• Δωρεάν παράδοση για παραγγελίες άνω των 30 ευρώ

Πλυντήρια Στεγνωτήρια

Πλύση και στέγνωμα με μόνο μία συσκευή: τα πλυντοστεγνωτήρια είναι η ιδανική λύση, όταν ο χώρος είναι περιορισμένος ή εάν πλένετε λίγα ρούχα. Σε αυτήν την περίπτωση το πλυντοστεγνωτήριο αποδίδει εξαιρετικά, καθώς οι μικρές ποσότητες ρούχων πλένονται και στεγνώνονται στον ίδιο κύκλο, εξοικονομώντας χρόνο.

Το πλυντοστεγνωτήριο

Πλύσιμο και στέγνωμα σε 1 διαδικασία και 1 συσκευή

Είτε επιλέξετε ένα πλυντήριο ρούχων συν ένα στεγνωτήριο είτε ένα πλυντήριο-στεγνωτήριο, η Miele προσφέρει ποιοτικές καινοτόμες συσκευές. Τα πλυντήρια-στεγνωτήρια αποτελούν ιδανική λύση για μικρές ποσότητες ρούχων ή για περιπτώσεις περιορισμένου χώρου, όπου δεν χωράνε δύο συσκευές. Προσφέρει επίσης την ασύγκριτη επιλογή πλυσίματος και στεγνώματος για μικρά φορτία στον ίδιο κύκλο, εξοικονομώντας το χρόνο σας.

Μεταβείτε στα προϊόντα

Εμφάνιση περισσότερων

Κλείσιμο

Τεχνολογία PerfectCare 

Απαλή φροντίδα των ρούχων με υψηλή ακρίβεια

Αγαπάτε τα ρούχα σας; Χάρη στην τεχνολογία PerfectCare της Miele, τα ρούχα σας έχουν την καλύτερη φροντίδα. Συνεπώς, τα ρούχα σας προστατεύονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τόσο κατά το πλύσιμο όσο και κατά το στέγνωμα, διασφαλίζοντας ότι μπορείτε να απολαμβάνετε τα αγαπημένα σας κομμάτια για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Μεταβείτε στα προϊόντα

Εμφάνιση περισσότερων

Κλείσιμο

    • Διατηρούμε το δικαίωμα πραγματοποίησης τεχνικών αλλαγών. Δεν φέρουμε ευθύνη για την ακρίβεια των παρεχόμενων πληροφοριών.