Πολυάριθμες σύγχρονες πολυκατοικίες με πράσινο λιβάδι και γαλανό ουρανό.

Συνιστώμενες λύσεις για συγκροτήματα κατοικιών και πολυκατοικίες

Αρχική σελίδαΚλάδοιΕφαρμογές self-serviceΣυγκροτήματα κατοικιών και πολυκατοικίεςΠροτάσεις προϊόντων για συγκροτήματα κατοικιών και πολυκατοικίες
Μια γυναίκα κάθεται με φορητό υπολογιστή σε έναν χώρο πλυντηρίων με γκρίζα πλυντήρια και στεγνωτήρια.

Λύσεις τεχνολογίας φροντίδας ιματισμού για συγκροτήματα κατοικιών και πολυκατοικίες

Τα πλυντήρια ρούχων self-service laundry της Miele σε αίθουσες πλυντηρίων δομών στέγασης είναι εύχρηστα και αξιόπιστα. Τα μηχανήματα διαθέτουν σύστημα πληρωμών χωρίς μετρητά, αλλά και διαισθητικό χειρισμό. Η πρωτοποριακή υπηρεσία appWash είναι μια ψηφιακή λύση που επιτρέπει την εύκολη και χωρίς μετρητά χρήση, ενώ μπορεί να αναλάβει εξολοκλήρου όλη τη διαδικασία για λογαριασμό σας. Τα πλυντοστυπτήρια και τα στεγνωτήρια συντονίζονται ιδανικά μεταξύ τους και δημιουργούν ένα τέλειο σύστημα φροντίδας για όσους θέλουν αξιόπιστη επαγγελματική ποιότητα, εξοικονόμηση χρόνου, απαλότερη φροντίδα υφασμάτων και προσεκτική χρήση πόρων. Σε συνδυασμό με προαιρετικά συστήματα δοσομέτρησης ή βάσεις, αποτελούν το θεμέλιο του χώρου πλυντηρίων ενός οικιστικού συγκροτήματος, για λειτουργία χωρίς προβλήματα.

Ψηφιακές λύσεις για ιδανική υποστήριξη

Δύο ενήλικα άτομα συζητούν σε μια αίθουσα πλυντηρίων που λειτουργούν μέσω της εφαρμογής appWash.

appWash

Η ψηφιακή λύση για self-service laundries

Με την εφαρμογή appWash μπορείτε να ψηφιοποιήσετε το self-service laundry σας και να μειώσετε τα έξοδα καθημερινής λειτουργίας. Εμείς σας προτείνουμε: Μεγαλύτερη διαφάνεια. Λιγότερο κόπο.

Μεγαλύτερη διαφάνεια. Μέσω της ψηφιακής επισκόπησης μπορείτε να βλέπετε τι συμβαίνει μέσα στο self-service laundry σας από οπουδήποτε, ανά πάσα στιγμή.

Λιγότερος κόπος: Δεν θα χρειαστεί ποτέ ξανά να εκδώσετε κάρτες πελατών ή μάρκες, να εισπράξετε μετρητά ή να χάσετε εισπράξεις λόγω κλοπής.

Μάθετε περισσότερα σχετικά με το ολοκληρωμένο σύστημά μας γι' αυτόν τον κλάδο

Συγκροτήματα κατοικιών, πολυκατοικίες ή φοιτητικές εστίες: Όπου κι αν ζουν πολλοί άνθρωποι μαζί, ο όγκος του ιματισμού προς πλύση είναι αυξημένος σε σχέση με ένα νοικοκυριό. Οι απαιτήσεις για επιδόσεις υψηλής ποιότητας είναι αυστηρές, καθώς τα πλυντήρια και στεγνωτήρια σε τέτοιους χώρους πρέπει να καθαρίσουν μεγάλους όγκους υφασμάτων διαφορετικής σύστασης, αξιόπιστα ακόμη και υπό μόνιμο φόρτο.