Στεγνωτήρια Miele T1

 

Το στεγνωτήριο Miele με τριπλό όφελος: τέλεια αποδοτικότητα, κορυφαία ποιότητα και στην καλύτερη τιμή.

Μέγιστη απόδοση A+++

Όταν υπάρχουν στο σπίτι παιδιά, συχνά επικρατεί χάος. Και τι έγινε αν μετά το παιχνίδι πρέπει να πλύνετε και να στεγνώσετε μια επιπλέον μπουγάδα; Χάρη στην κλάση ενεργειακής απόδοσης A+++, τα ρούχα στεγνώνουν με οικονομικό και φιλικό προς το περιβάλλον τρόπο. Η τιμή του είναι τόσο ελκυστική όσο και η αποδοτικότητά του. Αποκτήστε το δικό σας στεγνωτήριο Miele T1 A+++ τώρα με μόλις 999 €*.

Εξοικονόμηση για όλη τη διάρκεια ζωής της συσκευής

Με την τεχνολογία EcoDry, θα επωφεληθείτε από την σταθερά χαμηλή κατανάλωση ενέργειας και τους σύντομους κύκλους στεγνώματος για όλη τη διάρκεια ζωής της συσκευής σας.

Εξοικονόμηση για όλη τη διάρκεια ζωής της συσκευής

Η αποτελεσματική αλληλεπίδραση ανάμεσα στο σύστημα φιλτραρίσματος και τον εναλλάκτη θερμότητας που δεν απαιτεί συντήρηση εξασφαλίζει ότι δεν συσσωρεύονται χνούδια στα συστήματα αυτά. Με αυτόν τον τρόπο, είναι βέβαιο ότι η απόδοση της συσκευής δεν θα μειωθεί μακροπρόθεσμα.

Πρακτικός χειρισμός

Με τους νέους, ευδιάκριτους διακόπτες DirectSensor, το στεγνωτήριο T1 A+++ είναι εξαιρετικά εύκολο στη χρήση.

Πρακτικός χειρισμός

Χάρη στην καθοδηγούμενη πλοήγηση, μόνο οι λειτουργίες που μπορείτε να επιλέξετε εμφανίζονται στη μεγάλη οθόνη 7 τμημάτων με διακόπτες αφής.

Τα αγαπημένα σας αρώματα για τα αγαπημένα σας ρούχα

Τα αποκλειστικά φιαλίδια αρώματος που προσφέρουμε διατίθενται σε πέντε διαφορετικά αρώματα και χαρίζουν μια πνοή φρεσκάδας στα ρούχα σας ενώ στεγνώνουν.

Τα αγαπημένα σας αρώματα για τα αγαπημένα σας ρούχα

Τα αρώματα έχουν αναπτυχθεί αποκλειστικά για τη Miele από αρωματοποιούς στη νότια Γαλλία και περιέχουν πολύτιμα αιθέρια έλαια.

Ακριβές στέγνωμα

Το πατενταρισμένο σύστημα Perfect Dry με αισθητήρες αλάτων συνυπολογίζει την περιεκτικότητα του νερού σε ασβέστιο και προσαρμόζει με ακρίβεια τη διαδικασία στεγνώματος.

Ακριβές στέγνωμα

Έτσι διασφαλίζεται ότι τα ρούχα σας δεν είναι ούτε υπερβολικά στεγνά ούτε υπερβολικά νοτισμένα, αλλά στεγνώνουν πάντα σε σημείο τελειότητας.

Η ποιότητα και η αντοχή αποδίδουν

Με τη Miele, επενδύετε στην ποιότητα και στην αντοχή. Όπως θα διαπιστώσετε, η αγορά ενός νέου προϊόντος Miele αποδίδει μακροπρόθεσμα.

Η ποιότητα και η αντοχή αποδίδουν

Οι έλεγχοι ποιότητας δεν γίνονται σε λίγες, τυχαία επιλεγμένες συσκευές: Πριν την παράδοση, κάθε συσκευή υποβάλλεται σε εκτεταμένο έλεγχο σύμφωνα με τα δικά μας πρότυπα ποιότητας που, συχνά, είναι πιο αυστηρά ακόμη και από τα διεθνή.