Με QuickPowerWash&Dry και TwinDos.

Εμπιστευτείτε το πλυντήριο-στεγνωτήριο WT1 της Miele.

Τα λέμε σύντομα. Φρεσκοπλυμένο και στεγνωμένο.

Όταν βρίσκετε ένα νέο αγαπημένο ρούχο, το αγοράζετε χωρίς δεύτερη σκέψη. Ο συγχρονισμός της Leonie ήταν τέλειος. Χάρη στο TwinDos και το QuickPowerWash&Dry, μπορεί να κάνει το νέο της απόκτημα να φαίνεται άψογο και να το φορέσει το βράδυ.

Δοσομέτρηση, πλύσιμο, στέγνωμα: έτοιμοι για το πάρτι με το άγγιγμα μόνο ενός πλήκτρου.

Το WT1 τροφοδοτεί απορρυπαντικό, πλένει και στεγνώνει σε μία μοναδική διαδικασία. Η φροντίδα των ρούχων δεν έχει υπάρξει ποτέ ευκολότερη και πλέον έχετε περισσότερο χρόνο για άλλα πράγματα.

Πλύσιμο και στέγνωμα στον ταχύτερο δυνατό χρόνο

Ο συνδυασμός της τεχνολογίας PowerWash υψηλής απόδοσης και του στεγνώματος συμπύκνωσης που εξοικονομεί ενέργεια επιτρέπει τα καλύτερα αποτελέσματα πλυσίματος και στεγνώματος στον ταχύτερο δυνατό χρόνο. Ως αποτέλεσμα, το WT1 πλένει 4 kg σε μόλις 2ώρες και 59 λεπτά. Με το μοντέλο XL χρειάζονται μόνο 3 ώρες και 29 λεπτά για 5 kg ρούχων.

Το καλύτερο σύστημα υγρού απορρυπαντικού στην αγορά

Πώς επιτυγχάνεται η σωστή δοσομέτρηση του απορρυπαντικού; Η Miele συσκευή σας με TwinDos ξέρει τον τρόπο. Φροντίζει αυτόματα για αυτό με το άγγιγμα ενός κουμπιού, και τροφοδοτεί τη σωστή ποσότητα απορρυπαντικού την κατάλληλη στιγμή.

Το καλύτερο σύστημα υγρού απορρυπαντικού στην αγορά

Είτε πλένετε ευαίσθητα ρούχα είτε το λευκό πουκάμισό σας, θα έχετε τα καλύτερα αποτελέσματα με το μοναδικό σύστημα 2 φάσεων της Miele, καθώς το TwinDos χορηγεί τα UltraPhase 1 και UltraPhase 2 την κατάλληλη στιγμή κατά τη διάρκεια της πλύσης.

Η τέλεια προσθήκη για ειδικές περιπτώσεις

Για τέλεια αποτελέσματα πλυσίματος χωρίς κόπο, προσθέστε ειδικά απορρυπαντικά και μαλακτικά ρούχων με τη μορφή καψουλών μίας χρήσης Miele.

Η τέλεια προσθήκη για ειδικές περιπτώσεις

Απλώς τοποθετήστε τις κάψουλες μίας χρήσης της Miele στη θήκη για το μαλακτικό. Η συσκευή χορηγεί αυτόματα την κατάλληλη ποσότητα της κάψουλας την κατάλληλη στιγμή κατά τη διάρκεια της διαδικασίας πλύσης. Επιλέξτε ανάμεσα σε έξι ειδικά απορρυπαντικά, τρία μαλακτικά ρούχων και το Booster για τους επίμονους λεκέδες.

Η πιο απαλή φροντίδα των ρούχων

Χάρη στον μοναδικό κυψελωτό κάδο της Miele με την ανάγλυφη επιφάνεια, τα ρούχα γλιστρούν απαλά πάνω σε ένα λεπτό στρώμα νερού.

Η πιο απαλή φροντίδα των ρούχων

Στον κυψελωτό κάδο οι οπές είναι μικρότερες, με γυαλισμένα άκρα, κάτι που εμποδίζει το τράβηγμα κλωστών στα ρούχα ή την αναρρόφηση αντικειμένων, όπως συνδετήρες ή μπανέλες στηθόδεσμων, που μπορεί να καταλήξουν στην αντλία αποστράγγισης.

Έως 50% λιγότερο σιδέρωμα

Το SteamCare διευκολύνει το σιδέρωμα ή εξαφανίζει τελείως την ανάγκη για σιδέρωμα για τα περισσότερα υφάσματα. Ο ατμός χρησιμοποιείται κατά τη διάρκεια του πλυσίματος ή/και του στεγνώματος, για να λειάνει εύκολα τα υφάσματά σας.

Έως 50% λιγότερο σιδέρωμα

Το πλυντήριο-στεγνωτήριο της Miele σας προσφέρει δύο προγράμματα, καθώς και ένα επιπλέον. Θέλετε να πλύνετε και να στεγνώσετε τα ρούχα σας σε ένα βήμα; Τότε επιλέξτε την αφαίρεση τσαλακώματος με ατμό. Με το πρόγραμμα Steam care, μπορείτε να αφαιρέσετε το τσαλάκωμα από τα φρεσκοπλυμένα, νωπά σας ρούχα και να γλιτώσετε πολύ κόπο στο σιδέρωμα.

Γρήγορος έλεγχος. Όλα πηγαίνουν σύμφωνα με το πλάνο.

Κοιτάξτε απλώς το smartphone ή το tablet σας για να δείτε εάν η μπουγάδα σας είναι καθαρή και στεγνή. Έπειτα μπορείτε να σχεδιάσετε την ημέρα σας πολύ καλύτερα.

Έξυπνη πλύση και στέγνωμα

Το WiFiConn@ct* είναι μια απλή λύση plug-and-play για τη σύνδεση του WT1 με την εφαρμογή Miele@mobile. Αυτό συνεπάγεται ότι μπορείτε πάντα να παρακολουθείτε τη συσκευή σας χρησιμοποιώντας το smartphone ή το tablet σας, καθώς και να κάνετε εκ νέου παραγγελία απορρυπαντικού μόνο με μερικά κλικ.

* Εξαρτάται από το μοντέλο και τη χώρα

Έξυπνη πλύση και στέγνωμα

Θα χρειαστείτε την εφαρμογή Miele@mobile για να χρησιμοποιήσετε το WiFiConn@ct*. Μπορείτε να την κατεβάσετε δωρεάν από το Google Play ή το App Store.

Εφαρμογή Miele@mobile: τα πάντα υπό έλεγχο ανά πάσα στιγμή

Με την εφαρμογή Miele@mobile μπορείτε να ελέγξετε εύκολα την κατάσταση προγράμματος του WT1 – είτε βρίσκεστε στο σπίτι είτε εκτός. Λαμβάνετε ενημέρωση, για παράδειγμα, όταν ξεμένετε από απορρυπαντικό και μπορείτε να το παραγγείλετε απευθείας από το ηλεκτρονικό κατάστημα Miele.

* Η εφαρμογή διατίθεται επί του παρόντος μέσω του Google Play ή του App
Store για λειτουργικά συστήματα Android ή iOS

Εφαρμογή Miele@mobile: τα πάντα υπό έλεγχο ανά πάσα στιγμή

Γι' αυτό, αρκεί να κάνετε λήψη της εφαρμογής Miele@mobile* και να συνδέσετε την εφαρμογή στο WT1. Πιο πρακτικό δεν γίνεται.

Ζήστε τη ζωή στο έπακρο!

Ψωνίστε, διασκεδάστε και απλώς αφήστε τα άπλυτα στο WT1. Αυτή είναι η ιδέα μας για μία φανταστική μέρα. Τώρα, το μοναδικό που πρέπει να κάνετε είναι να απολαύσετε το βράδυ σας φορώντας το νέο αγαπημένο σας ρούχο.