Φιλοσοφία

Φιλοσοφία

Η Miele αποτελεί ανεξάρτητη οικογενειακή επιχείρηση από την ίδρυσή της το 1899 και είναι εξίσου προσηλωμένη στους ιδιοκτήτες, εργαζόμενους, πελάτες, προμηθευτές, στο περιβάλλον και την κοινωνία.

Η εταιρεία επικεντρώνεται στην κατασκευή οικιακών συσκευών για την κουζίνα, για τον χώρο της φροντίδας των ρούχων και για την περιποίηση δαπέδων όπως επίσης και συσκευών για χρήση σε εμπορικές δραστηριότητες και ιατρικές εγκαταστάσεις («Miele Professional»). Το στρατηγικό όραμά μας είναι να είμαστε το πιο έμπιστο και επιθυμητό premium brand στον κόσμο.

Η Miele προσφέρει στους πελάτες της προϊόντα τα οποία θέτουν τις προδιαγραφές διάρκειας ζωής, απόδοσης, ευκολίας χρήσης, ενεργειακής κλάσης, σχεδιασμού και υπηρεσιών. Αυτό ανταποκρίνεται στη βασική αρχή "Immer besser" την οποία εκτύπωσαν στις πρώτες τους συσκευές οι ιδρυτές Carl Miele (αριστερά) και Reinhard Zinkann και η οποία χαρακτηρίζει τη Miele μέχρι σήμερα.

Η εταιρεία επικεντρώνεται αποκλειστικά στη μάρκα Miele και τη σταθερή της τοποθέτηση στην κατηγορία προϊόντων premium. Η Miele ξεχωρίζει για τη μακροπρόθεσμη σκέψη και τον προγραμματισμό, τη συνέπεια αξιών και στόχων, τις υγιείς σχέσεις με πελάτες και προμηθευτές καθώς επίσης και για την ηγετική και εταιρική νοοτροπία με επίκεντρο τον εργαζόμενο.