Εύρεση σημείων service Miele

Εμπιστευθείτε τις συσκευές σας σε αυτούς που τις κατασκεύασαν.

H Miele παρέχει υπηρεσίες και προϊόντα Service διαθέτοντας ένα σύνολο καταρτισμένων τεχνικών υπαλλήλων αλλά και δίκτυο αποκλειστικά εξουσιοδοτημένων συνεργατών. Εμπιστευθείτε τη συσκευή σας στους ειδικούς της Miele, επωφεληθείτε από τις υπηρεσίες και επιμηκύνετε τη διάρκεια ζωής της.

Miele Store & Exclusive Service Partner Κηφισιά

Συσκευές, Ανανλώσιμα, Service

Miele Store & Exclusive Service Partner Πειραιας

Συσκευές, Ανανλώσιμα, Service

Γιατί να επιλέξω το γνήσιο Service Miele;

  • -Εμπιστεύεστε την συσκευή σας στον κατασκευαστή για τη βέλτιστη απόδοση της συσκευής σας σύμφωνα με τις εργοστασιακές προδιαγραφές.
  • -Το δίκτυο των αποκλειστικών συνεργατών μας είναι άρτια εκπαιδευμένο και ενημερώνεται συνεχώς με τις τελευταίες τεχνικές εξελίξεις στις επισκευές, εξασφαλίζοντας κορυφαία εξυπηρέτηση για εσάς.
  • -Το Miele Service χρησιμοποιεί μόνο γνήσια ανταλλακτικά Miele και σύγχρονες διαγνωστικές μεθόδους.
  • -Μπορείτε να παρατείνετε εύκολα και γρήγορα την εγγύηση της νέας σας συσκευής για έως και 10 χρόνια.
  • -Μόνο το Miele Service μπορεί να εγγυηθεί την άψογη λειτουργία της συσκευής σας, ακόμα και μετά την επισκευή, με 2 χρόνια εγγύηση εργασίας και ανταλλακτικών.

  • -Με το Miele Service, αποκτάτε πρόσβαση στις πιο πρόσφατες ενημερώσεις λογισμικού που βελτιώνουν την απόδοση και την ενεργειακή απόδοση της νέας σας συσκευής.
  • -Το Miele Service, επιτυγχάνει την on site επισκευή κατά 95% των περιπτώσεων, χωρίς την ανάγκη μεταφοράς της συσκευής.
  • -Υπάρχει δυνατότητα διατήρησης αρχείου με το ιστορικό της συσκευής σας και σας παρέχει αποκλειστικά προνόμια για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της Miele με την εγγραφή σας.
  • -Δεσμευόμαστε να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή λύση επισκευής για τη συσκευή σας.
  • -Επιλέγοντας τους άρτια εκπαιδευμένους τεχνικούς της Miele, αποφεύγετε τις μη εγκεκριμένες ή ανεπιτυχείς επισκευές χωρίς εγγύηση, τις ανακριβείς πληροφορίες καθώς και τη μείωση της απόδοσης λειτουργίας και τη διάρκεια ζωής της συσκευής σας.

Γνωρίζατε ότι μόνο η Miele:

Έχει το δικό της δίκτυο service;

- Κατασκευάζει η ίδια τα ανταλλακτικά της στο 75% των συσκευών της;

- Διατηρεί ενεργό απόθεμα ανταλλακτικών για τις συσκευές της για 15 χρόνια μετά τη λήξη κυκλοφορίας των μοντέλων της;

 Εξασφαλίστε την κορυφαία συντήρηση και service για τις συσκευές σας Miele, σύμφωνα με τις προδιαγραφές του κατασκευαστή, με την τεχνογνωσία της Miele και φυσικά την παροχή γνήσιων ανταλλακτικών.

 

Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας