Επαγγελματικά πλυντήρια ρούχων, στεγνωτήρια και σιδερωτήρια

Συνοπτική παρουσίαση των πλεονεκτημάτων των επαγγελματικών πλυντηρίων ρούχων

Συνοπτική παρουσίαση των πλεονεκτημάτων των επαγγελματικών σιδερωτηρίων

Κορυφαία χαρακτηριστικά

Χαμηλές τιμές κατανάλωσης

Οικονομία και αποδοτικότητα

Οικονομία και αποδοτικότητα: Επαγγελματικές συσκευές φροντίδας ρούχων Miele Professional με χαμηλή κατανάλωση.

Μάθετε περισσότερα για το «Χαμηλές τιμές κατανάλωσης»

  Τέλειο φινίρισμα ρούχων

  Άριστο υπό πίεση

  Η ομοιόμορφη πίεση σε όλο το πλάτος εργασίας εγγυάται τέλειο φινίρισμα ρούχων.

  Σύστημα προστασίας χεριών

  Εγγυημένη ασφάλεια

  Εστίαση στην ασφάλεια: Το σύστημα προστασίας χεριών ενεργοποιείται αν τα δάκτυλα έρθουν πολύ κοντά στον κύλινδρο.

  Ανθεκτικό σιδερόπανο

  Στιβαρό περίβλημα 

  Τα εξαιρετικά ανθεκτικά καλύμματα του σιδερωτηρίου έχουν πολύ μεγάλη διάρκεια ζωής, ενώ αντέχουν στη θερμότητα.

  Αποδοτικότητα και βιωσιμότητα

  Χαμηλές τιμές κατανάλωσης

  Οικονομία και αποδοτικότητα

  Οικονομία και αποδοτικότητα: Επαγγελματικές συσκευές φροντίδας ρούχων Miele Professional με χαμηλή κατανάλωση.

  Μάθετε περισσότερα για το «Χαμηλές τιμές κατανάλωσης»

  Απόδοση

  Τέλειο φινίρισμα ρούχων

  Άριστο υπό πίεση

  Η ομοιόμορφη πίεση σε όλο το πλάτος εργασίας εγγυάται τέλειο φινίρισμα ρούχων.

  Ευκολία

  Σύστημα προστασίας χεριών

  Εγγυημένη ασφάλεια

  Εστίαση στην ασφάλεια: Το σύστημα προστασίας χεριών ενεργοποιείται αν τα δάκτυλα έρθουν πολύ κοντά στον κύλινδρο.

  Μεγάλη γκάμα εξαρτημάτων*

  Πολλά πρόσθετα χαρακτηριστικά

  Σταθερά τέλειες διαδικασίες και αποδοτικότητα - με μεγάλη ποικιλία πρακτικών εξαρτημάτων.

  Όλα τα εξαρτήματα μπορούν να αγοραστούν προαιρετικά.Όλα τα εξαρτήματα μπορούν να αγοραστούν προαιρετικά.

  Ποιότητα

  Ανθεκτικό σιδερόπανο

  Στιβαρό περίβλημα 

  Τα εξαιρετικά ανθεκτικά καλύμματα του σιδερωτηρίου έχουν πολύ μεγάλη διάρκεια ζωής, ενώ αντέχουν στη θερμότητα.

  Κορυφαία χαρακτηριστικά των Miele επαγγελματικών πλυντηρίων ρούχων, στεγνωτηρίων και σιδερωτηρίων

  Στιβαρό και ανθεκτικό

  Ποιότητα στην οποία μπορείτε να βασίζεστε

  Η κούραση της καθημερινότητας απαιτεί προϊόντα στα οποία μπορείτε πάντα να βασίζεστε, 100%. Για να εγγυηθούμε αυτή την αξιοπιστία, όλες οι συσκευές Miele Professional υπόκεινται σε εξαντλητικούς ελέγχους ποιότητας και μια εξαιρετικά αυστηρή τελική επιθεώρηση.
  Οι συνεχείς και αυστηροί έλεγχοι ποιότητας αποτελούν σημαντικό τμήμα των προτύπων υψηλής ποιότητας της σειράς Miele Professional. Επίσης, η Miele κατασκευάζει τα κύρια εξαρτήματα στις δικές της εγκαταστάσεις, προκειμένου να διασφαλίζεται το υψηλότερο δυνατό επίπεδο ελέγχου ποιότητας παραγωγής. Αυτό σημαίνει για τη Miele κάθετη οργάνωση εξαιρετικού επιπέδου: με δικό της χυτήριο και συστήματα διαμόρφωσης πλαστικών με χύτευση καθώς και με την ανάπτυξη και παραγωγή των δικών της ηλεκτρικών μοτέρ και πλακετών τυπωμένων κυκλωμάτων, η Miele είναι σε θέση να προσφέρει την καλύτερη δυνατή ποιότητα.

  Επαγγελματική τεχνολογία για επαγγ. απαιτήσεις

  Το υψηλότερο επίπεδο τεχνολογίας

  Χάρη στα πρωτοποριακά και στιβαρά βιομηχανικά συστήματα, καθώς και σε προγράμματα φροντίδας για συγκεκριμένες εφαρμογές, για απαιτήσεις που υπερβαίνουν αυτές ενός νοικοκυριού, τα επαγγελματικά μηχανήματα φροντίδας ρούχων είναι ιδανικά για εμπορική χρήση. Υλικά υψηλής ποιότητας, ενισχυμένα αμορτισέρ και ένας στιβαρός κάδος διασφαλίζουν αντοχή, μεγάλη διάρκεια ζωής και ομαλή λειτουργία. Τα πολύ σύντομα προγράμματα εγγυώνται γρήγορη ετοιμασία των ρούχων. Για αυτόν τον λόγο, τα πλυντήρια και στεγνωτήρια Miele Professional είναι η πρώτη επιλογή, όταν πρέπει να πλένονται συχνά μεγάλες ποσότητες ρούχων και απαιτούνται τέλεια αποτελέσματα ακόμα και για επίμονους λεκέδες.
  Μπορείτε να βρείτε ολόκληρη τη συλλογή πλυντηρίων Miele Professional στη διεύθυνση: www.miele.com/professional

  Ασφάλεια λειτουργίας

  Συμμορφώνεται με την Κατευθυντήρια αρχή συσκευής

  Η ευρωπαϊκή οδηγία για τα μηχανήματα (2006/42/ΕΚ) καθορίζει ευρείς κανονισμούς ασφαλείας για τις επαγγελματικές συσκευές. Στόχος της νομοθεσίας είναι η προστασία των χειριστών συσκευών κατά την καθημερινή τους εργασία. Όλες οι συσκευές Miele Professional συμμορφώνονται πλήρως με τις απαιτήσεις αυτής της σημαντικής οδηγίας. 

  Χρηματοοικονομικές υπηρεσίες

  Εξατομικευμένες προσφορές

  Με τις συσκευές και τα εξαρτήματα Miele Professional, επωφελείστε από την αρχή – ακόμα και όταν σχεδιάζετε την επένδυσή σας. Οι προσφορές υπηρεσιών και συμβουλευτικής πωλήσεων της Miele περιλαμβάνουν, εφόσον το θελήσετε, και ελκυστικές χρηματοοικονομικές υπηρεσίες. Από τη χρηματοδότηση έως τη χρονομίσθωση: με τις προσαρμοσμένες και ευέλικτες επιλογές χρηματοδότησης που παρέχουμε, θα μπορείτε σύντομα να επωφεληθείτε από την κορυφαία ποιότητα της Miele. 

  Μάθετε περισσότερα για το «Χρηματοοικονομικές υπηρεσίες»
  Πρακτικές λύσεις

  Η σωστή επιλογή για κάθε απαίτηση

  Διαφορετικές απαιτήσεις για τη φροντίδα των ρούχων απαιτούν ειδικές λύσεις για να επιτευχθεί το καλύτερο αποτέλεσμα. Μοντέρνα διασύνδεση χρήστη, προσωπικά προγράμματα και καινοτόμα μηχανήματα έχουν ως αποτέλεσμα την εξοικονόμηση χρόνου και την αποφυγή λαθών. Η Miele Professional προσφέρει ειδικές λύσεις για κάθε πελάτη σε ξενοδοχεία, εστιατόρια, μονάδες φροντίδας ηλικιωμένων, κλινικές, συνεργεία καθαρισμού, καθαριστήρια, κατοικίες, φοιτητικές εστίες και πολλά άλλα μέρη. Όλα τα πλυντήρια ρούχων, στεγνωτήρια και σιδερωτήρια μπορούν να συντονιστούν τέλεια μεταξύ τους σε επίπεδο απόδοσης και χωρητικότητας – για ολοκληρωμένα και τέλεια αποτελέσματα.

