Λύσεις υγιεινής

Αναβαθμίστε την υγιεινή του σπιτιού σας

Όλες οι συσκευές και τα απορρυπαντικά μας λειτουργούν σε τέλεια συνεργία, για τέλεια αποτελέσματα υγιεινής.

Μάθετε περισσότερα σχετικά με τα πιστοποιημένα μας πλυντήρια ρούχων και πιάτων που ανταποκρίνονται στις προδιαγραφές υγιεινής, καθώς και για τις νέες μας ταμπλέτες πλυντηρίου πιάτων UltraTabs HyClean, που εξουδετερώνουν το 99,9% των ιών, μυκήτων και βακτηρίων.

Ιματισμός

Η Miele εξασφαλίζει άψογα ρούχα με υγιεινή καθαριότητα: Το πρόγραμμα για άνετη αφαίρεση τσαλακώματος στους 40°C με την επιλογή AllergoWash και το πρόγραμμα υγιεινής για βαμβακερά στους 60°C αφαιρούν το 99,99% των βακτηρίων E.coli και S.aureus, όπως επιβεβαιώνουν δοκιμές που διεξήγαγε το Rhine-Waal University of Applied Sciences.

Πλυντήριο πιάτων

Καθημερινά, τα μικρόβια μαζεύονται σε πολλά μέρη, όπως τα πιατικά και τα μαχαιροπίρουνα. Η καινοτόμος τεχνολογία των πλυντηρίων πιάτων μας και το πρόγραμμα υγιεινής εξασφαλίζουν ότι τα πιάτα παραμένουν χωρίς βακτήρια. Δοκιμές που πραγματοποιήθηκαν από το ανεξάρτητο Rhine-Waal University of Applied Sciences επιβεβαιώνουν την εξαιρετικά υγιεινή απόδοση καθαρισμού των πλυντηρίων πιάτων Miele G 7000 με το πρόγραμμα υγιεινής.

Φούρνος ατμού

Ο φούρνος ατμού Miele σάς επιτρέπει να μαγειρεύετε ελαφρώς τα φρέσκα τρόφιμα, διατηρώντας σε μεγάλο βαθμό τις φυσικές γεύσεις τους, για ένα πιο υγιεινό αποτέλεσμα.
Επιστημονικές έρευνες επιβεβαιώνουν τα οφέλη του μαγειρέματος στον ατμό σε σύγκριση με τις παραδοσιακές μεθόδους μαγειρέματος, με τα λαχανικά που μαγειρεύονται σε ατμό να περιέχουν 50%* περισσότερες βιταμίνες σε σχέση με τα βραστά.
Εν συντομία, το μαγείρεμα στον ατμό συνεισφέρει σημαντικά σε μια πλούσια σε βιταμίνες και υγιεινή διατροφή εξασφαλίζοντας την καλύτερη δυνατή ποιότητα φαγητού.
Επιπλέον, σε έναν φούρνο ατμού Miele μπορείτε να απολυμαίνετε αντικείμενα όπως μπιμπερό ή βάζα.

Ηλεκτρική σκούπα

Οι ηλεκτρικές μας σκούπες συνδυάζουν την κορυφαία απόδοση καθαρισμού με την άνεση χρήσης και την άριστη ποιότητα.
Η εξαιρετική υγιεινή είναι σίγουρη υπόθεση με τις ηλεκτρικές μας σκούπες με και χωρίς σακούλα. Οι σκούπες χωρίς σακούλα χρησιμοποιούν ένα σύστημα διαχωρισμού σκόνης, ενώ οι σακούλες μας μπορούν να αλλαχθούν χωρίς να απελευθερωθεί καθόλου σκόνη στον αέρα.

Αναλώσιμα

Για εγγυημένο, σχολαστικό καθάρισμα: Τα προϊόντα καθαρισμού Miele πετυχαίνουν κορυφαία αποτελέσματα – εύκολα και αξιόπιστα.
Σχεδιασμένα και δοκιμασμένα στα εργαστήρια της Miele με επιλεγμένους κορυφαίους προμηθευτές, κάθε σύνθεση ταιριάζει απόλυτα στις συσκευές Miele.

UltraTabs HyClean

Εξαλείψτε το 99,9% όλων των ιών, μυκήτων και βακτηρίων στο πλυντήριο πιάτων σας.4

UltraPhase 1 και 2

Εξαιρετικά υγιεινή απόδοση καθαρισμού με ενεργό οξυγόνο, που είναι κατάλληλη για όσους πάσχουν από αλλεργίες.

Φροντίδα συσκευών

Τα προϊόντα φροντίδας συσκευών Miele διακρίνονται για την άριστη ποιότητα και την υψηλή απόδοση. Η Miele προσφέρει προϊόντα φροντίδας για τις συσκευές σας Miele που εξασφαλίζουν ήπιο και υγιεινό καθαρισμό.

Η λειτουργία εξαρτάται από το μοντέλο
1 Σε σύγκριση με το βραστό μπρόκολο, το μπρόκολο που μαγειρεύεται στον φούρνο ατμού, περιέχει 25% περισσότερη βιταμίνη C. Οι μαγειρεμένες σε φούρνο ατμού πιπεριές περιέχουν όσα μέταλλα περιέχουν και οι ωμές πιπεριές. Συγκριτικά, οι βρασμένες πιπεριές έχουν περίπου 45% λιγότερα θρεπτικά συστατικά από τις ωμές πιπεριές.
2 Σύμφωνα με το πρότυπο EN 1822/2011
3 Σύμφωνα με το πρότυπο EN 60312-1
4 Σύμφωνα με το πρότυπο BAUA N-80287

Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας