Αφεθείτε στον μοναδικό κόσμο της Miele

Μοναδικές εκδηλώσεις, προωθητικές ενέργειες, εξειδικευμένα σεμινάρια... γνωρίστε τον κόσμο της Miele και μάθετε τι έχουμε σχεδιάσει αποκλειστικά για εσάς!

  •  Νέα και Εκδηλώσεις Miele

    Νέα, όμορφες εκδηλώσεις & μοναδικές εμπειρίες μόνο στη Miele!

Miele à la carte

Miele à la carte

Ο κόσμος της γαστρονομίας: Πορτραίτα κορυφαίων σεφ, εμπειρίες κουζίνας, απίθανα βιβλία μαγειρικής και εγχειρίδια με οδηγίες για εύκολες συνταγές, συναρπαστικές ιστορίες φαγητού και ποτού και οι νεότερες τάσεις στην κουζίνα, τα μπαρ και τα κελάρια κρασιού. Επίσης, μπορείτε να βρείτε συνταγές με εγγυημένη επιτυχία, προτάσεις για κρασιά και ποτά καθώς και εύκολες λειτουργίες αναζήτησης. Αυτό σημαίνει «Miele à la carte».

Μάθετε περισσότερα
 Προωθητικές ενέργειες και Κουπόνια

Προωθητικές ενέργειες & Κουπόνια

Εξαργυρώνοντας το κουπόνι που έχετε στην κατοχή σας, εύκολα και γρήγορα, έχετε στο χώρο σας το δώρο που κερδίσατε αγοράζοντας μια συσκευή Miele.

Μάθετε περισσότερα
Βραβεία και Νίκες της Miele

Βραβεία & νίκες σε συγκριτικές δοκιμές

Η συνεχής ανάπτυξη και βελτίωση είναι η βάση όλων των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων της Miele. Πολυάριθμα βραβεία και τιμές, που σε πολλές περιπτώσεις έχει λάβει επανειλημμένως η Miele ανά τα χρόνια, αποδεικνύουν ότι η Miele πορεύεται καλώς με αυτήν τη στρατηγική.

Μάθετε περισσότερα
 Εκδηλώσεις και Εμπορικές Εκθέσεις Miele

Εκδηλώσεις & εμπορικές εκθέσεις

Επισκεφθείτε το Miele Experience Center και ζήστε μοναδικές εμπειρίες. Σεμινάρια μαγειρικής από κορυφαίους chef, winte tasting events, coffee tasting, διαλέξεις και άλλες εκδηλώσεις φιλοξενούνται σε κάθε σημείο Miele για να γνωρίσετε πως η Miele μπορεί να μεταμορφώσει την καθημερινότητα σας. #mymielemoments

Μάθετε περισσότερα