• Δωρεάν παράδοση για παραγγελίες άνω των 30 ευρώ

Μεγέθη ανοίγματος εντοιχισμού και συσκευής

Απόλυτη προσαρμογή στις απαιτήσεις σας

Η κλασική συσκευή μας – ύψος 14 cm, πλάτος 60 cm

Με ύψος 14 cm, ο θερμοθάλαμος φαγητού Gourmet της Miele συνδυάζεται άριστα με μια συσκευή μικρού μεγέθους ύψους 45 cm, όπως μια καφετιέρα Miele, ένας φούρνος ατμού, ένας συνδυαστικός φούρνος ατμού ή ένας φούρνος με μικροκύματα της Miele – για να χρησιμοποιήσετε κατά το μέγιστο δυνατόν το άνοιγμα εντοιχισμού ύψους 60 cm. Μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ δύο διαφορετικών σχεδίων για να διασφαλίσετε ότι ο θερμοθάλαμος της Miele ταιριάζει με τις υπόλοιπες συσκευές και εντάσσεται αρμονικά στην κουζίνα σας. 

Ο πολύ μεγάλος θερμοθάλαμος – ύψος 29 cm, πλάτος 60

Οι θερμοθάλαμοι φαγητού Gourmet ύψους 29 cm παρέχουν άπλετο χώρο. Συνδυάζονται με έναν κλασικό φούρνο ύψους 60 cm για την άριστη χρήση του ανοίγματος εντοιχισμού ύψους 88 cm. Οι θερμοθάλαμοι διατίθενται σε 3 χρώματα γυαλιού και σε πλήρως ανοξείδωτη πρόσοψη. Η σειρά σχεδιασμού PureLine διαθέτει επίσης ανοξείδωτη επένδυση. Με αυτόν τον τρόπο η κουζίνα σας έχει ομοιόμορφη εμφάνιση.

Απόλυτη προσαρμογή στις απαιτήσεις σας

Οι εντοιχιζόμενοι θερμοθάλαμοι Miele διατίθενται σε τρία μεγέθη – για συνθήκες και διαστάσεις διαφορετικής τοποθέτησης. Με αυτόν τον τρόπο, αυξάνετε τον χώρο σας και δημιουργείτε μια συνολική αρμονική εικόνα στην κουζίνα σας.

Τα χαρακτηριστικά εξαρτώνται από το μοντέλο. Οι εικόνες αποτελούν μόνο παραδείγματα και εξυπηρετούν επεξηγηματικούς σκοπούς

    • Διατηρούμε το δικαίωμα πραγματοποίησης τεχνικών αλλαγών. Δεν φέρουμε ευθύνη για την ακρίβεια των παρεχόμενων πληροφοριών.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας