Όλα τα πλυντήρια κάνουν δοσομέτρηση του απορρυπαντικού. Όμως μόνο το πλυντήριο Miele την κάνει σε 2 φάσεις.

Εμπιστευθείτε το Miele W1 με TwinDos.

TwinDos: το καλύτερο σύστημα υγρού απορρυπαντικού

Πώς επιτυγχάνεται η σωστή δοσομέτρηση του απορρυπαντικού; Η Miele συσκευή σας με TwinDos ξέρει τον τρόπο. Φροντίζει αυτόματα για αυτό με το άγγιγμα ενός κουμπιού, και τροφοδοτεί τη σωστή ποσότητα απορρυπαντικού την κατάλληλη στιγμή.

30% εξοικονόμηση απορρυπαντικού

Η υπερβολική χρήση απορρυπαντικού βλάπτει το περιβάλλον και κοστίζει. Το TwinDos χορηγεί αυτόματα και πάντοτε ακριβώς τη σωστή ποσότητα – με τρόπο που απλώς είναι αδύνατον να πετύχετε χειροκίνητα.

Σύμφωνα με έκθεση του οικολογικού ινστιτούτου Öko Institut e.V. στις 06/09/2013: «Δυνατότητα εξοικονόμησης χάρη στην αυτόματη δοσολογία TwinDos των πλυντηρίων ρούχων»

30% εξοικονόμηση απορρυπαντικού

Η εξοικονόμηση αυτή έχει, μάλιστα, επιβεβαιωθεί από το οικολογικό ινστιτούτο Öko Institut e.v. στο Freiburg της Γερμανίας*.

Κι άλλα πλυντήρια μπορούν να κάνουν δοσομέτρηση του απορρυπαντικού. Όμως μόνο το Miele W1 με TwinDos την κάνει σε 2 φάσεις.

Είτε πλένετε ευαίσθητα μπλουζάκια είτε τα καταλερωμένα τζιν των παιδιών, χρωματιστά ρούχα ή λευκά, με το σύστημα 2 φάσεων της Miele θα έχετε τα καλύτερα αποτελέσματα. Καθαρίζει τα πάντα, ακόμη και τον αρκούδο της Λότε, επειδή το καθένα από τα δύο συστατικά του προστίθεται στην πλύση την κατάλληλη στιγμή.

UltraPhase 1
Αφαιρεί τους ρύπους

Τα επιφανειακά σωματίδια ρύπων, όπως η άμμος ή το χώμα, αφαιρούνται στη φάση UltraPhase 1 και απλώς παρασύρονται από το νερό.

...και αφαιρεί τους λεκέδες

Το UltraPhase 1 διαλύει ακόμη και τους λιπαρούς λεκέδες από σοκολάτα ή λάδι, έτσι ώστε να φύγουν εύκολα με το ξέβγαλμα.

UltraPhase 2
Λευκαντικό που αφαιρεί τους επίμονους λεκέδες

Έπεσε στο ύφασμα χυμός φρούτων ή κόκκινο κρασί; Κανένα πρόβλημα: Υπάρχει το UltraPhase 2! Πρόκειται για μια λευκαντική ουσία που δεν περιέχει άλλου είδους υγρό απορρυπαντικό και προστίθεται στην πλύση την κατάλληλη στιγμή.

«Κοίτα, γιαγιά! Ο Αρκούδος έγινε καινούργιος.»

Απλώς βάλτε μπρος το Miele W1 και παρακολουθήστε τον Αρκούδο να στριφογυρνά. Το TwinDos ξέρει πώς να τον καθαρίσει απαλά.

Μοναδική απόδοση πλύσης

Το αυτόματο σύστημα απορρυπαντικού της Miele, με τις 2 φάσεις UltraPhase 1 και 2, είναι το καλύτερο σύστημα υγρού απορρυπαντικού στην αγορά – και για χρωματιστά και για λευκά. Το γεγονός αυτό έχει επιβεβαιωθεί με ανάλυση του αναγνωρισμένου ινστιτούτου Hohenstein*.

ΔΟΚΙΜΗ ΑΡ. HL 13.2.10991 – www.hohenstein.com

Ο Αρκούδος είναι τώρα καθαρός και φρέσκος, έτοιμος να ζεστάνει ξανά την αγκαλιά σας. Η φιλία σας μπορεί να ξεκινήσει από την αρχή.

Διαφημιστική καμπάνια

Κατά την αγορά ενός πλυντηρίου με TwinDos, παίρνετε 4 δοχεία UltraPhase 1 και 3 δοχεία UltraPhase 2 χωρίς επιπλέον χρέωση, εξαργυρώνοντας το παρεχόμενο κουπόνι αξίας άνω των 80 EUR. Με αυτόν τον τρόπο εξοικονομείτε τα έξοδα του απορρυπαντικού για περισσότερους από 6 μήνες**.

 

* Ένα δοχείο UltraPhase 1 και ένα UltraPhase 2 παρέχονται με τη συσκευή. Μπορείτε να αγοράσετε επιπλέον δοχεία εξαργυρώνοντας το παρεχόμενο κουπόνι
** Με βάση χρήση 28 εβδομάδων με 5 πλύσεις ανά εβδομάδα