• Δωρεάν παράδοση για παραγγελίες άνω των 30 ευρώ

Μεγέθη ανοίγματος εντοιχισμού και συσκευής

Μεγέθη συσκευών στη Miele

Για μικρά ανοίγματα εντοιχισμού 

Αυτό το μοντέλο εφαρμόζει σε ανοίγματα εντοιχισμού που έχουν ακριβείς διαστάσεις ύψους 45 cm και πλάτους 60 cm. Είναι μια πρακτική λύση, όταν ο χώρος είναι περιορισμένος – ή εάν χρειάζεστε έναν μικρό φούρνο και προτιμάτε να χρησιμοποιήσετε το ύψος του ανοίγματος εντοιχισμού για επιπλέον αποθηκευτικό χώρο. Εναλλακτικά, μπορεί να συνδυαστεί με θερμοθάλαμο φαγητού Gourmet ως ένας αποτελεσματικός τρόπος χρήσης του ανοίγματος εντοιχισμού ύψους 60 cm. Ο θάλαμος φούρνου 49 λίτρων διαθέτει τρία επίπεδα για ράφια, προσφέροντας πολλές επιλογές χρήσης. 

Η κλασική επιλογή 

Κλασικό, αλλά ποτέ βαρετό: η κλασική μας επιλογή έχει πλάτος 60 cm και ύψος 60 cm. Με 5 επίπεδα, ο θάλαμος φούρνου 76 λίτρων παρέχει αρκετό χώρο για κάθε είδους εφαρμογή. 

Πολύ μεγάλος θάλαμος μαγειρέματος 

Χρειάζεστε περισσότερο χώρο; Μπορείτε να μαγειρέψετε με άνεση μια ολόκληρη γαλοπούλα ή διάφορα ψητά ταυτόχρονα στους φούρνους μας με πλάτος 90 cm. Έχουν τρία επίπεδα και θάλαμο φούρνου 90 λίτρων, απογειώνοντας τη δημιουργικότητά σας. Για την τοποθέτησή τους απαιτείται άνοιγμα εντοιχισμού ύψους 48 cm. 

Τα χαρακτηριστικά εξαρτώνται από το μοντέλο. Οι εικόνες αποτελούν μόνο παραδείγματα και εξυπηρετούν επεξηγηματικούς σκοπούς

    • Διατηρούμε το δικαίωμα πραγματοποίησης τεχνικών αλλαγών. Δεν φέρουμε ευθύνη για την ακρίβεια των παρεχόμενων πληροφοριών.