Ιατρική τεχνολογία

Λύσεις για Ιατρική τεχνολογία

Ιδανικός συνδυασμός

Τα πάντα από μία μόνο πηγή – System4Med 

Με το System4Med, η Miele Professional προσφέρει ένα πρωτοποριακό πλήρες σύστημα ασφαλούς και αποδοτικής επανεπεξεργασίας εργαλείων σε ιατρεία. Με σχεδίαση βασισμένη σε πολλά έτη εμπειρίας και σε στενή συνεργασία με ειδικούς στον κλάδο, το System4Med αποτελεί μια λύση με δυνατότητα υποδιαίρεσης σε τέσσερα βήματα: καθαρισμός/απολύμανση/αποστείρωση, λύσεις ειδικών εξαρτημάτων και χημικά υλικά καθαρισμού, τεκμηρίωση και κορυφαία ποιότητα σέρβις. Για καθένα από αυτά τα βήματα, η Miele Professional προσφέρει ισχυρές συσκευές, λύσεις τεκμηρίωσης και πρόσθετα εξαρτήματα, καθώς και ολοκληρωμένο σέρβις. Καθώς όλα τα εξαρτήματα αυτού του συστήματος προέρχονται από την ίδια πηγή, ενοποιούνται τέλεια μεταξύ τους. Το αποτέλεσμα είναι μια εξαιρετικά ομαλή και οικονομική επανεπεξεργασία με παράλληλη φροντίδα των εργαλείων. Επίσης βελτιστοποιείται και ο χρόνος διαχείρισης, καθώς η Miele βρίσκεται πάντα πλάι σας ως εξειδικευμένος συνεργάτης σε όλα τα θέματα – από την τεχνολογία συσκευών μέχρι και τη χρηματοδότηση.

Πρακτικές λύσεις

Συσκευές καθαρισμού, απολύμανσης και αποστείρωσης 

Η Miele Professional θέτει πρότυπα στον τομέα της ασφαλούς και αποδοτικής επανεπεξεργασίας εργαλείων μέσω συσκευών σε κλινικές και χειρουργεία για περισσότερο από πέντε δεκαετίες. Τα πλυντήρια απολύμανσης της Miele Professional επιτρέπουν τον ασφαλή και αναπαράξιμο καθαρισμό και απολύμανση όλων εργαλείων που χρησιμοποιούν οι γιατροί και οι χειρουργοί. Λειτουργούν ήπια, προστατεύουν τα υλικά και πληρούν τις υψηλότερες απαιτήσεις για έναν κύκλο εργαλείου χωρίς κανένα αδύναμο σημείο. Επιπλέον, μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε όλους τους τομείς της ιατρικής, ενώ τα πακέτα προγραμμάτων είναι διαθέσιμα για συγκεκριμένες ομάδες-στόχους.

Ο κατάλληλος εξοπλισμός για την εφαρμογή σας

Τέλεια σχεδιασμένα εξαρτήματα

Προκειμένου να διασφαλίσει ότι η επανεπεξεργασία των ιατροτεχνολογικών προϊόντων γίνεται με ασφαλή και αξιόπιστο τρόπο, η Miele Professional προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία εξαρτημάτων όπως άνω και κάτω κάνιστρα, κινητές μονάδας και ένθετα για ένα μεγάλο εύρος εργαλείων. Αυτά τα εξαρτήματα είναι η ιδανική επιλογή για τις συσκευές Miele Professional και επιτρέπουν εξατομικευμένες λύσεις για κάθε απαίτηση – όπως η επανεπεξεργασία εργαλείων αναισθησίας, εργαλείων μικροεπεμβατικής χειρουργικής και εξαρτήματα που είναι κατάλληλα για την οφθαλμολογία και τη γυναικολογία. Τα χημικά υλικά καθαρισμού για τα πλυντήρια σκοραμίδων είναι επίσης διαθέσιμα και ιδανικά για χρήση με τις συσκευές μας.

Απρόσκοπτα αναπαράξιμες λειτουργίες διαδικασιών

Λογισμικό έξυπνης τεκμηρίωσης

Η Miele Professional προσφέρει ευέλικτες λύσεις για την τεκμηρίωση της επανεπεξεργασίας εργαλείων. Η τεκμηρίωση της επανεπεξεργασίας, συμπεριλαμβανομένων όλων των σχετικών παραμέτρων, αποτελεί ένα ξεκάθαρο ποιοτικό πλεονέκτημα – και προσφέρει ένα πλήθος ευκαιριών για τη βελτιστοποίηση τόσο των διαδικασιών όσο και των εξόδων. Για παράδειγμα, η Miele Professional προσφέρει τη λύση σημαντικής εξοικονόμησης χρόνου Plug and Play μέσω της εφαρμογής DataDiary για τη συνεχή διαδικασία τεκμηρίωσης της επανεπεξεργασίας εργαλείων. Με αυτόν τον τρόπο, τα δεδομένα συλλέγονται αυτόματα και οι αναφορές δημιουργούνται μέσω της εφαρμογής σε tablet. Η Miele Professional προσφέρει επίσης και άλλες λύσεις που δεν λειτουργούν μέσω εφαρμογών.

Ένας ισχυρός συνεργάτης

Τυπική Miele – και στην εξυπηρέτηση

Miele Professional είναι το συνώνυμο της ύψιστης ποιότητας – γεγονός που ισχύει και για το άψογο service. Η δυνατότητα κάλυψης service επιτρέπει την ανταπόκριση εντός 24 ωρών. Η Miele προσφέρει επίσης μια σειρά ελέγχων που εκτελούνται σε διαφορές χρονικές περιόδους κατά τη διάρκεια του κύκλου ζωής μιας συσκευής. Ειδικά εκπαιδευμένοι τεχνικοί εκτελούν ελέγχους σύμφωνα με τις νομικές απαιτήσεις και τα πρότυπα, καθώς και τις συστάσεις κάθε χώρας. Και, καθώς τα εξαρτήματα μεταφέρονται μαζί, στο 90% των πρώτων επισκέψεων οι αποκαταστάσεις ολοκληρώνονται κατευθείαν. Δεν είναι τυχαίο ότι η εξυπηρέτηση πελατών της Miele λαμβάνει κορυφαίες βαθμολογίες για τις εξαιρετικές της επιδόσεις εδώ και πολλά χρόνια.

Μάθετε περισσότερα για το "Ένας ισχυρός συνεργάτης"