• Δωρεάν παράδοση για παραγγελίες άνω των 30 ευρώ

Συστήματα καθαρισμού

Ο καθαρισμός; Με τη Miele είναι τόσο εύκολος.

PerfectClean

Κάνει τον καθαρισμό παιχνιδάκι. Ο θάλαμος φούρνου και τα ρηχά ταψιά διαθέτουν ένα μοναδικό αντικολλητικό φινίρισμα επιφάνειας – έτσι τα υπολείμματα φαγητού και οι ανθεκτικοί λεκέδες αφαιρούνται εύκολα με σαπουνάδα. Με αυτόν τον τρόπο ο χρόνος καθαρισμού μειώνεται και μπορείτε να αφιερώσετε χρόνο σε πιο σημαντικά πράγματα.

Καθαρισμός με πυρόλυση και εξαρτήματα PyroFit*

Πιο εύκολο από ποτέ: σε υψηλές θερμοκρασίες, το σύστημα καθαρισμού με πυρόλυση απομακρύνει όλα τα υπολείμματα φαγητού από τον θάλαμο φούρνου και τα μετατρέπει σε στάχτη χωρίς ίχνη – ο φούρνος σας καθαρίζεται αυτόματα! Χάρη στο PyroFit, οι σχάρες ψησίματος, οι πλευρικές ράγες και οι τηλεσκοπικές ράγες FlexiClip καθαρίζονται κατά τη διάρκεια της διαδικασίας. Στη συνέχεια μπορείτε να απομακρύνετε τη στάχτη από το κάτω μέρος του φούρνου με ένα πανί.

Τα χαρακτηριστικά εξαρτώνται από το μοντέλο. Οι εικόνες αποτελούν μόνο παραδείγματα και εξυπηρετούν επεξηγηματικούς σκοπούς

    • 1.Ανάλογα με το μοντέλο
    • Διατηρούμε το δικαίωμα πραγματοποίησης τεχνικών αλλαγών. Δεν φέρουμε ευθύνη για την ακρίβεια των παρεχόμενων πληροφοριών.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας