Καφετιέρες Miele

Κανένας καφές δεν μπορεί να ικανοποιήσει όλα τα γούστα. Η τέλεια παρασκευή του καφέ είναι μοναδική υπόθεση για τον καθένα από εσάς.
Γι' αυτό οι καφετιέρες Miele σχεδιάζονται με σχολαστική δεξιοτεχνία με έναν στόχο: να ικανοποιήσουν το γούστο σας σε κάθε κούπα καφέ.
Επειδή η τελειότητα είναι προσωπική υπόθεση.

Καφετιέρες Miele

Προετοιμασία ενός latte macchiato με καφετιέρα Miele

Καφές που φτιάχνεται ακριβώς όπως τον θέλετε

Μόνο η Miele μπορεί να εξυπηρετήσει το προσωπικό σας γούστο για τελειότητα σε κάθε κούπα. Σας δίνουμε τον έλεγχο ώστε να δημιουργήσετε τη δική σας εμπειρία καφέ κορυφαίας ποιότητας. Ανακαλύψτε καινοτόμα χαρακτηριστικά, όπως το CoffeeSelect*, για να επιλέξετε τον σωστό κόκκο καφέ για κάθε ρόφημα. Και το OneTouch for Two για να προετοιμάσετε δύο κούπες με τη μία. Χάρη στηδινατότητα να δημιουργήσετε προφίλ χρήστη, μπορείτε να απολαύσετε τον ιδανικό καφέ σύμφωνα με το δικό σας μοναδικό γούστο.
*ανάλογα με το μοντέλο

Άλεση κόκκων καφέ Miele

Για καφέ barista στο σπίτι

Ετοιμάστε τον τέλειο καφέ με το άγγιγμα ενός πλήκτρου. Οι αυτόματες καφετιέρες Miele με το μοναδικό AromaticSystem για φρεσκοαλεσμένο καφέ, γεμίζουν την κούπα και το σπίτι σας με αρώματα που σας παρασέρνουν. Επιπλέον, με το BaristaAssistant, δημιουργήστε τον ιδανικό espresso μέσω μιας διαδικασίας ρυθμίσεων ακριβείας.
*Συγκριτικά με προηγούμενα μοντέλα

Κάποια χρησιμοποιεί το κινητό της τηλέφωνο για να ελέγξει την καφετιέρα Miele

Απόλαυση χωρίς κόπο

Οι Miele καφετιέρες κάνουν κάθε στιγμή της ημέρας μια μοναδική απόλαυση. Η λειτουργία CoffeeCreations είναι ιδανική για καφέδες με φίλους με διαφορετικά γούστα. Και με το Wi-Fi@Connect η παρασκευή του καφέ σας μπορεί να έχει ολοκληρωθεί πριν μπείτε στην κουζίνα. 

Ποιο είναι το ιδανικό για εσάς;

Δείτε όλα τα μοντέλα

  

Miele CM5 Silence

Απολαύστε έναν πρωινό καφέ με ηρεμία ενώ η υπόλοιπη οικογένεια ακόμα τον ονειρεύεται. Οι καφετιέρες της σειράς CM5 χαρακτηρίζονται από 50% λιγότερο θόρυβο, συγκριτικά με προηγούμενα μοντέλα, κατά την άλεση των κόκκων καφέ ώστε να προετοιμάζουν το ρόφημά σας ήσυχα και αθόρυβα.

Miele CM6 MilkPerfection

Το λείο σαν μετάξι αφρόγαλα είναι η τέλεια πινελιά για τα αγαπημένα σας ιδιαίτερα ροφήματα – από latte macchiato μέχρι flat white. Οι καφετιέρες της σειράς CM6 χρησιμοποιούν καινοτόμο διπλό ατμό για πιο ζεστό γάλα με ελαφρύτερη, λεπτότερη υφή.

Miele CM7 CoffeePassion

Οι καφετιέρες της σειράς CM7 έχουν σχεδιαστεί για ειδήμονες με πάθος για την τελειότητα. Τρία δοχεία κόκκων σάς επιτρέπουν να διαλέγετε τον τέλειο κόκκο για κάθε είδος καφέ, το CupSensor ρυθμίζει το στόμιο αυτόματα και το AutoDescale εξασφαλίζει τη συνολική ομαλή λειτουργία.