Προϊόντα

Επαγγελματικά πλυντήρια πιάτων

H Miele είναι ο μοναδικός κατασκευαστής επαγγελματικών πλυντηρίων πιάτων με δύο διαφορετικές προσεγγίσεις στο πλύσιμο των πιάτων στην γκάμα των συσκευών της. Τα επαγγελματικά πλυντήρια πιάτων λειτουργούν είτε με την αρχή του φρέσκου νερού ή με σύστημα tank, με τις συσκευές της δεύτερης προσέγγισης να είναι διαθέσιμες ως εμπρόσθιας φόρτωσης ή με ολίσθηση (τύπου καμπάνα).

Τα επαγγελματικά πλυντήρια πιάτων που λειτουργούν με την αρχή του φρέσκου νερού, προσφέρουν εκθαμβωτικά αποτελέσματα σε εφαρμογές όπου η απόλυτη καθαριότητα και υγιεινή είναι το ζητούμενο. Αντικαθιστώντας το νερό σε κάθε στάδιο του προγράμματος, το σύστημα φρέσκου νερού της Miele εγγυάται με συνέπεια κορυφαία καθαριότητα κατά τη διάρκεια ζωής της συσκευής.

Χαρακτηριζόμενες από υψηλή απόδοση καθαρισμού και σύντομους κύκλους προγραμμάτων, αυτές οι συσκευές αντιπροσωπεύουν την πιο αποδοτική λύση σε ένα μεγάλο εύρος επαγγελματικών κουζινών. Αυτά τα πλυντήρια πιάτων είναι ιδανικά για ξενοδοχεία και εστιατόρια, clubs και σχολεία. Όποτε απαιτείται ένα υψηλό επίπεδο υγιεινής σε νοσοκομεία, μονάδες φροντίδας ηλικιωμένων και παιδικούς σταθμούς, αυτές οι συσκευές αποτελούν τα προϊόντα επιλογής για τον καθαρισμό γυαλικών, μαχαιροπίρουνων και πιάτων.

Η μέγιστη υγιεινή είναι ψηλά στη λίστα της ατζέντας για τους επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται σε τομείς που έχουν να κάνουν με νέους, ηλικιωμένους, έγκυες ή ανοσοκατεσταλμένα άτομα.

Η Miele δεν διαθέτει μόνο πλυντήρια πιάτων φρέσκου νερού αλλά και πλυντήρια πιάτων tank στη γκάμα της. Τα πλυντήρια πιάτων tank της Miele εμπνέουν για τα εξαιρετικά αποτελέσματα καθαρισμού αλλά όχι μόνο. Με τους σύντομους κύκλους τους, την οικονομική χρήση πόρων και τον απαλό καθαρισμό τους, αυτά τα νέα προϊόντα προσφέρουν κορυφαία απόδοση για ξενοδοχεία, εστιατόρια και καντίνες.

Τα πλυντήρια πιάτων tank ηγούνται όταν μεγάλος όγκος πιάτων πρέπει να πλυθεί σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Η ακόρεστη όρεξή τους για σκληρή δουλειά θα πάρει σύντομα νέα διάσταση με μια νέα γενιά προϊόντων από τη Miele Professional.

Από τα slimline πλυντήρια ποτηριών και τα συμβατικά πλυντήρια πιάτων 60 cm: Τα νέα πλυντήρια πιάτων tank προσφέρουν επιλογές στο σωστό μέγεθος για μια ευρεία γκάμα εφαρμογών, εξατομικευμένα προγράμματα για όλους τους τύπους φόρτωσης και λεκέδων, καθώς και κάνιστρα που εγγυώνται έναν ενδελεχή καθαρισμό.

Επιπρόσθετα, η Miele διαθέτει μοντέλα που λειτουργούν με ολίσθηση (τύπου καμπάνα). Αυτά αποτελούν την ιδανική λύση για χώρους εστίασης, ξενοδοχεία και μικρότερες εγκαταστάσεις. Το μοντέλο PG 8172 αποτελεί την πρώτη επιλογή όταν το ζητούμενο είναι οι σύντομοι κύκλοι και η χαμηλή κατανάλωση. Άριστη απόδοση καθαρισμού, ταχύτητα και αντοχή αποτελούν τα χαρακτηριστικά ενός πλυντηρίου πιάτων που θα θεωρηθεί ο καλύτερος σύμμαχος ενός επαγγελματία σεφ.

Το δίκτυο service της Miele σε ολόκληρη τη χώρα εγγυάται τους πιο σύντομους χρόνους απόκρισης.

Πλυντήρια πιάτωνΕξαρτήματα πλυντηρίων πιάτων

Επαγγελματική φροντίδα ιματισμού

Είτε πρόκειται για πετσέτες σε spa, παπλώματα ξενοδοχείων, ευαίσθητο outdoor ιματισμό ή μεγάλες ποσότητες άπλυτων γενικά – τα πιο ισχυρά πλυντήρια ρούχων της Miele, για φορτία από 5.5 έως 32 kg, εγγυώνται άψογα αποτελέσματα πλύσης με τα συμβατικά και τα ειδικά προγράμματά τους.

Τα πλυντήρια ρούχων της Miele χαρακτηρίζονται από σύντομους κύκλους προγραμμάτων, ευκολία χρήσης, κορυφαία απόδοση στυψίματος και αποτελεσματική χρήση των πόρων. Αυτά τα χαρακτηριστικά προσδίδουν στα πλυντήρια ρούχων της Miele τη θέση που τους αξίζει σε οποιοδήποτε laundry σε ξενοδοχεία και εστιατόρια έως και σε laundry νοσοκομείων και καθαριστηρίων που απαιτούν μικρότερες συσκευές για την επεξεργασία των παρτίδων. Τα πλυντήρια ρούχων χρησιμοποιούνται ακόμα από εταιρείες καθαρισμού, ξενοδοχεία, σχολεία και βρεφονηπιακούς σταθμούς, εστιατόρια, κέντρα ιππασίας, self-service καθαριστήρια και την πυροσβεστική. Σε εταιρείες καθαρισμού και, για παράδειγμα, σε κάμπινγκ, όλα τα πλυντήρια ρούχων της Miele μπορούν να αγοραστούν ή και να αποκτηθούν με leasing.

Η γενιά πλυντηρίων ρούχων The Benchmark Machines που λανσαρίστηκε το 2017, είναι διαθέσιμη σε δύο σειρές: την Performance και την Performance Plus, και καλύπτει ανάγκες για φορτία από 10 έως 20 kg. Για μικρότερα φορτία, η Miele Professional προσφέρει τους Μικρούς Γίγαντες για φορτία 5.5 kg και τις συσκευές Octoplus για φορτία 8 και 10 kg. Συσκευές καθαρής-ακάθαρτης πλευράς με δύο πόρτες για εντοιχισμό σε τοίχο με διάφραγμα είναι διαθέσιμες για νοσοκομεία και μονάδες φροντίδας ηλικιωμένων.

Οι ελεύθερα προγραμματιζόμενοι χειρισμοί είναι ειδικά σχεδιασμένοι και δοκιμασμένοι για την επεξεργασία παπλωμάτων, κλινοσπεπασμάτων από φυσικές ίνες, πυροσβεστικών στολών, σφουγγαρόπανων και κουβερτών αλόγων, για παράδειγμα.

Τα πλυντήρια ρούχων της Miele συμπληρώνονται από τα αντίστοιχα επαγγελματικά στεγνωτήρια. Το βασικά χαρακτηριστικά τους είναι το πατενταρισμένο σύστημα στεγνώματος PerfectDry, η απλή διασύνδεση χρήστη, οι προγραμματιζόμενες ρυθμίσεις, οι διαφορετικοί τύποι θέρμανσης και οι σύντομοι κύκλοι προγραμμάτων.

Η προϊοντική γκάμα της Miele περιλαμβάνει επίσης και επαγγελματικά σιδερωτήρια.

Ειδικά στους κλάδους της ιατρικής και φροντίδας και των ξενοδοχείων, η Miele ξεπερνάει τις προσδοκίες προσφέροντας δωρεάν μελέτη χώρου, αξιολόγηση εγκαταστάσεων και πρόταση βελτιστοποίησης διαδικασιών, project management, τοποθέτηση, συντήρηση και επισκευές. Ένα άλλο πλεονέκτημα της Miele είναι το ευρύτατο δίκτυο service σε όλη τη χώρα που προσφέρει άμεση απόκριση αν αυτό χρειαστεί.

Πλυντήρια ρούχωνΣτεγνωτήριαΚολώνα πλυντήριο-στεγνωτήριοΣιδέρωμαΣύστημα πληρωμήςΕπαγγελματικά συστήματα σιδερώματος με ατμόΕξαρτήματα & Απορρυπαντικά φροντίδας ιματισμούΕπαγγελματικοί θάλαμοι στεγνώματος

Οδοντιατρική τεχνολογία

Η Miele Professional προσφέρει ένα καινοτόμο και πλήρες σύστημα για την ασφαλή και αποτελεσματική επανεπεξεργασία των εργαλείων στις οδοντιατρικές εφαρμογές. Βασισμένο στην πολυετή εμπειρία μας και τη στενή συνεργασία με ειδικούς, το σύστημά μας έχει φροντίσει και για τα τέσσερα στάδια του κύκλου επανεπεξεργασίας: Πλύσιμο και απολύμανση των εργαλείων σε πλυντήριο θερμικής απολύμανσης, τη χρήση ειδικών χημικών, την τεκμηρίωση όλης της διαδικασίας καθώς και ένα πλήρες portfolio υπηρεσιών (μελέτη, χρηματοδότηση, επισκευές και επικύρωση).
Αυτή η συστηματική προσέγγιση διασφαλίζει τέλεια αποτελέσματα ενώ μειώνει την πίεση στα υλικά διασφαλίζοντας μία οικονομική επανεπεξεργασία με κεντρική αποστείρωση CSSDs. Αυτό είναι ιδιαίτερα προφανές στο πρόγραμμα Vario TD που χρησιμοποιείται για την ασφαλή επανεπεξεργασία ρουτίνας όλων των εργαλείων ανθεκτικών στη θερμότητα σύμφωνα με το DIN EN ISO 15883. Αυτή η προσέγγιση είναι ιδιαίτερα απαλή με τα υλικά και συστήνεται ειδικά για την επανεπεξεργασία των εργαλείων μετάδοσης (εργαλείων χειρός και κόντρα-γωνίας).

Τα πλυντήρια θερμικής απολύμανσης της Miele για τις οδοντιατρικές εφαρμογές αποτελούν σημείο αναφοράς για την αποτελεσματική και ασφαλή επανεπεξεργασία των οδοντιατρικών εργαλείων.

Πλυντήρια απολύμανσηςΕξαρτήματα για οδοντιατρεία

Τεχνολογία εργαστηρίων

Τα πλυντήρια απολύμανσης για εργαστήρια από τη Miele αποτελούν μια επαγγελματική λύση για τα γυάλινα είδη των εργαστηρίων που χρησιμοποιούνται για αναλυτικά πειράματα. Ένα βασικό χαρακτηριστικό αποτελεί η υψηλή απόδοση του πλυντηρίου. Η αρθρωτή σχεδίαση των νέων κανίστρων στα πλυντήρια απολύμανσης για εργαστήρια προσφέρει μέγιστη ευελιξία και πανεύκολη χρήση, καθώς τα κάνιστρα μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε διαφορετικούς σχεδιασμούς καθώς και να αναδιαμορφωθούν. Τα οφέλη είναι η εξοικονόμηση χρόνου, η μεγαλύτερη χωρητικότητα και τα χαμηλότερα κόστη. Η προϊοντική γκάμα της Miele εξυπηρετεί αρκετά διαφοροποιημένες εφαρμογές όπως αυτές στην πετροχημική και φαρμακευτική βιομηχανία.

Για μεγαλύτερη ασφάλεια και για τη διατήρηση της αξίας των γυάλινων ειδών των εργαστηρίων, η Miele προσφέρει ένα μεγάλο εύρος αξεσουάρ, αποτελούμενο από κάνιστρα, διάφορες μονάδες και ένθετα για μια μεγάλη ποικιλία γυάλινων ειδών.

Το δίκτυο service της Miele σε ολόκληρη τη χώρα εγγυάται τους πιο σύντομους χρόνους απόκρισης.

Ειδικά για μεγαλύτερα βιομηχανικά και για πανεπιστημιακά εργαστήρια, η Miele ξεπερνάει τις προσδοκίες προσφέροντας δωρεάν μελέτη χώρου, αξιολόγηση εγκαταστάσεων και πρόταση βελτιστοποίησης διαδικασιών, project management, τοποθέτηση, συντήρηση και επισκευές. Ένα άλλο πλεονέκτημα της Miele είναι το ευρύτατο δίκτυο service σε όλη τη χώρα που προσφέρει άμεση απόκριση αν αυτό χρειαστεί.

Πλυντήρια απολύμανσης για εργαστήριαΠλυντήρια απολύμανσης μεγάλης χωρητικότητας για εργαστήριαΕξαρτήματα για εργαστήρια

Ιατρική τεχνολογία

Τα πλυντήρια απολύμανσης από τη Miele έχουν μια αποδεδειγμένη ικανότητα να ανταποκρίνονται στις δύσκολες συνθήκες που ενέχει η καθημερινή ρουτίνα των νοσοκομείων. Η Miele διαθέτει μια μεγάλη γκάμα πλυντηρίων απολύμανσης για διάφορες ιατρικές ειδικότητες, γυναικολόγους και γενικούς παθολόγους. Αυτά συνδέονται με μονάδες απολύμανσης μεγάλων θαλάμων, αποστειρωτές και πλυντήρια δοχείων και τρόλεϊ για νοσοκομεία, μαζί με τα απαραίτητα αξεσουάρ. Οι συστημικές λύσεις προσφέρουν επιπρόσθετα πλεονεκτήματα σε όρους διατηρησιμότητας. Για παράδειγμα, τα πλυντήρια απολύμανσης μπορούν να συνδεθούν με πλυντήρια τρόλεϊ για εξοικονόμηση ενέργειας σε συνδυασμό με τη διαδικασία CombiEco.

Τα πλυντήρια απολύμανσης από τη Miele εγγυώνται τον ασφαλή και αναπαραγόμενο καθαρισμό και απολύμανση των χειρουργικών εργαλείων. Τα πλυντήρια απολύμανσης καθαρίζουν ενδελεχώς, γρήγορα και απαλά. Απαιτούν επίσης ελάχιστη συντήρηση και είναι πολύ ανθεκτικά, αποτελούν συνεπώς μια καλή επένδυση. Το δίκτυο service της Miele σε ολόκληρη τη χώρα εγγυάται τους πιο σύντομους χρόνους απόκρισης.

Μπορούμε να εξυπηρετήσουμε διάφορες επιστήμες όπως η οφθαλμολογία, η κτηνιατρική και η χειρουργική. Τα ιατρικά όργανα επανεπεξεργάζονται με ασφάλεια, διατηρώντας την αξία τους. Η Miele προσφέρει ένα μεγάλο εύρος αξεσουάρ, αποτελούμενο από κάνιστρα, διάφορες μονάδες και ένθετα για μια μεγάλη ποικιλία εργαλείων.

Ένα ακόμη πολύ σημαντικό στοιχείο του συστήματος αποτελεί η τεκμηρίωση των διαδικασιών καθαρισμού. Η Miele προσφέρει μια ευέλικτη και ολιστική προσέγγιση στην τεκμηρίωση της επανεπεξεργασίας εργαλείων. Το σύστημα περιλαμβάνει την τεκμηρίωση Segosoft Miele Edition και τη νέα προσέγγιση DataDiary το οποίο για πρώτη φορά επιτρέπει την τεκμηρίωση μέσω WiFi. Η Miele προσφέρει εξατομικευμένες μονάδες επικοινωνίας και αξεσουάρ. Η τεκμηρίωση και η εγγραφή της επανεπεξεργασίας, συμπεριλαμβανομένων όλων των σχετικών παραμέτρων, αποτελεί ένα ξεκάθαρο πλεονέκτημα.

Επιπλέον, το software είναι πολύ εύκολο στον χειρισμό του. Υποστηρίζουμε την αγορά πλυντηρίων απολύμανσης μέσω συγκεκριμένου προγράμματος χρηματοδοτικής μίσθωσης.

Η Miele θέτει πάντα νέα δεδομένα στην αποτελεσματική και ασφαλή επανεπεξεργασία σε κλινικές και χειρουργεία για πάνω από 5 δεκαετίες. Συγκεκριμένα σε κεντρικά τμήματα εφοδιασμού αποστείρωσης η Miele ξεπερνάει τις προσδοκίες προσφέροντας δωρεάν μελέτη χώρου, αξιολόγηση εγκαταστάσεων και πρόταση βελτιστοποίησης διαδικασιών, project management, τοποθέτηση, συντήρηση και επισκευές.

Πλυντήρια απολύμανσηςΕξαρτήματα για ιατρείαΤμήμα Κεντρικής Αποστείρωσης (CSSD)Μικροί αποστειρωτές