Συντήρηση & Service

Service

Κορυφαίο επίπεδο λειτουργικής ασφάλειας

Η εξυπηρέτηση πελατών Miele προσφέρει τακτικούς ελέγχους συντήρησης για τις συσκευές σας προκειμένου να διασφαλίζεται η μέγιστη λειτουργική ασφάλεια. Αυτό σημαίνει ότι μπορούν να ανιχνευθούν πιθανές βλάβες και να αντιμετωπιστούν εκ των προτέρων. Επίσης, οι λειτουργικές παράμετροι των μηχανημάτων μπορούν να βελτιστοποιούνται σε συνεχή βάση.

Εξαιρετική ανθεκτικότητα

Σύμφωνα με τη φιλοσοφία μας "πάντα καλύτερα" (Immer besser) εγγυόμαστε με το εμπορικό μας σήμα "Made in Germany" υψηλή ποιότητα. Η Miele Professional εγγυάται την αξιοπιστία των προϊόντων της όπως κανένας άλλος κατασκευαστής. Μέσω των τακτικών ελέγχων που εκτελούν οι εκπαιδευμένοι τεχνικοί μας, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι η επένδυσή σας θα διατηρήσει την αξία της.

Εξατομικευμένη παράδοση

Η Miele είναι δίπλα σας ακόμη και μετά την παράδοση με ολοκληρωμένες υπηρεσίες service. Εκτελούνται προσεκτικά από την αρχή, λαμβάνοντας υπόψη τις τοπικές συνθήκες και κάθε νομοθετική διάταξη. Άψογα αποτελέσματα επιτυγχάνονται μόνο μέσω της βέλτιστης ρύθμισης των συσκευών και σύμφωνα με τις ατομικές σας ανάγκες.

Υπηρεσίες

Έλεγχοι ασφαλείας

Ο ηλεκτρολογικός έλεγχος ασφαλείας αποτελεί σημαντικό στοιχείο κάθε επισκευής, service ή επιθεώρησης, προκειμένου να εξασφαλιστεί η ασφάλεια της συσκευής. Ο τεχνικός service της Miele διαθέτει το σωστά διαβαθμισμένο εργαλείο μέτρησης ώστε να μπορεί να εκτελεί σημαντικές μετρήσεις.

Εάν ακόμη θέλετε να έχετε την απόδοση υγιεινής της τεχνολογίας φροντίδας ιματισμού σας τεκμηριωμένη, με το ProHygiene σας προσφέρουμε μία νέα επιλογή τεκμηρίωσης.

Μάθετε περισσότερα