Μια μέρα δεν μπορεί παρά να αγοράσετε κι εσείς μια συσκευή Miele.

Εμπιστευθείτε τα πλυντήρια Miele W1 Classic και τα στεγνωτήρια T1 Classic.

Μια επένδυση που αποδίδει.

Η αλλαγή σχεδόν ολοκληρώθηκε. Τα ρούχα έχουν πια πλυθεί. Αυτή είναι η τέλεια στιγμή να ενωθούν οι πιο μεγάλες δυνάμεις και να ξεκινήσει ένα κοινό μέλλον! Με ρούχα πάντα τέλεια πλυμένα και στεγνά, χάρη στα πλυντήρια W1 Classic και τα στεγνωτήρια T1 Classic της Miele.

Αποδίδει

Με τη Miele, επενδύετε στην ποιότητα και στην αντοχή. Όπως θα διαπιστώσετε, η αγορά ενός νέου προϊόντος Miele αποδίδει μακροπρόθεσμα.

Ανακαλύψτε περισσότερα

Άψογη εμφάνιση ακόμη και μετά από χρόνια χρήσης

Αποκλειστικά από τη Miele: Η εμαγιέ πρόσοψη αντέχει σε γρατζουνιές, όξινες και αλκαλικές ουσίες και καθαρίζεται εύκολα.

Καλώς ορίσατε στο δικό σας βασίλειο άνεσης

Ένα νέο σπίτι θέλει πολλή δουλειά για να πάρει μπρος. Ευτυχώς, εμείς φροντίσαμε τουλάχιστον το πλύσιμο και το στέγνωμα των ρούχων να είναι πιο εύκολο για εσάς. Και όταν γνωρίσετε τις συσκευές μας, ποτέ δεν θα επιστρέψετε στις άλλες μάρκες.

Χειρισμός με ένα μόνο άγγιγμα

Με τους νέους, ευδιάκριτους διακόπτες DirectSensor, η χρήση των συσκευών W1 και T1 Classic γίνεται εξαιρετικά εύκολη.

Χειρισμός με ένα μόνο άγγιγμα

Χάρη στην καθοδηγούμενη πλοήγηση, μόνο οι λειτουργίες που μπορείτε να επιλέξετε εμφανίζονται στη μεγάλη οθόνη 7 τμημάτων με διακόπτες αφής.

Άνεση και κομψότητα

Χάρη στην πρακτική πόρτα EasyOpen, η συσκευή ανοίγει μόνη της, εύκολα και βολικά, όταν απενεργοποιείται.

Κάθε συσκευή είναι από μόνη της μια κατηγορία

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για το πλυντήριο ή το στεγνωτήριο; Μάθετε εδώ για τις αγαπημένες σας συσκευές.

W1 Classic

Χαρίστε στον εαυτό σας καλύτερη ποιότητα ζωής

Όλα τα πλυντήρια πλένουν. Όμως μόνο ένα πλένει τέλεια. Το πλυντήριο Miele W1 Classic, γεμάτο πλεονεκτήματα που καλύπτουν κάθε σας ανάγκη.

Χαρίστε στον εαυτό σας καλύτερη ποιότητα ζωής

Παρεμπιπτόντως, το W1 Classic διατίθεται αυτήν τη στιγμή σε ιδιαίτερα ελκυστική τιμή γνωριμίας. Μια μέρα δεν μπορεί παρά να αγοράσετε κι εσείς μια συσκευή Miele.

Η ιδανική προσθήκη για ειδικές περιπτώσεις

Για τέλειο αποτέλεσμα χωρίς κόπο, μπορούν να προστεθούν ειδικά απορρυπαντικά, μαλακτικά ρούχων και πρόσθετα με τη μορφή καψουλών μίας χρήσης Miele.

Η ιδανική προσθήκη για ειδικές περιπτώσεις

Απλώς τοποθετήστε τις κάψουλες Miele στη θήκη μαλακτικού και η συσκευή θα τροφοδοτήσει αυτόματα το περιεχόμενο της κάψουλας την κατάλληλη στιγμή κατά τη διάρκεια του κύκλου πλύσης.

Τα ρούχα σας θα σας ευγνωμονούν

Χάρη στον κυψελωτό κάδο με την ανάγλυφη επιφάνεια, ο οποίος αποτελεί ευρεσιτεχνία της Miele, τα ρούχα γλιστρούν απαλά πάνω σε ένα λεπτό στρώμα νερού.

Τα ρούχα σας θα σας ευγνωμονούν

Στον κυψελωτό κάδο οι οπές είναι μικρότερες, με γυαλισμένα άκρα, κάτι που εμποδίζει το τράβηγμα κλωστών στα ρούχα ή την αναρρόφηση αντικειμένων, όπως συνδετήρες ή μπανέλες στηθόδεσμων, που μπορεί να καταλήξουν στην αντλία αποστράγγισης.

Φιλικό προς τον οικιακό σας προϋπολογισμό, φιλικό προς το περιβάλλον.

Δεν εξοικονομείτε μόνο από το κόστος αγοράς, αλλά και καθημερινά από τη χαμηλή κατανάλωση ενέργειας και νερού.

* Ανάλογα με το μοντέλο

Φιλικό προς τον οικιακό σας προϋπολογισμό, φιλικό προς το περιβάλλον.

Τα πλυντήρια Miele W1 Classic επιτυγχάνουν την ανώτατη κλάση ενεργειακής απόδοσης A+++. Χάρη σε καινοτόμες τεχνολογίες, είναι σε θέση ακόμη και να υπερβούν το όριο για την κλάση A+++ κατά 10%*.

Πανίσχυρο, αθόρυβο και ανθεκτικό

Χάρη στη σύγχρονη τεχνολογία του, που εξαλείφει κάθε ανάγκη για συντήρηση, ο κινητήρας ProfiEco του W1 εξοικονομεί ενέργεια και λειτουργεί αθόρυβα.

Πανίσχυρο, αθόρυβο και ανθεκτικό

Θα απολαμβάνετε αποτελεσματικό και άνετο πλύσιμο για πολλά χρόνια.

Απόλυτη προστασία χάρη στην κάλυψη με εγγύηση

Η εγγύηση προστασίας από διαρροές που σας παρέχουμε* προστατεύει το σπίτι σας για 20 χρόνια σε περίπτωση που προκληθεί ζημιά λόγω βλάβης στο σύστημα προστασίας από διαρροές.

* Ανατρέξτε στο κείμενο της εγγύησης για τους όρους και τις προϋποθέσεις της εγγύησης προστασίας από διαρροές.

Απόλυτη προστασία χάρη στην κάλυψη με εγγύηση

Το σύστημα προστασίας κατά των διαρροών (WPS) παρέχει επίσης απόλυτη προστασία από τις ζημιές που προκαλεί το νερό, χάρη στην τεχνολογία έξυπνων αισθητήρων. Σταματά αμέσως την εισαγωγή του νερού σε περίπτωση διαρροής.

T1 Classic

Κάντε τη ζωή σας ευκολότερη

Το ακριβές αλλά απαλό στέγνωμα είναι πραγματική πρόκληση, όμως το T1 Classic ανταποκρίνεται σε αυτήν τέλεια.

Κάντε τη ζωή σας ευκολότερη

Επίσης, η χαμηλή τιμή γνωριμίας του είναι τώρα ιδιαίτερα ελκυστική. Μερικές φορές, οι καλύτερες ευκαιρίες είναι εκείνες που έρχονται ακριβώς τη σωστή στιγμή.

Εξοικονόμηση για όλη τη διάρκεια ζωής της συσκευής

Με την τεχνολογία EcoDry, θα επωφεληθείτε από την σταθερά χαμηλή κατανάλωση ενέργειας και τους σύντομους κύκλους στεγνώματος για όλη τη διάρκεια ζωής της συσκευής σας.

Εξοικονόμηση για όλη τη διάρκεια ζωής της συσκευής

Η αποτελεσματική αλληλεπίδραση ανάμεσα στο σύστημα φιλτραρίσματος και τον εναλλάκτη θερμότητας που δεν απαιτεί συντήρηση εξασφαλίζει ότι δεν συσσωρεύονται χνούδια στα συστήματα αυτά. Με αυτόν τον τρόπο, είναι βέβαιο ότι η απόδοση της συσκευής δεν θα μειωθεί μακροπρόθεσμα.

Αποκλειστικά αρώματα Miele

Τα αποκλειστικά φιαλίδια αρώματος που προσφέρουμε διατίθενται σε πέντε διαφορετικά αρώματα και χαρίζουν μια πνοή φρεσκάδας στα ρούχα σας ενώ στεγνώνουν.

Αποκλειστικά αρώματα Miele

Τα αρώματα έχουν αναπτυχθεί αποκλειστικά για τη Miele από αρωματοποιούς στη νότια Γαλλία και περιέχουν πολύτιμα αιθέρια έλαια.

Χαμηλό κόστος, υψηλά επίπεδα ευχαρίστησης

Έμφαση στη βιωσιμότητα: Το T1 Classic στεγνώνει τα ρούχα άψογα με χαμηλή κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος.

Χαμηλό κόστος, υψηλά επίπεδα ευχαρίστησης

Αποκτήστε τώρα ένα στεγνωτήριο κορυφαίας ποιότητας με κλάση ενεργειακής απόδοσης A++ στην προσιτή τιμή γνωριμίας των 899 €.

Τέλειο στέγνωμα ακριβείας

Το πατενταρισμένο* σύστημα Perfect Dry με αισθητήρες αλάτων συνυπολογίζει την περιεκτικότητα του νερού σε ασβέστιο και προσαρμόζει με ακρίβεια τη διαδικασία στεγνώματος.

* Γερμανική πατέντα DE 19 719 661 C2

Τέλειο στέγνωμα ακριβείας

Τα ρούχα δεν θα στεγνώσουν υπερβολικά, ούτε θα διατηρήσουν υγρασία. Αυτό σημαίνει ότι με κάθε στέγνωμα θα εξοικονομείτε ενέργεια και χρήματα.

Μέγιστη προστασία χάρη στην ελάχιστη διαρροή υγρασίας

Όσο λιγότερος ζεστός αέρας σε μορφή υγρασίας απελευθερώνεται από το στεγνωτήριο, τόσο το καλύτερο για τον χώρο και τα έπιπλά σας. Και κάτι ακόμα καλύτερο: Οι άριστες προδιαγραφές στεγανότητας που διαθέτει το T1 Classic και εξαλείφουν τις διαρροές υγρασίας.

* Γερμανική πατέντα DE 19 719 661 C2

Μέγιστη προστασία χάρη στην ελάχιστη διαρροή υγρασίας

Με 50% λιγότερη απώλεια υγρασίας από την απαίτηση κλάσης απόδοσης συμπύκνωσης A, προσφέρει την καλύτερη αποδοτικότητα συμπύκνωσης. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να εμποδίσετε την εμφάνιση της μούχλας όσο πιο αποτελεσματικά γίνεται.

Ο τέλειος συνδυασμός

Τα πλυντήρια W1 Classic και τα στεγνωτήρια T1 Classic είναι κάτι παραπάνω από ιδανικά για καθημερινή χρήση. Επιπλέον, η χαμηλή τιμή γνωριμίας τους είναι τώρα ιδιαίτερα ελκυστική.