  Σχεδιασμός για άριστα αποτελέσματα

  Απόλυτη καινοτομία

  Στόχος της Miele Professional είναι η μέγιστη απλούστευση της καθημερινής φροντίδας των ρούχων. Για αυτόν τον σκοπό, αναπτύξαμε πρωτοποριακές και πρακτικές λύσεις, όπως ο πατενταρισμένος κυψελωτός κάδος της Miele ή το σύστημα στεγνώματος PerfectDry. Η δύναμη της καινοτομίας μας αντικατοπτρίζεται στο όραμά μας, το οποίο αποτελεί την υπόσχεση ποιότητας της επωνυμίας Miele εδώ και περισσότερα από 120 χρόνια: «Immer Besser» (Πάντα καλύτερα).

  Ιδανικός συνδυασμός

  Side-by-Side

  Όταν απαιτείται συνδυασμένη απόδοση σε μικρό χώρο, ο συνδυασμός σε παράθεση είναι μοναδικός. Με όλα τα πλυντήρια ρούχων και τα στεγνωτήρια Miele Professional είναι δυνατή η τοποθέτηση σε παράθεση για πλήρη εκμετάλλευση του ταιριαστού τους σχεδιασμού. Για επιπλέον εργονομία κατά τη λειτουργία, και οι δύο συσκευές μπορούν να τοποθετηθούν, προαιρετικά, επάνω σε μια βάση.

  Εγκατάσταση με εξοικονόμηση χώρου

  Κολώνα πλυντήριο-στεγνωτήριο

  Ένα έξυπνο κόλπο εξοικονόμησης χώρου επιτρέπει τη συνδυαστική απόδοση δύο μηχανημάτων σε έναν μόνο χώρο: Με ένα ειδικό συνδετικό πλαίσιο, ένα στεγνωτήριο "Μικρός Γίγαντας" μπορεί να τοποθετηθεί επάνω από ένα πλυντήριο ρούχων "Μικρός Γίγαντας", σχηματίζοντας κολώνα πλυντήριο-στεγνωτήριο. Σε αυτόν τον συνδυασμό, απαιτούνται μόλις 60 x 73 cm χώρου στο δάπεδο.

  Άριστη φροντίδα

  Ό,τι καλύτερο στην απαλή φροντίδα των ρούχων

  Τα ρούχα έχουν μεγάλη υλική, συναισθηματική και συμβολική αξία, είτε εξυπηρετούν απλώς πρακτικούς σκοπούς, είτε είναι κατασκευασμένα από ευαίσθητα υφάσματα. Για αυτόν τον λόγο, η απαλή φροντίδα των υφασμάτων είναι μείζονος σημασίας για τη Miele Professional. Πολλές από τις καινοτομίες μας στοχεύουν να διατηρούν την όψη των ρούχων σας σαν καινούρια για όσο το δυνατόν περισσότερο. Το καλύτερο παράδειγμα είναι ο κυψελωτός κάδος της Miele. Χάρη στην πατενταρισμένη του σχεδίαση, τα πλυντήρια και στεγνωτήριά μας φροντίζουν τα ρούχα σας με ιδιαίτερη προσοχή.

  Τέλεια βιωσιμότητα

  Αποδοτικότητα και οικονομία

  Η Miele Professional σάς προσφέρει λύσεις με συστήματα προσαρμοσμένα στις ανάγκες σας, οι οποίες ξεχωρίζουν χάρη στην άριστη απόδοση και την εξαιρετική τους αποδοτικότητα. Πρωτοποριακά προγράμματα σας επιτρέπουν να εξοικονομείτε νερό και ηλεκτρισμό, καθώς και απορρυπαντικό. Εξελιγμένη τεχνολογία βοηθά τα προϊόντα μας να είναι όσο το δυνατόν πιο αποτελεσματικά. Για παράδειγμα, τα στεγνωτήριά μας με αντλία θερμότητας χρησιμοποιούν έως 60 % λιγότερη ενέργεια και τα πλυντοστυπτήρια συνδέονται σε παροχή ζεστού νερού.

  Αξεσουάρ και προϊόντα φροντίδας και καθαρισμού