• Δωρεάν παράδοση για παραγγελίες άνω των 30 ευρώ

Ανεξάρτητη καφετιέρα

Οι καφετιέρες πάγκου Miele ταιριάζουν οπουδήποτε στην κουζίνα σας! Ακόμα και στο σαλόνι, στο καθιστικό ή οπουδήποτε θέλετε να απολαύσετε φρέσκο αρωματικό καφέ με το άγγιγμα ενός πλήκτρου.

Λειτουργία αυτόματου καθαρισμού αλάτων

Καθίστε και χαλαρώστε με τη λειτουργία AutoDescale*

Ο καθαρισμός και η φροντίδα μιας καφετιέρας δεν γίνονταν ποτέ τόσο εύκολα και χωρίς κόπο. Τέρμα στην πολύπλοκη συντήρηση συσκευών - η CM7 τα αναλαμβάνει όλα αυτόματα, ακόμα και τον καθαρισμό των αλάτων.

Μεταβείτε στα προϊόντα

Εμφάνιση περισσότερων

Κλείσιμο

Το σύστημα άλεσης και εκχύλισης

Ένας πρωτοποριακός μύλος για τέλεια απόλαυση

Νέο σύστημα άλεσης και εκχύλισης AromaticSystemFresh*: διατηρεί το άρωμα και είναι αθόρυβο. Με τον πρωτοποριακό κωνικό μύλο μας, θα απολαύσετε και πάλι τον καφέ σας.

Μεταβείτε στα προϊόντα

Εμφάνιση περισσότερων

Κλείσιμο

Καφές της Miele – Μαύρη έκδοση

Αποκλειστικά χαρμάνια καφέ για εκλεπτυσμένη γεύση

Ο τέλειος καφές δεν εξαρτάται μόνο από τη μέθοδο προετοιμασίας αλλά και από την ποιότητα του καφέ. Γι' αυτό δημιουργήσαμε τα δικά μας χαρμάνια, που είναι ειδικά σχεδιασμένα για τις καφετιέρες Miele.

Μεταβείτε στα προϊόντα

Εμφάνιση περισσότερων

Κλείσιμο

Ποικιλία μεγεθών και τρόπων χειρισμού

Ποια σχεδιαστική σειρά προτιμάτε;

Απολαμβάνετε το άρωμα των φρεσκοαλεσμένων κόκκων καφέ; Θέλετε να επιλέγετε τις αγαπημένες σας ποικιλίες καφέ και τσαγιού απ' όλον τον κόσμο; Αν ναι, οι ελεύθερες καφετιέρες CM 5. CM 6 και CM 7 της Miele είναι ιδανικές για εσάς.

Μεταβείτε στα προϊόντα

Εμφάνιση περισσότερων

Κλείσιμο

    • 1.Πατέντα: EP 2705783 B1, US 201400060338 A1
    • Διατηρούμε το δικαίωμα πραγματοποίησης τεχνικών αλλαγών. Δεν φέρουμε ευθύνη για την ακρίβεια των παρεχόμενων πληροφοριών.