• Δωρεάν παράδοση για παραγγελίες άνω των 30 ευρώ

Τύπος κατασκευής με επαγωγή

Για προσαρμοσμένες προτιμήσεις μαγειρέματος

Για προσαρμοσμένες προτιμήσεις μαγειρέματος

Κατά το μαγείρεμα με επαγωγή, η θερμότητα παράγεται απευθείας στη βάση του σκεύους. Το μέγεθος του σκεύους αναγνωρίζεται αυτόματα. Ουσιαστικά αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχει απώλεια ενέργειας. Επιπλέον το μαγείρεμα γίνεται με μεγάλη ασφάλεια, καθώς οι περιοχές γύρω από τη ζώνη μαγειρέματος παραμένουν σχετικά κρύες.Με αυτήν τη λειτουργία το κεραμικό γυαλί καθαρίζεται εξαιρετικά εύκολα. Χάρη στη λεία επιφάνεια, οι πιτσιλιές και άλλες ακαθαρσίες αφαιρούνται εύκολα και γρήγορα.Η επαγωγή δημιουργεί ένα πλήθος δυνατοτήτων και με τις επιπλέον ειδικές λειτουργίες, η Miele προσφέρει ασυναγώνιστη ευκολία. Για παράδειγμα, οι εστίες TempControl κάνουν το τηγάνισμα πιο εύκολο από ποτέ διατηρώντας σταθερή τη θερμοκρασία στο σκεύος. Και με τις εκπληκτικές λειτουργίες Booster, μπορείτε να βράσετε νερό σε χρόνο ρεκόρ. 

Τα χαρακτηριστικά εξαρτώνται από το μοντέλο. Οι εικόνες αποτελούν μόνο παραδείγματα και εξυπηρετούν επεξηγηματικούς σκοπούς

    • Διατηρούμε το δικαίωμα πραγματοποίησης τεχνικών αλλαγών. Δεν φέρουμε ευθύνη για την ακρίβεια των παρεχόμενων πληροφοριών.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας