Αρχή 3-σε-1 για μέγιστη ευελιξία

Περισσότερη γεύση, περισσότερα θρεπτικά συστατικά 
Το μαγείρεμα στον ατμό είναι ένας από τους πιο υγιεινούς τρόπους παρασκευής φαγητού. Αλλά τι είναι αυτό που το κάνει τόσο υγιεινό; Το φαγητό μαγειρεύεται σε σχετικά χαμηλή θερμοκρασία – σε αντίθεση με τις συμβατικές μεθόδους όπου οι θερμοκρασίες είναι συχνά πολύ υψηλές, διασφαλίζοντας ότι διατηρούνται οι πολύτιμες βιταμίνες και τα μέταλλα. Ταυτόχρονα, το φαγητό που είναι μαγειρεμένο στον ατμό δεν έρχεται σε άμεση επαφή με το νερό και έτσι διατηρεί την έντονη γεύση του. Τα πλεονεκτήματα του μαγειρέματος στον ατμό είναι επιστημονικά αποδεδειγμένα. Η περιεκτικότητα σε βιταμίνη C είναι ιδιαίτερα πιο υψηλή στο φαγητό που είναι μαγειρεμένο στον ατμό. Για παράδειγμα, όταν οι πιπεριές μαγειρεύονται σε φούρνο ατμού, περιέχουν τόσες βιταμίνες όσες έχουν όταν είναι ωμές – καλά νέα για την υγεία και τους γευστικούς κάλυκές σας.
Για τέλειο αποτέλεσμα στο μαγείρεμα 
Τέλεια αποτελέσματα κάθε φορά: ανεξάρτητα με το είδος του φαγητού που μαγειρεύετε, οι λειτουργίες ενός ολοκληρωμένου φούρνου όπως η συμβατική θερμότητα, η πάνω ή κάτω αντίσταση, πλήρες ή οικονομικό γκριλ, γκριλ με θερμό αέρα ή εντατικό ψήσιμο εξασφαλίζουν ότι κάθε πιάτο μαγειρεύται άψογα. Για μεγαλύτερη άνεση, το θερμόμετρο ψητού παρακολουθεί συνεχώς τη θερμοκρασία στο κέντρο, υπολογίζει αυτόματα τη διάρκεια του μαγειρέματος και σταματά τη διαδικασία μαγειρέματος ακριβώς τη σωστή στιγμή, όταν επιτευχθεί η ρυθμισμένη θερμοκρασία στο κέντρο.
Έξυπνος συνδυασμός 
Το κλίμα στον θάλαμο φούρνου μπορεί να ρυθμιστεί προσεκτικά κατά τη διάρκεια της διαδικασίας μαγειρέματος για ακόμα καλύτερο ψήσιμο φαγητών και γλυκών – το ψωμί γίνεται τόσο μαλακό με μια όμορφη κρούστα σαν να το έχετε αγοράσει από τον φούρνο. Και τα ψητά σας επίσης θα είναι επιπέδου εστιατορίου. Αυτό συμβαίνει επειδή κάθε είδος φαγητού χρειάζεται να μαγειρεύεται με συγκεκριμένη ποσότητα υγρασίας και σε ορισμένες θερμοκρασίες σε διαφορετικά σημεία της διαδικασίας μαγειρέματος. Όσον αφορά το ψωμί το ψήσιμο γίνεται γρήγορα: ο ατμός διαχέεται κατά τα πρώτα λεπτά – κάνοντας το ψωμί να φουσκώσει καλύτερα. Αντίθετα, το κρέας μαγειρεύεται σε υψηλή θερμοκρασία στην αρχή, στη συνέχεια με περισσότερη υγρασία και το μαγείρεμα συνεχίζεται σε μια πιο χαμηλή θερμοκρασία. Αυτή η μέθοδος έχει ιδιαίτερα ομοιόμορφα αποτελέσματα μαγειρέματος και ασυναγώνιστες γεύσεις.
Αριθμοί ως παραδείγματα που δείχνουν τα οφέλη του προϊόντος