Ποιότητα μπροστά απο την εποχή της

Διαρκής φροντίδα των ρούχων

Βιωσιμότητα & φροντίδα ρούχων που διαρκεί

Η φροντίδα που αξίζουν τα ρούχα σας, η απόδοση που χρειάζεται ο πλανήτης. Η Miele έχει δεσμευτεί για φροντίδα με οικολογική συνείδηση που προσφέρει πανίσχυρα αποτελέσματα. Οι συσκευές μας συνδυάζουν την έξυπνη κατανάλωση ενέργειας με τη βέλτιστη κατανάλωση νερού και απορρυπαντικού. Το πλύσιμο των ρούχων γίνεται σχολαστικά και προσεκτικά.

 

Πλυντήρια ρούχων

Πλυντήρια-Στεγνωτήρια

Ένα πλυντήριο ρούχων Miele περιτριγυρισμένο από μικρόφωνα

Ποιότητα μπροστά από την εποχή της

Η υπόσχεση της Miele

Για περισσότερα από 120 χρόνια, η Miele σχεδιάζει καινοτόμες συσκευές που αντέχουν στον χρόνο υποστηρίζοντας την υψηλή απόδοση χωρίς συμβιβασμούς ως προς τη βιωσιμότητα. Το όνομα Miele υπόσχεται ποιότητα – προϊόντα που όχι μόνο κάνουν τη ζωή πιο εύκολη, αλλά και πιο απολαυστική.

Για ρούχα σαν καινούρια

Σύστημα αυτόματης δοσομέτρησης TwinDos

Αυτόματο σύστημα δοσομέτρησης

Τα πλυντήρια ρούχων Miele με TwinDos® βάζουν τέλος στις "υποθέσεις" κατά το καθημερινό πλύσιμο των ρούχων. Το σύστημα αυτόματης δοσομέτρησης τροφοδοτεί τη σωστή κατηγορία & ποσότητα απορρυπαντικού, ειδικά προσαρμοσμένο για κάθε πλύση. Εξοικονομήστε έως και 30%* απορρυπαντικού καθώς ανακαλύπτετε έναν βιώσιμο τρόπο χρήσης του πλυντηρίου ρούχων σας.
*σε σύγκριση με τη χειροκίνητη δοσομέτρηση

 

Αγοράστε πλυντήρια ρούχων TwinDos®

Το TwinDos® στην πράξη

Μια γυναίκα που κουμπώνει τα κουμπιά ενός λευκού πουκάμισου

Το καλύτερο σύστημα υγρού απορρυπαντικού στην αγορά*

Η σωστή ποσότητα απορρυπαντικού διατηρεί τα χρωματιστά ρούχα ζωντανά και τα λευκά ρούχα αστραφτερά. Η ακριβής ποσότητα του συστήματος TwinDos® προσφέρει τη βέλτιστη φροντίδα στα ρούχα σας και μάλιστα αυτόματα. Οι λεκέδες που έχουν εισχωρήσει αφαιρούνται, ενώ η δράση κατά του γκριζαρίσματος διατηρεί την ποιότητα των υφασμάτων για περισσότερο καιρό.

*κατόπιν δοκιμών και με την έγκριση του γερμανικού ινστιτούτου δοκιµών Hohenstein

Παρουσιάζονται τα απορρυπαντικά UltraPhase

UltraPhase: μια λύση κομμένη και ραμμένη στα μέτρα σας

Επαναπροσδιορίστε τη φροντίδα των ρούχων με το UltraPhase 1 και 2, τον ιδανικό συνδυασμό υγρών απορρυπαντικών που έχουν αναπτυχθεί αποκλειστικά για τη Miele. Το UltraPhase 1 εξασφαλίζει τέλειο πλύσιμο ρούχων με τη μέγιστη προστασία των χρωμάτων, ενώ το UltraPhase 2 απομακρύνει ακόμα και τους επίμονους λεκέδες.

Αγοράστε απορρυπαντικά UltraPhase

Πλυντήρια Ρούχων

Πλυντήρια-Στεγνωτήρια