσες έχουν όταν είναι ωμές – καλά νέα για την υγεία και τους γευστικούς κάλυκές σας.

Μαγείρεμα και ψήσιμο

Τέλεια αποτελέσματα κάθε φορά: Χάρη στις ευέλικτες λειτουργίες ενός ολοκληρωμένου φούρνου όπως η συμβατική θερμότητα, η πάνω/κάτω αντίσταση, το πλήρες ή οικονομικό γκριλ, το γκριλ με θερμό αέρα ή το εντατικό ψήσιμο, κάθε πιάτο μαγειρεύεται άψογα. Για ακόμα μεγαλύτερη άνεση κατά το μαγείρεμα, το θερμόμετρο ψητού στο DGC Pro παρακολουθεί συνεχώς τη θερμοκρασία στο κέντρο, υπολογίζει αυτόματα τη διάρκεια του μαγειρέματος και σταματά τη διαδικασία μαγειρέματος ακριβώς τη σωστή στιγμή, όταν επιτευχθεί η θερμοκρασία στο κέντρο που έχετε ρυθμίσει.

Έξυπνος συνδυασμός 

Με το DGC, ο τρόπος λειτουργίας Moisture plus σάς επιτρέπει να προσθέτετε ριπές ατμού κατά τη διαδικασία μαγειρέματος, δημιουργώντας περισσότερη υγρασία, ώστε να μπορείτε να απολαμβάνετε υπέροχα αφράτο ψωμί με γυαλιστερή κρούστα και ζουμερά ψητά.Με το DGC Pro μπορείτε να ρυθμίσετε τη θερμοκρασία ψησίματος με ακόμα μεγαλύτερη ακρίβεια ρυθμίζοντας το ποσοστό υγρασίας και συνδυάζοντας πολλαπλές φάσεις ψησίματος. Το DGC Pro μπορεί να συνδυάσει υγρή και ξηρή θερμότητα σε έναν νέο τρόπο λειτουργίας, το συνδυαστικό μαγείρεμα, προσφέροντας τρεις λειτουργίες σε μία μόνο συσκευή.

Τα χαρακτηριστικά εξαρτώνται από το μοντέλο. Οι εικόνες αποτελούν μόνο παραδείγματα και εξυπηρετούν επεξηγηματικούς σκοπούς

    • Διατηρούμε το δικαίωμα πραγματοποίησης τεχνικών αλλαγών. Δεν φέρουμε ευθύνη για την ακρίβεια των παρεχόμενων πληροφοριών.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας