Υφάσματα και πώς να τα φροντίζετε

      

Αλπακά

Το λάμα βικούνια (vicuña) που ζει στη Νότια Αμερική δίνει αυτό το μεταξένιο και λαμπερό μαλλί από το οποίο φτιάχνεται αυτό το εκπληκτικό υλικό. Ένα ζώο μπορεί να παράγει μαλλί για έως ένα πουλόβερ τον χρόνο. Παρόλο που η προβιά του αλπακά είναι πολύ λεπτή και ελαφριά, είναι πολύ ανθεκτική και ελαστική. Οι μεμονωμένες ίνες της γούνας του αλπακά είναι κούφιες στο εσωτερικό. Αυτό τις καθιστά εξαιρετικές στον έλεγχο της θερμότητας.

Πλύση: Τα ευαίσθητα πλεκτά υφάσματα μπορούν να πλυθούν χωρίς κανένα πρόβλημα στο πρόγραμμα της Miele για «Μάλλινα που πλένονται στο χέρι».

Στέγνωμα: Μετά το πλύσιμο, το πρόγραμμα για «Περιποίηση των μάλλινων στο χέρι» σε ένα στεγνωτήριο της Miele προσφέρει στα υφάσματα μια ευχάριστη και απαλή αίσθηση. Στη συνέχεια, απλώστε τα μάλλινα σε οριζόντια θέση για να στεγνώσουν στον καθαρό αέρα για λίγη ώρα και τελειώσατε.

Επιπλέον συμβουλή: Το υγρό απορρυπαντικό WoolCare από τη σειρά CareCollection της Miele, το οποίο περιέχει συστατικά που προστατεύουν τις ίνες από την πιληματοποίηση και σύνθεση προστασίας χρωμάτων για ανοιχτόχρωμα ρούχα, εξασφαλίζει απαλή καθαριότητα και φροντίδα.

 

 

Βαμβάκι

Το βαμβάκι είναι από τις πιο διάσημες φυσικές ίνες γιατί κλώθεται εύκολα και έχει μεγάλη ανθεκτικότητα. Υπάρχουν πάνω από 300 είδη αυτού του θαμνώδους φυτού. Η μεγαλύτερη παραγωγή σημειώνεται στην Κίνα (23%) και τις ΗΠΑ (20%).

Πλύσιμο: Η Miele παρέχει ειδικό πρόγραμμα για «Βαμβακερά» για τη βέλτιστη φροντίδα. Γενικά, τα λευκά βαμβακερά αντέχουν πλύσεις σε θερμοκρασία μέχρι και 95°C. Αντιθέτως, τα χρωματιστά βαμβακερά θα πρέπει να πλένονται μέχρι και τους 60°C με απορρυπαντικό για χρωματιστά λόγω του κινδύνου ξεθωριάσματος. Φυσικά, συνιστάται προσοχή στην ετικέτα φροντίδας του υφάσματος.

Στέγνωμα: Τα βαμβακερά μπαίνουν κανονικά στο στεγνωτήριο. Τα στεγνωτήρια Miele διαθέτουν πρόγραμμα για βαμβακερά. Προσέξτε τις οδηγίες φροντίδας που παρέχονται για την πρόληψη του κινδύνου συρρίκνωσης, ανάλογα με τον τύπο του υφάσματος.

Σιδέρωμα: Τα βαμβακερά σιδερώνονται σε υψηλή θερμοκρασία (επίπεδο θερμότητας 3) και με ατμό. Ορισμένα ρούχα πρέπει να σιδερώνονται από την ανάποδη.

 

 

Πούπουλο

Το πούπουλο έχει μεγάλο όγκο, αποθηκεύει θερμότητα και παρέχει μόνωση. Για αυτόν τον λόγο χρησιμοποιείται για το γέμισμα παπλωμάτων και ειδών ένδυσης. Αν και το λευκό πούπουλο είναι το πιο ακριβό, δεν υπάρχει καμιά διαφορά στην ποιότητα ανάμεσα στο λευκό και το γκρι πούπουλο ή το πούπουλο ανάμικτων χρωμάτων.

Πλύσιμο: Η Miele έχει αναπτύξει ειδικά προγράμματα για μαξιλάρια και παπλώματα για υγιεινό πλύσιμο των ειδών που περιέχουν πούπουλο. Οι υψηλές θερμοκρασίες και η υψηλότερη στάθμη νερού αφαιρούν αποτελεσματικά τα ακάρεα και τα περιττώματά τους από τα ρούχα.

Στέγνωμα: Τα στεγνωτήρια της Miele διαθέτουν προγράμματα για «Μαξιλάρια» και «Μεγάλα μαξιλάρια». Έτσι, τα παπλώματα και τα μαξιλάρια σας στεγνώνουν και αφρατεύουν κατά τον βέλτιστο δυνατό τρόπο.

Επιπλέον συμβουλή: Το ειδικό απορρυπαντικό «Down» από τη σειρά CareCollection της Miele εξασφαλίζει ήπιο και αποτελεσματικό καθάρισμα για μπουφάν, υπνόσακους, μαξιλάρια και άλλα πουπουλένια είδη.

 

 

Φλοκωτό ύφασμα

Το φλοκωτό είναι ένα υφαντό που ακολουθεί ένα συγκεκριμένο σχέδιο. Τα προϊόντα που φτιάχνονται με αυτό το ύφασμα έχουν ιδιαίτερα μεγάλη απορροφητικότητα λόγω των ακανόνιστων θηλιών.

Πλύση: Το φλοκωτό ύφασμα είναι κατά κανόνα βαμμένο με τρόπο που να μπορεί να πλένεται σε βραστό νερό. Τα μπουρνούζια αντέχουν το πλύσιμο μέχρι και τους 60°C. Οι πετσέτες θα πρέπει να πλένονται χωριστά τις δύο πρώτες φορές στους 60°C, γιατί είναι αναμενόμενη η απελευθέρωση της περίσσειας χρωστικής. Να έχετε υπόψη σας ότι μικρά φορτία πλύσης πετσετών ενδέχεται να βγάλουν χνούδι.
Η δική μας συμβουλή: Να πλένετε τις καινούριες πετσέτες στα μέγιστα δυνατά φορτία πλύσης.

Στέγνωμα: Οι πετσέτες σκληραίνουν γρήγορα όταν στεγνώνουν σε απλώστρα. Αυτό μπορεί να αποφευχθεί χρησιμοποιώντας το στεγνωτήριο. Η πολύ μεγάλη ποσότητα μαλακτικού μπορεί να επιδεινώσει την απορροφητικότητά τους. Ο πατενταρισμένος1) κυψελωτός κάδος στα στεγνωτήριά μας προσδίδει στις πετσέτες μια ευχάριστη χνουδωτή υφή ακόμα και χωρίς μαλακτικό, επειδή δημιουργείται στρώμα αέρα από την επιφάνεια του κυψελωτού κάδου, ο οποίος μετριάζει τους κραδασμούς του πλυντηρίου.

 

 

Ντένιμ

Ενώ αρχικά χρησιμοποιούνταν για παντελόνια εργατών, σήμερα το ντένιμ χρησιμοποιείται σε φούστες, τσάντες, πουκάμισα, σακάκια και πολλά άλλα είδη ένδυσης. Το βασικό υλικό παραγωγής του τζιν είναι το βαμβάκι. Η διαγώνια ύφανση με νήματα διαφορετικών χρωμάτων (συνήθως λευκών και μπλε) δημιουργεί το συγκεκριμένο σχέδιο του τζιν όπου η μία πλευρά του υφάσματος έχει μπλε γυαλιστερή απόχρωση και η άλλη λευκή.

Πλύση: Γενικά, τα ντένιμ δεν πλένονται σε θερμοκρασίες μεγαλύτερες των 60°C, ενώ τα ελαστικά ντένιμ πλένονται σε μέγιστη θερμοκρασία 30°C, με τη χρήση απορρυπαντικού για ευαίσθητα ρούχα χωρίς οπτικά λευκαντικά. Γυρίστε τα τζιν και τα ντένιμ ρούχα σας από την ανάποδη πριν από το πλύσιμο για να αποφύγετε τις λευκές ρίγες (λεύκανση) κατά τη διάρκεια του στυψίματος. Τα ντένιμ πρέπει να στύβονται μόνο σε μειωμένη ταχύτητα στροφών. Για να αποφύγετε τον αποχρωματισμό των υπόλοιπων υφασμάτων, τα ντένιμ πρέπει να πλένονται χωριστά την πρώτη φορά. Η Miele παρέχει ένα ειδικό πρόγραμμα για «Ντένιμ» για τη φροντίδα των ενδυμάτων σας στο οποίο ο ρυθμός του κάδου, η στάθμη του νερού και η ταχύτητα στροφών προσαρμόζονται με ακρίβεια στις απαιτήσεις του υφάσματος.
Το αποτέλεσμα: Βέλτιστα αποτελέσματα πλύσης, ελάχιστο τσαλάκωμα και απαλή φροντίδα των ρούχων.

