Πως να βρείτε το κατάλληλο σύστημα σιδερώματος

Θέλετε να αγοράσετε ένα νέο σύστημα σιδερώματος αλλά δεν γνωρίζετε από που να αρχίσετε ; Χρησιμοποιήστε τον σύμβουλο αγοράς μας για να ανακαλύψετε το κατάλληλο μοντέλο που ταιριάζεις στις ανάγκες σας, απλά απαντώντας μερικές απλές ερωτήσεις.

 

Απαντώντας μερικές ερωτήσεις σχετικά με τις προτιμήσεις σας, ο σύμβουλος αγοράς θα γνωρίζει ποια συσκευή είναι η καλύτερη επιλογή για τις ανάγκες σας.

• Ποιο σύστημα σιδερώματος ταιριάζει στο νοικοκυριό σας; Τα ρούχα σας απαιτούν ένα συμπαγές σύστημα σιδερώματος με ατμό, ειδική σιδερώστρα και κάλυμμα σανίδας ή περιστροφικό σύστημα σιδερώματος για μια μεγάλη ποικιλία υφασμάτων; Ο οδηγός αγοράς μας θα σας βοηθήσει να ανακαλύψετε ποιος τύπος είναι κατάλληλος για εσάς..

• Πόση πίεση χρειάζεστε; Ορισμένα μοντέλα προσφέρουν πρόσθετη πίεση για επιπλέον διείσδυση, έως και 4 bar, για να χειριστείτε επαγγελματικά τις πτυχές στα ρούχα σας. Ο ατμός διεισδύει ακόμη και σε παχιά, πυκνά υλικά χρησιμοποιώντας εκρήξεις ατμού ή συνεχή παροχή ατμού.

• Ποια χαρακτηριστικά και προδιαγραφές είναι σημαντικά για εσάς; Τα συστήματα σιδερώματος μας διαθέτουν ένα ευρύ φάσμα επιλογών και χαρακτηριστικών, όπως ένα ενεργό σύστημα απορρόφησης που διατηρεί τα ρούχα στη θέση τους, την επιλογή ανανέωσης των ρούχων με ατμό ή επιπλέον δεξαμενή, ώστε να μην χάνετε ποτέ την παραγωγή ατμού.

 

Ανακαλύψτε την πλήρη γκάμα συστημάτων σιδερώματος & επιπλέον προϊόντων μας

Όλα τα συστήματα σιδερώματος