Ιατρική τεχνολογία

Λύσεις για Ιατρική τεχνολογία

Στιβαρά και ανθεκτικά

Ποιότητα στην οποία μπορείτε να βασίζεστε

Μια απαιτητική εργάσιμη ημέρα απαιτεί προϊόντα, στα οποία μπορείτε πάντα να βασίζεστε, 100%. Για να εγγυηθούμε αυτή την αξιοπιστία, όλες οι συσκευές Miele Professional υπόκεινται σε εξαντλητικούς ελέγχους ποιότητας και μια εξαιρετικά αυστηρή τελική επιθεώρηση. Οι συσκευές αποστέλλονται ή εγκαθίστανται μόνο αφού περάσουν επιτυχώς όλες τις δοκιμές στο εργοστάσιο. Οι συνεχείς και αυστηροί έλεγχοι ποιότητας αποτελούν σημαντικό τμήμα των προτύπων υψηλής ποιότητας της σειράς Miele Professional. Τα πρότυπα αυτά ισχύουν ακόμα και για την παραγωγή μεμονωμένων εξαρτημάτων: επεξεργασία μετάλλου, κατασκευή πλαστικών μερών, ανάπτυξη κινητήρων και αντλιών, καθώς και παραγωγή ηλεκτρονικών. Όλα τα σημαντικά βήματα ολοκληρώνονται μέσα στην εταιρεία, έτσι ώστε η Miele να διατηρεί πλήρως τον έλεγχο της ποιότητας σε κάθε τομέα. 

Τέλεια βιωσιμότητα

Εξαιρετική απόδοση και οικονομία.

Μέγιστο επίπεδο επιδόσεων με εξαιρετική αποτελεσματικότητα και οικονομία. Ο συνδυασμός αυτών των φαινομενικά αντιφατικών αναγκών αποτελεί τυπικό χαρακτηριστικό των λύσεων συστημάτων Miele Professional. Οι συσκευές και οι διαδικασίες μας διακρίνονται για την εξαιρετικά χαμηλή κατανάλωση νερού, ηλεκτρικού ρεύματος και χημικών, καθώς και για τα πρωτοποριακά προγράμματα που επιτυγχάνουν εξαιρετικά αποτελέσματα καθαρισμού, παρέχοντας ταυτόχρονα την καλύτερη δυνατή φροντίδα στα υλικά από τα οποία αποτελείται το φορτίο. Οι εξελιγμένες τεχνολογίες που προσφέρουμε υποστηρίζουν τις υψηλές επιδόσεις των προϊόντων μας στην εξοικονόμηση πόρων. Χάρη στην υψηλή ποιότητα υλικών και κατασκευής, οι συσκευές Miele Professional έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής,ένα ακόμα πλεονέκτημα που συμβάλλει στην εξοικονόμηση χρημάτων.

Χρηματοοικονομικές υπηρεσίες

Εξατομικευμένες προσφορές

Με τις συσκευές και τα εξαρτήματα Miele Professional, επωφελείστε από την αρχή - ακόμα και όταν σχεδιάζετε την επένδυσή σας. Οι προσφορές υπηρεσιών και συμβουλευτικής της Miele περιλαμβάνουν, εφόσον το θελήσετε, και ελκυστικές χρηματοοικονομικές υπηρεσίες. Ό,τι κι αν χρειάζεστε, με το πρόγραμμα χρηματοδοτικής μίσθωσης: Με τους πιο προνομιακούς όρους θα μπορείτε σύντομα να επωφεληθείτε από την παροιμιώδη ποιότητα της Miele. 

Σε καλά χέρια

Προγραμματισμός και τοποθέτηση – Miele από την αρχή

Πριν ακόμα εγκαταστήσετε τη νέα σας συσκευή, η Miele είναι δίπλα σας με ολοκληρωμένες συμβουλευτικές υπηρεσίες. Σε αυτές περιλαμβάνεται ο υπολογισμός σημερινών και μελλοντικών απαιτήσεων χωρητικότητας, καθώς και οικονομικές αναλύσεις σε βάθος. Ειδικά για έργα μεγάλης κλίμακας, η Miele είναι ένας ισχυρός συνεργάτης με πολυετή εμπειρία από την οποία μπορείτε να ωφεληθείτε. Οι ειδικοί μας υποστηρίζουν τους σχεδιαστές και αρχιτέκτονές σας, συντονίζουν τους διαφορετικούς τομείς κατ' απαίτηση και συνεννοούνται με άλλους παρόχους υπηρεσιών σε περιπτώσεις όπως η εγκατάσταση υπολογιστικών συστημάτων ή λειτουργικών επίπλων. 

Ιδανικός συνδυασμός

Τα πάντα από μία μόνο πηγή – System4Med 

Με το System4Med, η Miele Professional προσφέρει ένα πρωτοποριακό πλήρες σύστημα ασφαλούς και αποδοτικής επανεπεξεργασίας εργαλείων σε ιατρεία. Με σχεδίαση βασισμένη σε πολλά έτη εμπειρίας και σε στενή συνεργασία με ειδικούς στον κλάδο, το System4Med αποτελεί μια λύση με δυνατότητα υποδιαίρεσης σε τέσσερα βήματα: καθαρισμός/απολύμανση/αποστείρωση, λύσεις ειδικών εξαρτημάτων και χημικά υλικά καθαρισμού, τεκμηρίωση και κορυφαία ποιότητα σέρβις. Για καθένα από αυτά τα βήματα, η Miele Professional προσφέρει ισχυρές συσκευές, λύσεις τεκμηρίωσης και πρόσθετα εξαρτήματα, καθώς και ολοκληρωμένο σέρβις. Καθώς όλα τα εξαρτήματα αυτού του συστήματος προέρχονται από την ίδια πηγή, ενοποιούνται τέλεια μεταξύ τους. Το αποτέλεσμα είναι μια εξαιρετικά ομαλή και οικονομική επανεπεξεργασία με παράλληλη φροντίδα των εργαλείων. Επίσης βελτιστοποιείται και ο χρόνος διαχείρισης, καθώς η Miele βρίσκεται πάντα πλάι σας ως εξειδικευμένος συνεργάτης σε όλα τα θέματα – από την τεχνολογία συσκευών μέχρι και τη χρηματοδότηση.

Πρακτικές λύσεις

Συσκευές καθαρισμού, απολύμανσης και αποστείρωσης 

Η Miele Professional θέτει πρότυπα στον τομέα της ασφαλούς και αποδοτικής επανεπεξεργασίας εργαλείων μέσω συσκευών σε κλινικές και χειρουργεία για περισσότερο από πέντε δεκαετίες. Τα πλυντήρια απολύμανσης της Miele Professional επιτρέπουν τον ασφαλή και αναπαράξιμο καθαρισμό και απολύμανση όλων εργαλείων που χρησιμοποιούν οι γιατροί και οι χειρουργοί. Λειτουργούν ήπια, προστατεύουν τα υλικά και πληρούν τις υψηλότερες απαιτήσεις για έναν κύκλο εργαλείου χωρίς κανένα αδύναμο σημείο. Επιπλέον, μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε όλους τους τομείς της ιατρικής, ενώ τα πακέτα προγραμμάτων είναι διαθέσιμα για συγκεκριμένες ομάδες-στόχους.

Ο κατάλληλος εξοπλισμός για την εφαρμογή σας

Τέλεια σχεδιασμένα εξαρτήματα

Προκειμένου να διασφαλίσει ότι η επανεπεξεργασία των ιατροτεχνολογικών προϊόντων γίνεται με ασφαλή και αξιόπιστο τρόπο, η Miele Professional προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία εξαρτημάτων όπως άνω και κάτω κάνιστρα, κινητές μονάδας και ένθετα για ένα μεγάλο εύρος εργαλείων. Αυτά τα εξαρτήματα είναι η ιδανική επιλογή για τις συσκευές Miele Professional και επιτρέπουν εξατομικευμένες λύσεις για κάθε απαίτηση – όπως η επανεπεξεργασία εργαλείων αναισθησίας, εργαλείων μικροεπεμβατικής χειρουργικής και εξαρτήματα που είναι κατάλληλα για την οφθαλμολογία και τη γυναικολογία. Τα χημικά υλικά καθαρισμού για τα πλυντήρια σκοραμίδων είναι επίσης διαθέσιμα και ιδανικά για χρήση με τις συσκευές μας.

Απρόσκοπτα αναπαράξιμες λειτουργίες διαδικασιών

Λογισμικό έξυπνης τεκμηρίωσης

Η Miele Professional προσφέρει ευέλικτες λύσεις για την τεκμηρίωση της επανεπεξεργασίας εργαλείων. Η τεκμηρίωση της επανεπεξεργασίας, συμπεριλαμβανομένων όλων των σχετικών παραμέτρων, αποτελεί ένα ξεκάθαρο ποιοτικό πλεονέκτημα – και προσφέρει ένα πλήθος ευκαιριών για τη βελτιστοποίηση τόσο των διαδικασιών όσο και των εξόδων. Για παράδειγμα, η Miele Professional προσφέρει τη λύση σημαντικής εξοικονόμησης χρόνου Plug and Play μέσω της εφαρμογής DataDiary για τη συνεχή διαδικασία τεκμηρίωσης της επανεπεξεργασίας εργαλείων. Με αυτόν τον τρόπο, τα δεδομένα συλλέγονται αυτόματα και οι αναφορές δημιουργούνται μέσω της εφαρμογής σε tablet. Η Miele Professional προσφέρει επίσης και άλλες λύσεις που δεν λειτουργούν μέσω εφαρμογών.

Ένας ισχυρός συνεργάτης

Τυπική Miele – και στην εξυπηρέτηση

Miele Professional είναι το συνώνυμο της ύψιστης ποιότητας – γεγονός που ισχύει και για το άψογο service. Η δυνατότητα κάλυψης service επιτρέπει την ανταπόκριση εντός 24 ωρών. Η Miele προσφέρει επίσης μια σειρά ελέγχων που εκτελούνται σε διαφορές χρονικές περιόδους κατά τη διάρκεια του κύκλου ζωής μιας συσκευής. Ειδικά εκπαιδευμένοι τεχνικοί εκτελούν ελέγχους σύμφωνα με τις νομικές απαιτήσεις και τα πρότυπα, καθώς και τις συστάσεις κάθε χώρας. Και, καθώς τα εξαρτήματα μεταφέρονται μαζί, στο 90% των πρώτων επισκέψεων οι αποκαταστάσεις ολοκληρώνονται κατευθείαν. Δεν είναι τυχαίο ότι η εξυπηρέτηση πελατών της Miele λαμβάνει κορυφαίες βαθμολογίες για τις εξαιρετικές της επιδόσεις εδώ και πολλά χρόνια.

Μάθετε περισσότερα για το "Ένας ισχυρός συνεργάτης"