• Δωρεάν παράδοση για παραγγελίες άνω των 30 ευρώ

Εξαρτήματα ηλεκτρικής σκούπας

Τα γνήσια εξαρτήματα Miele προσαρμόζονται ιδανικά στην ηλεκτρική σας σκούπα Miele. Υποστηρίζουν τη βέλτιστη ροή του αέρα και, συνεπώς, συνεισφέρουν στη μέγιστη απόδοση καθαρισμού της συσκευής σας.

Σακούλες και φίλτρα σκούπας

Ο καθαρός εξαγόμενος αέρας αποτελεί αυτονόητη προϋπόθεση για τη Miele. Οι γνήσιες σακούλες σκούπας Miele και τα φίλτρα εξαερισμού χαρακτηρίζονται από εξαιρετικό φιλτράρισμα και θέτουν νέα πρότυπα στη φροντίδα δαπέδων.

Πέλματα και βούρτσες

Οι διαφορές στο εκάστοτε σπίτι και στον εκάστοτε τρόπο ζωής απαιτούν εξατομικευμένες λύσεις. Με τα προαιρετικά γνήσια πέλματα/βούρτσες της Miele μπορείτε να προσαρμόσετε την ηλεκτρική σας σκούπα Miele στις μεταβαλλόμενες ανάγκες σας, ακόμα και μετά την αγορά της: π.χ. αν αποκτήσετε ένα κατοικίδιο ή τοποθετήσετε νέο δάπεδο.

Ειδικά εξαρτήματα και θήκη αξεσουάρ

Η Miele προσφέρει ειδικά εξαρτήματα για την ηλεκτρική σας σκούπα για σχεδόν όλες τις απαιτήσεις καθαρισμού, ακόμα και για τις πιο απαιτητικές – είτε καθαρίζετε δυσπρόσιτα σημεία ή ευαίσθητες επιφάνειες.

Εξαρτήματα ρομποτικής σκούπας

Διατηρήστε την απόδοση καθαρισμού της ηλεκτρικής σκούπας ρομπότ με γνήσια εξαρτήματα Miele. Η τακτική αλλαγή φίλτρων και βουρτσών εγγυάται σταθερή απορροφητική ισχύ και απόδοση καθαρισμού, καθώς και αξιόπιστη συλλογή της σκόνης.

Εξαρτήματα για ασύρματες ηλεκτρικές σκούπες χειρός

Ανακαλύψτε τα αυθεντικά εξαρτήματα Miele, σχεδιασμένα για να κάνουν το σκούπισμα με την Triflex ακόμα πιο εύκολο. Μια επιπλέον μπαταρία ιόντων λιθίου παρατείνει τον χρόνο λειτουργίας. Με τη βάση φόρτισης, οι μπαταρίες φορτίζονται ανεξάρτητα από τη συσκευή. Επιπλέον, η ηλεκτρική βούρτσα χειρός Electro Compact είναι ιδανική για να σκουπίζετε γρήγορα ταπετσαρίες ή καθίσματα αυτοκινήτου.

    • Διατηρούμε το δικαίωμα πραγματοποίησης τεχνικών αλλαγών. Δεν φέρουμε ευθύνη για την ακρίβεια των παρεχόμενων πληροφοριών.