• Δωρεάν παράδοση για παραγγελίες άνω των 30 ευρώ

Τόσο προσωπικό, όπως και εσείς!

Τρεις λειτουργίες μαγειρέματος σε ελάχιστο χώρο

Τρεις λειτουργίες μαγειρέματος σε ελάχιστο χώρο

Ο φούρνος compact με μικροκύματα συνδυάζει έξυπνα τα οφέλη δύο ισχυρών συσκευών στο ίδιο άνοιγμα εντοιχισμού ύψους 45 cm: αυτή η συσκευή είναι ένας φούρνος με πλήρεις δυνατότητες και πολλές λειτουργίες όπως το Fan plus. Ταυτόχρονα είναι ένας πανίσχυρος φούρνος μικροκυμάτων. Έχετε την επιλογή: μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις λειτουργίες ανεξάρτητα, για παράδειγμα ψήστε πεντανόστιμο ψωμί και κέικ με τις λειτουργίες φούρνου ή φτιάξτε γρήγορα μια κούπα ζεστής σοκολάτας με τη λειτουργία μικροκυμάτων. Εναλλακτικά, μπορείτε να χρησιμοποιήστε και τις δύο λειτουργίες ταυτόχρονα: περισσότερα πιάτα μπορούν να παρασκευαστούν πιο γρήγορα συνδυάζοντας τη συμβατική λειτουργία και τη λειτουργία μικροκυμάτων – ανάλογα με το πιάτο, μπορείτε να εξοικονομήσετε χρόνο έως 30%.

Τα χαρακτηριστικά εξαρτώνται από το μοντέλο. Οι εικόνες αποτελούν μόνο παραδείγματα και εξυπηρετούν επεξηγηματικούς σκοπούς

    • Διατηρούμε το δικαίωμα πραγματοποίησης τεχνικών αλλαγών. Δεν φέρουμε ευθύνη για την ακρίβεια των παρεχόμενων πληροφοριών.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας