• Δωρεάν παράδοση για παραγγελίες άνω των 30 ευρώ

Εντοιχιζόμενα πλυντήρια πιάτων

Εκτός από την πρόσοψη, στο μπροστινό μέρος της συσκευής μπορεί να τοποθετηθεί πόρτα επίπλου που να ταιριάζει με τα υπάρχοντα ντουλάπια της κουζίνας για ομοιόμορφη εικόνα στην κουζίνα σας. Η απαιτούμενη διάσταση της εσοχής εντοιχισμού είναι 60 cm.

Ασφάλεια λειτουργίας

Συμμορφώνεται με την οδηγία για τα μηχανήματα

Η ευρωπαϊκή οδηγία για τα μηχανήματα (2006/42/EΚ) καθορίζει ευρείς κανονισμούς ασφαλείας για τις επαγγελματικές συσκευές. Στόχος της νομοθεσίας είναι η προστασία των χειριστών μηχανημάτων κατά την καθημερινή τους εργασία. Όλα τα μηχανήματα Miele Professional συμμορφώνονται πλήρως με τις απαιτήσεις αυτής της σημαντικής οδηγίας.

Μεταβείτε στα προϊόντα

Στιβαρό και ανθεκτικό

Ποιότητα στην οποία μπορείτε να βασίζεστε

Η κούραση της καθημερινότητας απαιτεί προϊόντα στα οποία μπορείτε να βασίζεστε πάντα, 100%. Για να εγγυηθούμε αυτή την αξιοπιστία, όλα τα προϊόντα Miele Professional υπόκεινται σε εξαντλητικούς ελέγχους ποιότητας και εξαιρετικά αυστηρή τελική επιθεώρηση.

Μεταβείτε στα προϊόντα

Πολύ υψηλό επίπεδο υγιεινής

Σύστημα φρέσκου νερού

Τα πλυντήρια πιάτων φρέσκου νερού αλλάζουν το νερό μετά από κάθε κύκλο. Στη συνέχεια πραγματοποιείται ένα σχολαστικό τελικό ξέβγαλμα με προκαθορισμένη, σταθερή θερμοκρασία, προσαρμοσμένη στα είδη που πλένονται. Αυτή η διαδικασία εξασφαλίζει τέλεια αποτελέσματα πλύσης και πολύ υψηλό πρότυπο υγιεινής που υπερβαίνει σαφώς τις τυπικές απαιτήσεις των επαγγελματικών πλυντηρίων πιάτων. Τα πλυντήρια πιάτων φρέσκου νερού Miele Professional είναι επίσης ιδιαίτερα ελκυστικά, αφού είναι πολύ οικονομικά και διαθέτουν σύντομους κύκλους. Με έως και 40 κύκλους πλύσης την ημέρα, το σύστημα φρέσκου νερού λειτουργεί πιο οικονομικά από τα συστήματα με tank.

Μεταβείτε στα προϊόντα
    • Διατηρούμε το δικαίωμα πραγματοποίησης τεχνικών αλλαγών. Δεν φέρουμε ευθύνη για την ακρίβεια των παρεχόμενων πληροφοριών.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας