• Δωρεάν παράδοση για παραγγελίες άνω των 30 ευρώ

Λειτουργίες βοήθειας με αισθητήρα

Το μαγείρ. και το τηγάν. δεν ήταν ποτέ ευκολότερα.

Το μαγείρ. και το τηγάν. δεν ήταν ποτέ ευκολότερα.

Απολαύστε τέλεια αποτελέσματα κάθε φορά: οι λειτουργίες υποβοήθησης αφής κάνουν τη ζωή σας πιο εύκολη και το μαγείρεμα πιο ευχάριστο. Επιπλέον, η έξυπνη τεχνολογία παρέχει μεγαλύτερη ασφάλεια – όπως για παράδειγμα, με τη λειτουργία υποβοήθησης TempControl.

Το μαγείρ. και το τηγάν. δεν ήταν ποτέ ευκολότερα.

Το TempControl διασφαλίζει τέλεια αποτελέσματα στο τηγάνισμα και το stir fry κάθε φορά. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να επιλέξετε τη ρύθμιση αργού μαγειρέματος ή ένα από τα τρία επίπεδα τηγανίσματος με ιδανικές θερμοκρασίες. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τη ρύθμιση της θερμοκρασίας καθώς διατηρείται σε σταθερό επίπεδο.

Το μαγείρ. και το τηγάν. δεν ήταν ποτέ ευκολότερα.

Το TempControl παρέχει επιπλέον ασφάλεια στην κουζίνα αποτρέποντας την υπερθέρμανση του λαδιού και του βουτύρου μέσα στο σκεύος. Διατηρεί συνεχώς τη βέλτιστη θερμοκρασία μαγειρέματος – που έχει ως αποτέλεσμα να μην καίγεται το φαγητό. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις λειτουργίες με οποιοδήποτε σκεύος είναι κατάλληλο για μαγείρεμα με επαγωγή – δεν χρειάζεται να αγοράσετε νέα σκεύη. 

Τα χαρακτηριστικά εξαρτώνται από το μοντέλο. Οι εικόνες αποτελούν μόνο παραδείγματα και εξυπηρετούν επεξηγηματικούς σκοπούς

    • Διατηρούμε το δικαίωμα πραγματοποίησης τεχνικών αλλαγών. Δεν φέρουμε ευθύνη για την ακρίβεια των παρεχόμενων πληροφοριών.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας