Επιλογή προϊόντος πλυντήρια ρούχων

Υποστήριξη στην επιλογή προϊόντος
 Εφαρμογή
 

Πλυντοστυπτήρια για ξενοδοχεία και εστιατόρια

Αυτά τα πλυντήρια πληρούν τις απαιτήσεις ξενοδοχείων και εστιατορίων.
Ανάλογα με τον τύπο χειρισμού, τα πλυντήρια ρούχων προσφέρουν ειδικά προγράμματα για άριστο καθαρισμό και φροντίδα πανιών κουζίνας, σεντονιών και τραπεζομάντιλων, καθώς και κουρτινών.
 

Πλυντήρια ρούχων για μονάδες φροντίδας ηλικιωμένων

Αυτά τα πλυντήρια ρούχων πληρούν τις απαιτήσεις των μονάδων φροντίδας ηλικιωμένων και των γηροκομείων.
Ανάλογα με τον τύπο χειρισμού, τα πλυντήρια προσφέρουν ειδικά σχεδιασμένα προγράμματα απολύμανσης για πιθανώς μολυσμένα ή λερωμένα ρούχα, σε συμμόρφωση με τις κατευθυντήριες οδηγίες του Ινστιτούτου Robert Koch.
 

Πλυντοστυπτήρια για διαχείριση εγκαταστάσεων

Αυτά τα πλυντοστυπτήρια πληρούν τις απαιτήσεις της διαχείρισης εγκαταστάσεων. Αυτά τα μηχανήματα ρυθμίζονται εργοστασιακά για να επεξεργάζονται σφουγγαρίστρες και πανιά καθαρισμού με διάλυμα καθαρισμού ή απολύμανσης. Επίσης, διαθέτουν προγράμματα πλύσης ρούχων οικιακού τύπου για τέλειο καθαρισμό στολών εργασίας.
 

Πλυντοστυπτήρια για καθαριστήρια με πλυντήρια

Αυτά τα πλυντοστυπτήρια είναι κατάλληλα για χρήση σε καθαριστήρια με πλυντήρια, π.χ. χάρη στην ισχυρή τεχνολογία επαγγελματικής χρήσης για σύντομα προγράμματα, την ευκολία χρήσης τους, καθώς και την προαιρετική σύνδεσή τους με συστήματα πληρωμών.
 

Για πολυκατοικίες και συγκροτήματα κατοικιών

Αυτά τα πλυντοστυπτήρια είναι κατάλληλα για χρήση σε πολυκατοικίες και συγκροτήματα κατοικιών, π.χ. χάρη στην ισχυρή τεχνολογία εμπορικής χρήσης τους για πολύ σύντομα προγράμματα. Αυτα τα μηχανήματα διαθέτουν προγράμματα οικιακού τύπου, είναι εύκολα στη χρήση, ενώ μπορούν να λειτουργήσουν με συστήματα πληρωμών.
 

Πλυντοστυπτήρια για στεγνοκαθαριστήρια

Αυτά τα πλυντήρια ρούχων πληρούν τις απαιτήσεις των στεγνοκαθαριστηρίων.
Ανάλογα με τον τύπο χειρισμού, τα πλυντήρια προσφέρουν ειδικά προγράμματα για πλύση παπλωμάτων, καθώς και το σύστημα WetCare για πλύση ιδιαίτερα ευαίσθητων υφασμάτων (πουκάμισων, κουστουμιών κ.λπ.).
 

Πλυντοστυπτήρια για εμπορικά πλυντήρια

Αυτά τα πλυντήρια ρούχων είναι κατάλληλα για χρήση σε επαγγελματικά καθαριστήρια.
Ανάλογα με τον τύπο χειρισμού, τα πλυντήρια διαθέτουν διάφορα προγράμματα για όλους τους τύπους υφασμάτων που μπορεί να χρειαστεί να διαχειριστεί ένα επαγγελματικό καθαριστήριο.
 

Πλυντήρια ρούχων για μικρές επιχειρήσεις

Αυτά τα πλυντήρια ρούχων πληρούν τις απαιτήσεις των μικρών επιχειρήσεων.
Ανάλογα με τον τύπο χειρισμού, τα πλυντήρια διαθέτουν ειδικά προγράμματα για καθαρισμό και φροντίδα πολλών τύπων υφασμάτων, καθώς και για την αφαίρεση επίμονων λεκέδων, όπως αλεύρι, γράσο ή λάδι.
 

Για πυροσβεστικές και διασωστικές υπηρεσίες

Αυτά τα πλυντοστυπτήρια είναι κατάλληλα για χρήση από πυροσβεστικές και διασωστικές υπηρεσίες με τα ειδικά τους προγράμματα για άριστο καθαρισμό αναπνευστικών μασκών, προστατευτικών ενδυμασιών και στολών προστασίας από χημικά. Αν χρειάζεται, διατίθενται επίσης ειδικά προγράμματα για θερμική και χημική-θερμική απολύμανση.
 

Πλυντοστυπτήρια για φάρμες και κέντρα ιππασίας

Αυτά τα πλυντήρια είναι ιδιαίτερα κατάλληλα για χρήση σε ιπποφορβεία και κέντρα ιππασίας, ιδίως χάρη στα ειδικά τους προγράμματα για τέλειο καθαρισμό-απολύμανση κουβερτών αλόγων, κουβερτών σέλας και μάλλινων κουβερτών.
 

Πλυντήρια για πανεπιστ., σχολεία & παιδ. σταθμούς

Αυτά τα πλυντήρια ρούχων είναι κατάλληλα για χρήση σε πανεπιστήμια, σχολεία και παιδικούς σταθμούς και προσφέρουν μια σειρά γρήγορων προγραμμάτων οικιακού τύπου για ευρύ φάσμα απαιτήσεων.
Ανάλογα με τον τύπο χειρισμού, τα πλυντήρια προσφέρουν επίσης ειδικά προγράμματα για υγιεινή φροντίδα των ρούχων.
 

Πλυντοστυπτήρια για νοσοκομεία

Αυτά τα πλυντήρια πληρούν τις απαιτήσεις των νοσοκομείων.
Ανάλογα με τον τύπο χειρισμού, τα πλυντήρια ρούχων διαθέτουν προγράμματα θερμικής και χημικής-θερμικής απολύμανσης, σύμφωνα με τον κατάλογο του Ινστιτούτου Robert Koch στο Βερολίνο, για ασφαλή και αξιόπιστη υγιεινή.
 

Πλυντοστυπτήρια για ταχυφαγεία

Αυτά τα πλυντοστυπτήρια είναι κατάλληλα για χρήση σε ταχυφαγεία, χάρη στην ευκολία χρήσης, τους σύντομους κύκλους πλύσης και τα προγράμματα για τον συγκεκριμένο κλάδο.
 

Πλυντοστυπτήρια για κατασκηνώσεις

Αυτά τα πλυντοστυπτήρια πληρούν τις απαιτήσεις των κατασκηνώσεων. Μεταξύ άλλων, είναι κατάλληλα για χρήση με συστήματα πληρωμών, είναι εύκολα στη χρήση και διαθέτουν πολλά προγράμματα οικιακού τύπου.
 

Πλυντήρια για αθλητικά σωματεία

Αυτά τα πλυντήρια ρούχων πληρούν τις απαιτήσεις των αθλητικών σωματείων.
Ανάλογα με τον τύπο χειρισμού, τα πλυντήρια προσφέρουν επίσης ειδικά προγράμματα για καθαρισμό υποδημάτων και προστατευτικών.
 

Για κέντρα ομορφιάς, σπα και γυμναστήρια

Αυτά τα πλυντήρια είναι κατάλληλα για χρήση σε κέντρα ομορφιάς, σπα και γυμναστήρια, για παράδειγμα σε πισίνες και σάουνες.
Ανάλογα με τον τύπο χειρισμού, τα πλυντήρια προσφέρουν επίσης ειδικά προγράμματα για το πλύσιμο πετσετών.
 

Πλυντήρια ρούχων για οικιακή χρήση

Αυτά τα πλυντήρια ρούχων πληρούν τις απαιτήσεις και του πιο απαιτητικού νοικοκυριού. Συνδυάζουν επαγγελματική τεχνολογία και προγράμματα για οικιακή χρήση με σύντομους κύκλους.
 

Για ιατρεία και οδοντιατρεία.

Αυτά τα πλυντήρια ρούχων είναι κατάλληλα για χρήση σε ιατρεία και οδοντιατρεία. Διαθέτουν ειδικά προγράμματα πλύσης για αξιόπιστο υγιεινό καθαρισμό εργαστηριακών ρομπών, πετσετών, επιθεμάτων κτλ.
 

Πλυντήρια για τον κλάδο των πετροχημικών

Αυτά τα πλυντήρια είναι ιδιαίτερα κατάλληλα για τις απαιτήσεις του κλάδου των πετροχημικών. Για παράδειγμα, έχουν ειδικά προγράμματα για φορτία με μεγάλο βαθμό ρύπων. 
 

Πλυντήρια για τον κλάδο των τροφίμων

Αυτά τα πλυντήρια είναι ιδιαίτερα κατάλληλα για τις απαιτήσεις του κλάδου επεξεργασίας τροφίμων, για καθαρισμό-απολύμανση υφασμάτων που χρησιμοποιούνται στον κλάδο – από τραπεζομάντιλα έως γάντια φούρνου και φόρμες εργασίας. Τα προγράμματα απολύμανσης διασφαλίζουν το απαιτούμενο επίπεδο υγιεινής.
 

Πλυντήρια για συγκροτήματα ψυχαγωγίας και διακοπών

Αυτά τα πλυντήρια είναι ιδιαίτερα κατάλληλα για τις απαιτήσεις θεματικών πάρκων και συγκροτημάτων διακοπών, π.χ. λόγω της στιβαρής τεχνολογίας επαγγελματικού επιπέδου με πολύ σύντομα προγράμματα, απλή λειτουργία και την προαιρετική σύνδεση σε συστήματα πληρωμής.
 

Πλυντήρια για κρατική/κοινοτική περίθαλψη

Αυτά τα πλυντήρια είναι ιδιαίτερα κατάλληλα για τις απαιτήσεις των εγκαταστάσεων κρατικής και κοινοτικής περίθαλψης. Συνδυάζουν επαγγελματική τεχνολογία και προγράμματα για οικιακή χρήση με σύντομους χρόνους κύκλων.
Είναι επίσης πολύ εύχρηστα και μπορούν να συνδεθούν σε συστήματα πληρωμής, εάν χρειάζεται. 
 Σχεδιασμός
 

Κολώνα πλυντήριο-στεγνωτήριο

Υψηλή απόδοση στον μικρότερο χώρο: Η κολώνα πλυντήριο-στεγνωτήριο χρειάζεται λιγότερο χώρο από 0,5 m².
 

Πλυντοστυπτήρια με καθαρή και ακάθαρτη πλευρά

Αυτά τα ισχυρά μηχανήματα με διάφραγμα διευκολύνουν τον αυστηρό φυσικό διαχωρισμό της καθαρής και της ακάθαρτης πλευράς. Έτσι παρέχουν τις τέλειες συνθήκες για τα αυστηρότερα πρότυπα υγιεινής στον καθαρισμό-την απολύμανση μολυσματικού ή δυνητικά μολυσμένου ιματισμού σε μονάδες φροντίδας ηλικιωμένων, καθώς και σε νοσοκομεία και επαγγελματικά πλυντήρια που αναλαμβάνουν πιθανώς επιμολυσμένο ιματισμό.
 Εύρος 
 Τύπος θέρμανσης
 

Μέθοδος θέρμανσης με άμεσο ατμό

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ατμος με πίεση έως 4 bar για απευθείας θέρμανση. Το νερό πλύσης θερμαίνεται από τον ατμό που διοχετεύεται απευθείας στο δοχείο σαπουνιού.
 

Μέθοδος θέρμανσης με έμμεσο ατμό

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ατμος με πίεση έως 10 bar για έμμεση θέρμανση. Ο ατμός διοχετεύεται στα θερμαντικά στοιχεία, τα οποία με τη σειρά τους θερμαίνουν τα σαπούνια.
 

Διπλή θέρμανση

Η διπλή θέρμανση διευκολύνει την ευέλικτη εναλλαγή μεταξύ της θέρμανσης με ατμό (άμεσο) και με ηλεκτρικό, ανάλογα με τις ανάγκες και τη διαθεσιμότητα.
 

Εξωτερικές πηγές ενέργειας

Το μηχάνημα τροφοδοτείται με καυτό νερό από μια εξωτερική πηγή. Αυτό σημαίνει ότι τα κόστη ενέργειας περιορίζονται στο ελάχιστο.
 Χωρητικότητα φορτίου/όγκος κάδου
 Χρώμα πρόσοψης
 Άνεση και χαρακτηριστικά
 

Κυψελωτός κάδος

Η ανάγλυφη επιφάνεια του κυψελωτού κάδου Miele αφήνει τα ρούχα να γλιστρούν απαλά επάνω σε ένα λεπτό φιλμ νερού.
 

Πατενταρισμένος κυψελωτός κάδος 2.0

Τέλειος καθαρισμός και φροντίδα ρούχων χάρη στον πατενταρισμένο κυψελωτό κάδο με πτερύγια για βέλτιστη διάβρεξη.
 

Κυψελωτός κάδος με διάτρητο πίσω μέρος

Ταχύτερη διάβρεξη για άριστα αποτελέσματα πλύσης ακόμα πιο γρήγορα.
 

Αυτόματη, ακριβής αναγνώριση φορτίου

Η κατανάλωση νερού και ενέργειας προσαρμόζονται αυτόματα, ανάλογα με το μέγεθος του φορτίου.
 

Αυτόματος έλεγχος φορτίου Plus

Μεγάλη δυνατότητα εξοικονόμησης πόρων και χρόνου, καθώς οι παράμετροι προσαρμόζονται στο μέγεθος του φορτίου.
 

Προγραμματιζόμενες ρυθμίσεις

Όποτε χρειάζεται: Τα προγραμματιζόμενα χειριστήρια επιτρέπουν τέλεια προσαρμογή στις ατομικές απαιτήσεις.
 

Χειρισμός Profitronic M

Πολλά προκαθορισμένα προγράμματα είναι ήδη διαθέσιμα ως βασικά στον χειρισμό του Profitronic M. Ένα ιδιαίτερο όφελος αυτών των χειρισμών είναι ότι όλες οι παράμετροι προγραμμάτων μπορούν να μεταβληθούν μεμονωμένα. Έτσι μπορούν να συνυπολογιστούν όλες οι απαιτήσεις πλύσης. Επιπλέον, ο χρήστης πληροφορείται για το επιλεγμένο πρόγραμμα και τις λεπτομέρειές του, όπως θερμοκρασία και διάρκεια του προγράμματος, μέσω της οθόνης.
 

Αποδοτική δοσομέτρηση υγρών

Με σκοπό την επίτευξη εύκολης και οικονομικής δοσομέτρησης απορρυπαντικού, υπάρχουν επιλογές σύνδεσης για έως 12 υγρά, ανάλογα με τον τύπο του μηχανήματος.
 

Σύνδεση συστήματος κερματοδέκτη

Η άριστη χρήση σε χώρους αυτοεξυπηρέτησης είναι δυνατή χάρη στη σύνδεση με συστήματα κερματοδέκτη.
 

Οδηγίες χρήσης σε διάφορες γλώσσες

Αποφεύγονται σφάλματα χειρισμού: Όλες οι οδηγίες και οι διαδικασίες μπορούν να εμφανίζονται σε διάφορες γλώσσες.
 

Αυτόματο σύστημα ζύγισης

Σε περίπτωση μειωμένου φορτίου, οι ποσότητες νερού, ρεύματος και απορρυπαντικού προσαρμόζονται αντίστοιχα.
 

Ένδειξη αντίστροφης μέτρησης

Αφού αρχίσει το πρόγραμμα, η οθόνη δείχνει τον υπολειπόμενο χρόνο του κύκλου.
 

Φωτισμός κάδου

Κανένα ρούχο δεν παραβλέπεται κατά το άδειασμα, χάρη στον τέλεια φωτιζόμενο κυψελωτό κάδο.
 

Προ-σιδέρωμα

Λειτουργία αφαίρεσης τσαλακώματος για λιγότερο σιδέρωμα
 Διασύνδεση
 

Σειριακή διασύνδεση RS 232

Η σειριακή διασύνδεση επιτρέπει την επικοινωνία για ανταλλαγή δεδομένων με τεχνικές τερματικές συσκευές.
 

Δικτύωση μελλοντικής τεχνολογίας με WiFi

Σύνδεση δικτύου υψηλών επιδόσεων για πλήρη ενημέρωση.
 

Διασύνδεση WLAN

Η διασύνδεση WLAN επιτρέπει την ασύρματη επικοινωνία στο τοπικό δίκτυο.
 Αποχέτευση νερού
 

Αξιόπιστη αποχέτευση νερού

Η επαγγελματική αντλία εκκένωσης διασφαλίζει απροβλημάτιστη αποχέτευση, ακόμα και με μεγάλα υπολείμματα βρομιάς.
 

Αντλία αποχέτευσης

Η ενσωματωμένη αντλία αποχέτευσης με ύψος λειτουργίας έως 1 μέτρο διασφαλίζει την εύκολη απομάκρυνση της σαπουνάδας.
 Παροχή νερού
 

Αποδοτική παροχή ζεστού νερού

Η σύνδεση με παροχή ζεστού νερού επιτρέπει την απόλυτη εξοικονόμηση χρόνου και ενέργειας, με ελάχιστη προσπάθεια.
Επαναφορά όλων των φίλτρων
Χρήσιμοι σύνδεσμοι
0Αποτελέσματα:   για  
Ταξινόμηση κατά:
PW 5105 Vario [EL AV]Πλυντήριο ρούχων, ηλεκτρικά θερμαινόμενο

με αναρτώμενο κάδο, συντομότερο κύκλο πλύσης 53 λεπτό και βαλβίδα αποστράγγισης.

PW 5105 Vario [EL LP]Πλυντήριο ρούχων, ηλεκτρικά θερμαινόμενο

με αναρτώμενο κάδο, συντομότερο κύκλο πλύσης 53 λεπτό και αντλία αποστράγγισης.

PWM 507 [EL DP]Επαγ. πλυντ. ρούχων, Μικροί Γίγαντες, ηλ. θερμ., με αντλία αποχέτευσης

και ειδικά προγράμματα συγκεκριμένων απαιτήσεων. Χωρητικότητα 7,0 κιλό σε 49 λεπτό.

PWM 507 [EL DP]Επαγ. πλυντ. ρούχων, Μικροί Γίγαντες, ηλ. θερμ., με αντλία αποχέτευσης

και ειδικά προγράμματα συγκεκριμένων απαιτήσεων. Χωρητικότητα 7,0 κιλό σε 49 λεπτό.

PWM 506 Mop Star 60 [EL DV]Επαγ. πλυντ. ρούχων, Μικροί Γίγαντες, ηλ. θερμ., με βαλβίδα αποχέτευσης

σχεδιασμένο για ανάγκες διαχείρισης εγκαταστάσεων. Χωρητικότητα φορτίου 6,0 κιλό.

PWM 907 [EL DP]Επαγ. πλυντ. ρούχων, Μικροί Γίγαντες, ηλ. θερμ., με αντλία αποχέτευσης

και ειδικά προγράμματα συγκεκριμένων απαιτήσεων. Χωρητικότητα 7,0 κιλό σε 49 λεπτό.

PWM 907 [EL DV]Επαγ. πλυντ. ρούχων, Μικροί Γίγαντες, ηλ. θερμ., με βαλβίδα αποχέτευσης

και ειδικά προγράμματα συγκεκριμένων απαιτήσεων. Χωρητικότητα 7,0 κιλό σε 49 λεπτό.

PWM 908 [EL DP]Επαγ. πλυντ. ρούχων, Μικροί Γίγαντες, ηλ. θερμ., με αντλία αποχέτευσης

και ειδικά προγράμματα συγκεκριμένων απαιτήσεων. Χωρητικότητα 8,0 κιλό σε 49 λεπτό.

PWM 908 [EL DP]Επαγ. πλυντ. ρούχων, Μικροί Γίγαντες, ηλ. θερμ., με αντλία αποχέτευσης

και ειδικά προγράμματα συγκεκριμένων απαιτήσεων. Χωρητικότητα 8,0 κιλό σε 49 λεπτό.

PWM 507 Special [EL DP]Επαγ. πλυντ. ρούχων, Μικροί Γίγαντες, ηλ. θερμ., με αντλία αποχέτευσης

για ειδικές εφαρμογές με εξατομικευμένα προγράμματα. Χωρητικότητα φορτίου 7,0 κιλό.

PW 6080 Vario XL [EL LP 3N AC 400V 50Hz]Πλυντήριο ρούχων, ηλεκτρικά θερμαινόμενο

με αναρτώμενο κάδο, συντομότερο κύκλο πλύσης 53 λεπτό και αντλία αποστράγγισης.

PW 6080 Vario XL [EL AV 3N AC 400V 50Hz]Πλυντήριο ρούχων, ηλεκτρικά θερμαινόμενο

με αναρτώμενο κάδο, συντομότερο κύκλο πλύσης 53 λεπτό και βαλβίδα αποστράγγισης.

PW 6080 Vario XL [EL LP 3N AC 400V 50Hz]Πλυντήριο ρούχων, ηλεκτρικά θερμαινόμενο

με αναρτώμενο κάδο, συντομότερο κύκλο πλύσης 53 λεπτό και αντλία αποστράγγισης.

PW 5082 XL [EL LP 3N AC 400V 50Hz]Πλυντήριο ρούχων, ηλεκτρικά θερμαινόμενο

με αναρτώμενο κάδο, συντομότερο κύκλο πλύσης 54 λεπτό και αντλία αποστράγγισης.

PW 5082 XL [EL AV 3N AC 400V 50Hz]Πλυντήριο ρούχων, ηλεκτρικά θερμαινόμενο

με αναρτώμενο κάδο, συντομότερο κύκλο πλύσης 54 λεπτό και βαλβίδα αποστράγγισης.

PWM 912 [EL DV DD]Επαγγελματικό πλυντήριο ρούχων, ηλεκτρικά θερμαινόμενο 

με συρτάρι απορρυπαντικού, M Touch Pro Plus – ελεύθερα προγραμματιζόμενο. 

PWM 514 Self-Service [EH DV]Επαγγελματικό πλυντήριο ρούχων, εξωτερικά θερμαινόμενο 

με M Touch Pro, σχεδιασμένο ειδικά για απαιτήσεις self-service. 

PWM 514 [RH DV DD)Επαγγελμ. πλυντήριο ρούχων, ηλεκτρ. θερμαινόμενο με μειωμ. θερμαντική ισχύ 

και με συρτάρι απορρυπαντικού, M Touch Pro.

PWM 520 [RH DV DD]Επαγγελμ. πλυντήριο ρούχων, ηλεκτρ. θερμαινόμενο με μειωμ. θερμαντική ισχύ 

και με συρτάρι απορρυπαντικού, M Touch Pro.

PWM 912 [SI DV DD]Επαγγελματικό πλυντήριο ρούχων, θερμαινόμενο με ατμό (έμμεσος) 

με συρτάρι απορρυπαντικού, M Touch Pro Plus – ελεύθερα προγραμματιζόμενο. 

PWM 912 [RH DV DD]Επαγγελμ. πλυντήριο ρούχων, ηλεκτρ. θερμαινόμενο με μειωμ. θερμαντική ισχύ 

και με συρτάρι απορρυπαντικού, M Touch Pro Plus – ελεύθερα προγραμματιζόμενο.

PWM 916 [RH DV DD]Επαγγελμ. πλυντήριο ρούχων, ηλεκτρ. θερμαινόμενο με μειωμ. θερμαντική ισχύ 

και με συρτάρι απορρυπαντικού, M Touch Pro Plus – ελεύθερα προγραμματιζόμενο.

PWM 916 [SD DV DD]Επαγγελματικό πλυντήριο ρούχων, θερμαινόμενο με ατμό (άμεσος) 

με συρτάρι απορρυπαντικού, M Touch Pro Plus – ελεύθερα προγραμματιζόμενο. 

PWM 920 [EL DV DD WP]Επαγγελματικό πλυντήριο ρούχων, ηλεκτρικά θερμαινόμενο 

με συρτάρι απορρυπαντικού, βάση ζύγισης, M Touch Pro Plus – ελεύθερα προγρ/νο. 

PWM 514 [EL DV DD]Επαγγελματικό πλυντήριο ρούχων, ηλεκτρικά θερμαινόμενο 

με συρτάρι απορρυπαντικού, M Touch Pro. 

PWM 520 [EL DV DD]Επαγγελματικό πλυντήριο ρούχων, ηλεκτρικά θερμαινόμενο 

με συρτάρι απορρυπαντικού, M Touch Pro. 

PWM 912 [SD DV DD]Επαγγελματικό πλυντήριο ρούχων, θερμαινόμενο με ατμό (άμεσος) 

με συρτάρι απορρυπαντικού, M Touch Pro Plus – ελεύθερα προγραμματιζόμενο. 

PWM 916 [EL DV DD]Επαγγελματικό πλυντήριο ρούχων, ηλεκτρικά θερμαινόμενο 

με συρτάρι απορρυπαντικού, M Touch Pro Plus – ελεύθερα προγραμματιζόμενο. 

PWM 920 [EL DV DD]Επαγγελματικό πλυντήριο ρούχων, ηλεκτρικά θερμαινόμενο 

με συρτάρι απορρυπαντικού, M Touch Pro Plus – ελεύθερα προγραμματιζόμενο. 

PWM 920 [RH DV DD]Επαγγελμ. πλυντήριο ρούχων, ηλεκτρ. θερμαινόμενο με μειωμ. θερμαντική ισχύ 

και με συρτάρι απορρυπαντικού, M Touch Pro Plus – ελεύθερα προγραμματιζόμενο.

PWM 916 [SI DV DD]Επαγγελματικό πλυντήριο ρούχων, θερμαινόμενο με ατμό (έμμεσος) 

με συρτάρι απορρυπαντικού, M Touch Pro Plus – ελεύθερα προγραμματιζόμενο. 

PWM 514 Mop Star [EL DV DD]Επαγγελματικό πλυντήριο ρούχων, ηλεκτρικά θερμαινόμενο 

με συρτάρι απορρυπαντικού, M Touch Pro, για διαχείριση εγκαταστάσεων. 

PWM 514 Self-Service [EL DV]Επαγγελματικό πλυντήριο ρούχων, ηλεκτρικά θερμαινόμενο 

με M Touch Pro, σχεδιασμένο ειδικά για απαιτήσεις self-service. 

PWM 520 Mop Star [EL DV DD]Επαγγελματικό πλυντήριο ρούχων, ηλεκτρικά θερμαινόμενο 

με συρτάρι απορρυπαντικού, M Touch Pro, για διαχείριση εγκαταστάσεων. 

PWM 520 Self-Service [EL DV]Επαγγελματικό πλυντήριο ρούχων, ηλεκτρικά θερμαινόμενο 

με M Touch Pro, σχεδιασμένο ειδικά για απαιτήσεις self-service. 

PWM 520 Self-Service [EH DV]Επαγγελματικό πλυντήριο ρούχων, εξωτερικά θερμαινόμενο 

με M Touch Pro, σχεδιασμένο ειδικά για απαιτήσεις self-service. 

PWM 920 [SI DV DD]Επαγγελματικό πλυντήριο ρούχων, θερμαινόμενο με ατμό (έμμεσος) 

με συρτάρι απορρυπαντικού, M Touch Pro Plus – ελεύθερα προγραμματιζόμενο. 

PWM 920 [SD DV DD]Επαγγελματικό πλυντήριο ρούχων, θερμαινόμενο με ατμό (άμεσος) 

με συρτάρι απορρυπαντικού, M Touch Pro Plus – ελεύθερα προγραμματιζόμενο. 

PWM 300 SmartBiz [EL DP]Πλυντήριο ρούχων, ηλεκτρικά θερμαινόμενο

επαγγελματική ποιότητα με χρόνο κύκλου 79 λεπτών, εύκολη εγκατάσταση.

PW 6241 [EL]Πλυντήριο ρούχων, ηλεκτρικά θερμαινόμενο

Με ανεξάρτητο προγραμματιζόμενο χειρισμό για μέγιστη ευελιξία.

PW 6241 [D ind.]Πλυντήριο ρούχων, θερμαινόμενο με ατμό (έμμεσο)

Με ανεξάρτητο προγραμματιζόμενο χειρισμό για μέγιστη ευελιξία.

PW 6321 [EL]Πλυντήριο ρούχων, ηλεκτρικά θερμαινόμενο

Με ανεξάρτητο προγραμματιζόμενο χειρισμό για μέγιστη ευελιξία.

PWM 916 [EL DV DD WP]Επαγγελματικό πλυντήριο ρούχων, ηλεκτρικά θερμαινόμενο 

με συρτάρι απορρυπαντικού, βάση ζύγισης, M Touch Pro Plus – ελεύθερα προγρ/νο. 

PWM 920 [EL DV DD ST]Επαγγελματικό πλυντήριο ρούχων, ηλεκτρικά θερμαινόμενο 

με συρτάρι απορρυπαντικού, παγίδα σαπουνιού, M Touch Pro Plus – ελεύθερα προγρ. 

PWM 912 [EL DV DD WP]Επαγγελματικό πλυντήριο ρούχων, ηλεκτρικά θερμαινόμενο 

με συρτάρι απορρυπαντικού, βάση ζύγισης, M Touch Pro Plus – ελεύθερα προγρ/νο. 

PWM 520 Mop Star [EL DV DD HS]Επαγγελματικό πλυντήριο ρούχων, ηλεκτρικά θερμαινόμενο 

με συρτάρι απορρυπαντικού, M Touch Pro, ακαθαρσίες σε διαχείριση εγκαταστάσεων. 

PW 6321 [EL MF]Πλυντήριο ρούχων, ηλεκτρικά θερμαινόμενο

Με δοσομετρική αντλία υγρών και ανεξάρτητο προγραμματιζόμενο χειρισμό.

PW 6241 [EL MF]Πλυντήριο ρούχων, ηλεκτρικά θερμαινόμενο

Με δοσομετρική αντλία υγρών και ανεξάρτητο προγραμματιζόμενο χειρισμό.

PW 6163 [EL WEK 3N AC 380-415V 50-60Hz 25A 18kW]Πλυντήριο ρούχων υγιεινού καθαρισμού, ηλεκτρικά θερμαινόμενο

Μηχάνημα με καθαρή/ακάθαρτη πλευρά για γηροκομεία και νοσοκομεία.

PW 6163 [EL WEK MF]Πλυντήριο ρούχων υγιεινού καθαρισμού, ηλεκτρικά θερμαινόμενο

Μηχάνημα με καθαρή/ακάθαρτη πλευρά για γηροκομεία και νοσοκομεία.

PW 6163 [EL MF]Πλυντήριο ρούχων υγιεινού καθαρισμού, ηλεκτρικά θερμαινόμενο

Μηχάνημα με καθαρή/ακάθαρτη πλευρά για γηροκομεία και νοσοκομεία.

PW 6163 [EL WEK MF WI]Πλυντ. ρούχων υγιεινού καθαρισμού με βάση ζύγισης, ηλεκτρικά θερμαινόμενο

Μηχάνημα με καθαρή/ακάθαρτη πλευρά για γηροκομεία και νοσοκομεία.

PW 6163 [EL WEK UG]Πλυντήριο ρούχων υγιεινού καθαρισμού με βάση, ηλεκτρικά θερμαινόμενο

Μηχάνημα με καθαρή/ακάθαρτη πλευρά για γηροκομεία και νοσοκομεία.

PW 6163 [EL WEK MF UG]Πλυντήριο ρούχων υγιεινού καθαρισμού με βάση, ηλεκτρικά θερμαινόμενο

Μηχάνημα με καθαρή/ακάθαρτη πλευρά για γηροκομεία και νοσοκομεία.

PW 6163 [D ind. WEK]Πλυντήριο ρούχων υγιεινού καθαρισμού, θερμαινόμενο με ατμό (έμμεσο)

Μηχάνημα με καθαρή/ακάθαρτη πλευρά για γηροκομεία και νοσοκομεία.

PW 6163 [Dual WEK]Πλυντ. ρούχων υγιειν. καθαρισμού, θερμαιν. με αέριο(άμεσο)/ηλεκτρ. θερμαιν.

Μηχάνημα με καθαρή/ακάθαρτη πλευρά για γηροκομεία και νοσοκομεία.

PW 6243 [EL WEK]Πλυντήριο ρούχων υγιεινού καθαρισμού, ηλεκτρικά θερμαινόμενο

Μηχάνημα με καθαρή/ακάθαρτη πλευρά για γηροκομεία και νοσοκομεία.

PW 6243 [EL WEK MF]Πλυντήριο ρούχων υγιεινού καθαρισμού, ηλεκτρικά θερμαινόμενο

Μηχάνημα με καθαρή/ακάθαρτη πλευρά για γηροκομεία και νοσοκομεία.

PW 6243 [EL MF]Πλυντήριο ρούχων υγιεινού καθαρισμού, ηλεκτρικά θερμαινόμενο

Μηχάνημα με καθαρή/ακάθαρτη πλευρά για γηροκομεία και νοσοκομεία.

PW 6243 [EL WEK MF WI]Πλυντ. ρούχων υγιεινού καθαρισμού με βάση ζύγισης, ηλεκτρικά θερμαινόμενο

Μηχάνημα με καθαρή/ακάθαρτη πλευρά για γηροκομεία και νοσοκομεία.

PW 6243 [EL WEK UG]Πλυντήριο ρούχων υγιεινού καθαρισμού με βάση, ηλεκτρικά θερμαινόμενο

Μηχάνημα με καθαρή/ακάθαρτη πλευρά για γηροκομεία και νοσοκομεία.

PW 6243 [EL WEK MF UG]Πλυντήριο ρούχων υγιεινού καθαρισμού με βάση, ηλεκτρικά θερμαινόμενο

Μηχάνημα με καθαρή/ακάθαρτη πλευρά για γηροκομεία και νοσοκομεία.

PW 6243 [D ind. WEK]Πλυντήριο ρούχων υγιεινού καθαρισμού, θερμαινόμενο με ατμό (έμμεσο)

Μηχάνημα με καθαρή/ακάθαρτη πλευρά για γηροκομεία και νοσοκομεία.

PW 6243 [Dual WEK]Πλυντ. ρούχων υγιειν. καθαρισμού, θερμαιν. με αέριο(άμεσο)/ηλεκτρ. θερμαιν.

Μηχάνημα με καθαρή/ακάθαρτη πλευρά για γηροκομεία και νοσοκομεία.

PW 6323 [EL WEK]Πλυντήριο ρούχων υγιεινού καθαρισμού, ηλεκτρικά θερμαινόμενο

Μηχάνημα με καθαρή/ακάθαρτη πλευρά για γηροκομεία και νοσοκομεία.

PW 6323 [EL WEK MF]Πλυντήριο ρούχων υγιεινού καθαρισμού, ηλεκτρικά θερμαινόμενο

Μηχάνημα με καθαρή/ακάθαρτη πλευρά για γηροκομεία και νοσοκομεία.

PW 6323 [EL MF]Πλυντήριο ρούχων υγιεινού καθαρισμού, ηλεκτρικά θερμαινόμενο

Μηχάνημα με καθαρή/ακάθαρτη πλευρά για γηροκομεία και νοσοκομεία.

PW 6323 [EL WEK MF WI]Πλυντ. ρούχων υγιεινού καθαρισμού με βάση ζύγισης, ηλεκτρικά θερμαινόμενο

Μηχάνημα με καθαρή/ακάθαρτη πλευρά για γηροκομεία και νοσοκομεία.

PW 6323 [EL WEK UG]Πλυντήριο ρούχων υγιεινού καθαρισμού με βάση, ηλεκτρικά θερμαινόμενο

Μηχάνημα με καθαρή/ακάθαρτη πλευρά για γηροκομεία και νοσοκομεία.

PW 6323 [EL WEK MF UG]Πλυντήριο ρούχων υγιεινού καθαρισμού με βάση, ηλεκτρικά θερμαινόμενο

Μηχάνημα με καθαρή/ακάθαρτη πλευρά για γηροκομεία και νοσοκομεία.

PW 6323 [D ind. WEK]Πλυντήριο ρούχων υγιεινού καθαρισμού, θερμαινόμενο με ατμό (έμμεσο)

Μηχάνημα με καθαρή/ακάθαρτη πλευρά για γηροκομεία και νοσοκομεία.

PW 6323 [Dual WEK]Πλυντ. ρούχων υγιειν. καθαρισμού, θερμαιν. με αέριο(άμεσο)/ηλεκτρ. θερμαιν.

Μηχάνημα με καθαρή/ακάθαρτη πλευρά για γηροκομεία και νοσοκομεία.

PW 6241 [D dir.]Πλυντήριο ρούχων, θερμαινόμενο με ατμό (άμεσο)

Με ανεξάρτητο προγραμματιζόμενο χειρισμό για μέγιστη ευελιξία.

PW 6321 [D ind.]Πλυντήριο ρούχων, θερμαινόμενο με ατμό (έμμεσο)

Με ανεξάρτητο προγραμματιζόμενο χειρισμό για μέγιστη ευελιξία.

PW 6321 [D dir.]Πλυντήριο ρούχων, θερμαινόμενο με ατμό (άμεσο)

Με ανεξάρτητο προγραμματιζόμενο χειρισμό για μέγιστη ευελιξία.

*ΠΤΛ (προτεινόμενη τιμή λιανικής) - όλες οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ
**όλες οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ, συν έξοδα αποστολής
Χαρακτηριστικά ανάλογα με το μοντέλο - σχήμα(τα) ως παράδειγμα για πληροφόρηση