• Δωρεάν παράδοση για παραγγελίες άνω των 30 ευρώ

Συσκευές σιδερώματος

Η τελική πινελιά έχει σημασία: Είτε φροντίζετε το βραδινό σας φόρεμα, το αγαπημένο σας τζιν ή το τραπεζομάντιλό σας, η Miele έχει την τέλεια λύση. Με το FashionMaster, μπορείτε να σιδερώνετε τα ρούχα γρήγορα και εύκολα – για άψογο στυλ, κάθε μέρα. Εξαφανίστε σε χρόνο μηδέν τις ζάρες από τα τραπεζομάντηλα και τα σεντόνια με το κυλινδρικό σιδερωτήριό μας.

FashionMaster

Ολοκληρώστε την εμφάνισή σας: εμπιστευτείτε το FashionMaster για οποιοδήποτε από τα αγαπημένα σας ρούχα, από μια μεταξωτή μπλούζα έως ένα παντελόνι chino. Το επαναστατικό σύστημα σιδερώματος με ατμό με πολλές λειτουργίες κάνει το σιδέρωμα απίστευτα εύκολο – για παράδειγμα, χάρη στη κυψελωτή σχεδίαση της επιφάνειας.

Κυλινδρικό σιδερωτήριο

Μπορείτε πλέον να σιδερώνετε τραπεζομάντηλα ή σεντόνια χωρίς κόπο στο σπίτι – δεν χρειάζεται να μετακινηθείτε για να χρησιμοποιήσετε ένα επαγγελματικό κυλινδρικό σιδερωτήριο. Γνωρίζετε επίσης ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το κυκλικό σιδερωτήριο για να σιδερώσετε ρούχα, όπως μπλουζάκια ή τζιν;

    • Διατηρούμε το δικαίωμα πραγματοποίησης τεχνικών αλλαγών. Δεν φέρουμε ευθύνη για την ακρίβεια των παρεχόμενων πληροφοριών.