Στέγνωμα: Τα στεγνωτήρια της Miele διαθέτουν επίσης ειδικό πρόγραμμα για ντένιμ. Η διαχείριση θερμοκρασίας και τα συγκεκριμένα επίπεδα στεγνώματος που σχεδιάστηκαν για τα υφάσματα αυτά εξασφαλίζουν ότι το αγαπημένο σας τζιν θα εφαρμόζει τέλεια ακόμη και μετά από το στέγνωμα.

Σιδέρωμα: Δεν είναι απολύτως απαραίτητο να σιδερώσετε τα ντένιμ. Ωστόσο, για να πετύχετε ένα τέλειο αποτέλεσμα σιδερώματος, ρυθμίστε υψηλή θερμοκρασία και χρησιμοποιήστε πολύ ατμό.

 

 

Κασμίρι

Το κασμίρι είναι ένα είδος μάλλινου υφάσματος εξαιρετικής ποιότητας. Οι φυσικές ίνες αφαιρούνται ετησίως από τις τρίχες του μέσα μέρους των κατσικών Κασμίρ. Η παγκόσμια παραγωγή ανέρχεται σε περίπου 5.000 τόνους/χρόνο. Το κασμίρι αποτελεί ένα ιδιαίτερα ακριβό και ευαίσθητο ύφασμα. Για τον λόγο αυτόν απαιτείται ιδιαίτερη φροντίδα κατά την πλύση του.

Πλύση: Τα πλεκτά από κασμίρι πρέπει να πλένονται προσεκτικά στους 30°C με τη χρήση υγρού απορρυπαντικού για μάλλινα. Αυτό περιέχει ουδέτερο έως χαμηλό pH, το οποίο αποτρέπει τη διόγκωση και την πιληματοποίηση των ινών. Δεν πρέπει να μουλιάζετε τα υφάσματα από κασμίρι. Η γρήγορη πλύση είναι προτιμότερη και θα πρέπει να αποφεύγεται το τρίψιμο ή το στύψιμο. Καθώς τα υπολείμματα απορρυπαντικού καταστρέφουν τις ευαίσθητες ίνες, είναι ιδιαίτερα σημαντικό να ξεπλένετε τα υφάσματα αρκετές φορές σε κρύο νερό μετά την πλύση.
Ο πατενταρισμένος1) κυψελωτός κάδος σε συνδυασμό με το πρόγραμμα πλύσης για «Μάλλινα που πλένονται στο χέρι» της Miele (ειδικός ρυθμός περιστροφής κάδου, βελτιστοποιημένο επίπεδο νερού, μέγ. ταχύτητα στροφών 1200 rpm) περιποιείται με ιδιαίτερη φροντίδα τα αγαπημένα σας ρούχα.

Στέγνωμα: Το πρόγραμμα για «Περιποίηση των μάλλινων που πλένονται στο χέρι» του στεγνωτηρίου Miele ζωντανεύει τις ίνες χαρίζοντας μια απαλή και αφράτη αίσθηση στο αγαπημένο σας πουλόβερ μετά το στέγνωμα.

Επιπλέον συμβουλή: Το υγρό απορρυπαντικό WoolCare από τη σειρά CareCollection της Miele, το οποίο περιέχει συστατικά που προστατεύουν τις ίνες από την πιληματοποίηση και σύνθεση προστασίας χρωμάτων για ανοιχτόχρωμα ρούχα, εξασφαλίζει απαλή καθαριότητα και φροντίδα.

 

 

Δέρμα

Επειδή το αυθεντικό δέρμα είναι ζωικό προϊόν, απαιτεί ειδική φροντίδα. Κάθε τύπος δέρματος χρειάζεται διαφορετική φροντίδα. Ως εκ τούτου, συνιστούμε να δοκιμάσετε τα προϊόντα φροντίδας μας σε σημείο που να μην φαίνεται. Σε γενικές γραμμές, για τα δερμάτινα ενδύματα ισχύουν τα εξής: Μην χρησιμοποιείτε διαλύτες ή ξεβαφτικό νυχιών.

Στέγνωμα: Αφήστε τα μέρη που είναι υγρά να στεγνώσουν σε κρεμάστρα σε θερμοκρασία δωματίου (όχι σε άμεση έκθεση στο φως του ήλιου). Ποτέ μην κρεμάτε δερμάτινα ενδύματα στην ντουλάπα όταν είναι υγρά (κίνδυνος μούχλας).

Σιδέρωμα: Τα δερμάτινα σιδερώνονται καλύτερα από την εσωτερική πλευρά στο επίπεδο θερμότητας 1, χρησιμοποιώντας ένα λεπτό χαρτί ή έναστεγνό πανί. Δεν θα πρέπει να χρησιμοποιείται ατμός.

Επιπλέον συμβουλή: Προτού φορέσετε το δερμάτινο για πρώτη φορά και για να το προστατέψετε από την υγρασία, ψεκάστε το ρούχο με αδιαβροχοποιητικό για δερμάτινα που δεν περιέχει CFC (χλωροφθοράνθρακες).

 

 

Λινά

Αυτή η φυσική ίνα προέρχεται από το στέλεχος του φυτού «λινάρι». Τα λινά χαρακτηρίζονται από μεγάλη αντοχή και ανθεκτικότητα. Επιπλέον, είναι ανθεκτικά στις βρομιές και τις οσμές. Τσαλακώνονται εύκολα, καθώς δεν είναι πολύ ελαστικά.

Πλύση: Τα λευκά και λευκασμένα λινά μπορούν να πλυθούν σε θερμοκρασίες μέχρι και 60°C και τα χρωματιστά λινά μέχρι 40°C με απορρυπαντικό για ευαίσθητα υφάσματα χωρίς λευκαντικά. Για να ελέγξετε την αντοχή του χρώματος, τοποθετήστε τη γωνία ενός ρούχου μεταξύ δύο στρωμάτων λευκού υφάσματος και σιδερώστε το χρησιμοποιώντας σίδερο ατμού. Αν το χρώμα αφήσει αποτύπωμα στο λευκό ύφασμα, τότε αυτό ξεβάφει. Τα λινά τσαλακώνονται πολύ εύκολα και θα πρέπει να στύβονται στο πλυντήριο σε χαμηλή ταχύτητα στροφών ή να πλένονται χωρίς στύψιμο.
Επίσης, προσέξτε: Το λινό είναι πολύ επιρρεπές στη μούχλα.

Στέγνωμα: Είναι προτιμότερο να στεγνώνετε τα λινά κρεμώντας τα σε σχοινί απλώματος ρούχων. Δώστε τους σχήμα πριν τα απλώσετε. Τα λινά στεγνώνουν γρηγορότερα και ευκολότερα αν τα στεγνώσετε ελαφρώς εκ των προτέρων χρησιμοποιώντας το ειδικό πρόγραμμα για «Αφαίρεση τσαλακώματος» της Miele. Αυτό μειώνει το τσαλάκωμα και διευκολύνει το σιδέρωμα.

Σιδέρωμα: Τα λινά θα πρέπει να σιδερώνονται σε υψηλή θερμοκρασία (3 κουκκίδες) και κατά προτίμηση με ατμό. Η αντικολλητική πλάκα προσφέρει επιπλέον προστασία κατά των σημαδιών από κάψιμο.

Επιπλέον συμβουλή: Τα λινά σιδερώνονται πιο εύκολα αν προσθέσετε κόλλα κολλαρίσματος πριν από το τελευταίο ξέβγαλμα.

 

 

Μικτή ύφανση

Μερικές φορές, ένα καλό ύφασμα είναι σαν ένα καλό άρωμα: Ο συνδυασμός κάνει τη διαφορά. Το ανθεκτικό βαμβακερό ύφασμα γίνεται πιο κομψό με την προσθήκη ρεγιόν. Το κασμίρι γίνεται οικονομικά πιο προσιτό με την προσθήκη βαμβακερού υφάσματος. Τα κλασικά μικτά υφάσματα αποτελούν συνδυασμό από βαμβάκι και συνθετικές ίνες.

Πλύση: Για να είστε σίγουροι, χρησιμοποιήστε το πατενταρισμένο1) αυτόματο πρόγραμμα της Miele για ανάμικτα βαμβακερά ρούχα και εύκολη περιποίηση. Ένας αισθητήρας καθορίζει το τρέχον φορτίο χρησιμοποιώντας μια έξυπνη τεχνική διαδικασία και τα ηλεκτρονικά συστήματα προσαρμόζουν τον κύκλο προγράμματος που ταιριάζει στο φορτίο.

Στέγνωμα: Συνιστούμε επίσης το αυτόματο πρόγραμμα της Miele για ήπιο στέγνωμα.

Σιδέρωμα: Πρέπει πάντα να σιδερώνετε τα ρούχα μικτής ύφανσης σε θερμοκρασία κατάλληλη για την πιο ευαίσθητη ίνα του υφάσματος. Για παράδειγμα, θα σιδερώσετε ένα ρούχο μικτής ύφανσης από βαμβάκι και βισκόζη στη χαμηλότερη θερμοκρασία που είναι κατάλληλη για τη βισκόζη.

 

 

Μετάξι

Το μετάξι είναι μια φυσική ίνα που συλλέγεται από τα κουκούλια μεταξοσκωλήκων. Οι εργατικοί μεταξοσκώληκες περιστρέφουν τις λεπτές κλωστές σε μήκος έως και τεσσάρων χιλιομέτρων. Χάρη στην αναμφισβήτητα μαλακή υφή και την εμφάνισή του, το μετάξι δίνει μια νότα πολυτέλειας όταν έρχεται σε επαφή με το δέρμα.

Πλύση: Με τη Miele, το πλύσιμο στο χέρι ανήκει πλέον στο παρελθόν! Το πρόγραμμα για «Μεταξωτά» της Miele εξασφαλίζει ιδιαίτερα απαλό καθάρισμα όλων των ευαίσθητων υφασμάτων που δεν περιέχουν μαλλί και πλένονται στο χέρι. Η διαδικασία πλύσης προσαρμόζεται άψογα για την περιποίηση των μεταξωτών. Επιπλέον, ο κυψελωτός κάδος της Miele δεν επιβαρύνει καθόλου τα ρούχα σας χάρη στον κυψελωτό σχεδιασμό της επιφάνειάς του.

Στέγνωμα: Το πρόγραμμα «Περιποίησης για μεταξωτά» των στεγνωτηρίων της Miele φρεσκάρει τα μεταξωτά ρούχα με ζεστό αέρα και μειώνει το τσαλάκωμα.

Σιδέρωμα: Καθώς οι ίνες είναι ευαίσθητες σε υψηλές θερμοκρασίες, τα μεταξωτά ρούχα θα πρέπει να σιδερώνονται όσο είναι ακόμα ελαφρώς υγρά, στη βαθμίδα 2 στο μέγιστο ή με ατμό. Η αντικολλητική πλάκα προσφέρει επιπλέον προστασία κατά των σημαδιών από κάψιμο.

 

 

Συνθετικές ίνες

(Νάιλον/πολυεστέρας/πολυαμίδιο/πολυακρυλικό)
Αυτές οι πλήρως συνθετικές ίνες είναι εξαιρετικά ελαστικές και ανθεκτικές στο σκίσιμο και την τριβή. Δεν συρρικνώνονται και στεγνώνουν γρήγορα καθώς απορροφούν ελάχιστη υγρασία. Τα συνθετικά υφάσματα διατηρούν επίσης το σχήμα τους και δεν τσαλακώνονται.

Πλύση: Για να αποφύγετε τον κίνδυνο θερμοσκλήρυνσης των τσαλακωμάτων, τα ρούχα από πολυεστέρα και πολυαμίδιο θα πρέπει να πλένονται σε θερμοκρασία έως και 60°C στο πρόγραμμα για «Ελάχιστο σιδέρωμα» ή «Ευαίσθητα». Πολλά πλυντήρια ρούχων της Miele διαθέτουν ακόμα και ειδικό πρόγραμμα για την βέλτιστη περιποίηση των συνθετικών ινών. Αν χρησιμοποιείτε μαλακτικό, μπορείτε να αποτρέψετε τη δημιουργία ηλεκτροστατικού φορτίου και στατικού ηλεκτρισμού στις συνθετικές ίνες.

Στέγνωμα: Το στεγνωτήριο της Miele περιποιείται τις συνθετικές ίνες προσφέροντας εξαιρετική απαλότητα χάρη στο πρόγραμμα για «Ευαίσθητα». Ωστόσο, πολλές φορές αρκεί να τυλίξετε τα υφάσματα σε μια πετσέτα για να απομακρύνετε την υγρασία. Η υγρασία που απομένει εξατμίζεται το ίδιο γρήγορα είτε ακουμπήσετε κάπου το ύφασμα είτε το κρεμάσετε.

Σιδέρωμα: Οι νάιλον ίνες τείνουν να συστέλλονται εάν εκτεθούν σε υψηλή θερμότητα. Ο πολυεστέρας έχει εξαιρετικές ιδιότητες που μειώνουν τις τσάκες, με αποτέλεσμα να μην τσαλακώνεται εύκολα. Αν δημιουργηθούν τσάκες κατά τη διάρκεια της πλύσης ή του στεγνώματος, μπορείτε απλώς να τις στρώσετε με το χέρι. Ιδιαίτερα επίμονα τσαλακώματα μπορούν να αντιμετωπιστούν επιτυχώς με τη χρήση του σίδερου σε επίπεδο θερμότητας 1. Η αντικολλητική πλάκα προσφέρει επιπλέον προστασία κατά των σημαδιών από κάψιμο.

 

 

Μαλλί

Οι μάλλινες ίνες αποτελούνται από διάφορα στρώματα. Το μαλλί συγκρατεί εξαιρετικά τη θερμότητα και για τον λόγο αυτόν συχνά χρησιμοποιείται στην ύφανση ζεστών πουλόβερ ή απαλών και χνουδωτών χειμερινών ρούχων όπως τα κασκόλ. Οι τύποι μαλλιού περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, το κασμίρι, το ανκορά, το μαλλί μερινός, το μαλλί αρνιού, το μοχέρ. Το μαλλί προβάτου είναι μάλλον το πιο κοινό.

Πλύση: Με τη Miele, το πλύσιμο στο χέρι ανήκει πλέον στο παρελθόν! Μπορείτε να πλύνετε όλα τα μάλλινα υφάσματα χωρίς να ανησυχείτε χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα για «Μάλλινα που πλένονται στο χέρι» της Miele. Ο κυψελωτός κάδος της Miele εξασφαλίζει επίσης εξαιρετικά απαλή περιποίηση.

Στέγνωμα: Το πρόγραμμα για «Περιποίηση των μάλλινων στο χέρι» της Miele δίνει ξανά σχήμα στις ίνες, ώστε τα μάλλινά σας να ανακτήσουν την ελαστικότητά τους. Τέλος, τοποθετήστε το αγαπημένο σας πουλόβερ σε επίπεδη επιφάνεια για να στεγνώσει τελείως σε καθαρό αέρα.

Σιδέρωμα: Τα μάλλινα ρούχα μπορούν να σιδερωθούν σε μεσαία θερμοκρασία (μέγ. βαθμίδα 2) και με ατμό.

Επιπλέον συμβουλή: Το υγρό απορρυπαντικό WoolCare από τη σειρά CareCollection της Miele, το οποίο περιέχει συστατικά που προστατεύουν τις ίνες από την πιληματοποίηση και σύνθεση προστασίας χρωμάτων για ανοιχτόχρωμα ρούχα, εξασφαλίζει απαλή καθαριότητα και φροντίδα.

Τα πουλόβερ που «τσιμπάνε» γίνονται ξανά απαλά αν τα τοποθετήσετε μέσα σε μια πλαστική σακούλα στον καταψύκτη για σύντομο χρονικό διάστημα.

 

 

Απλά τέλεια φροντίδα ρούχων. Με τη Miele.

Για να έχετε πάντα τέλεια αποτελέσματα, είναι σημαντικό να χρησιμοποιείτε το σωστό απορρυπαντικό. Δεν παρέχουν όλα τα προϊόντα του εμπορίου τα ίδια αποτελέσματα σε όλα τα πλυντήρια ρούχων. Για τον λόγο αυτόν προσφέρουμε απορρυπαντικά Miele, ειδικά σχεδιασμένα για τα πλυντήρια ρούχων της Miele.

Γνωρίστε τις συσκευές μας TwinDos®

Δοσολογεί αυτόματα απορρυπαντικό με έναν μοναδικό τρόπο.

Πετύχετε πάντα τα καλύτερα αποτελέσματα. Το καινοτόμο σύστημα TwinDos® δοσολογεί ακριβώς τη σωστή ποσότητα ενσωματωμένου απορρυπαντικού, του UltraPhase 1 και 2.

Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας